ویرایش توسط parsa bahrami : August 31st, 2019 در ساعت 22:41
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
سلام، ویندوز 8.1 برا من خوب کار می کنه و مشکل خاصی نداره فقط یه سری اضافات داره(بخش های sport و...) که اینترنت مصرف می کنن من اونها رو غیرفعال کردم
با سلام
.
من چند سال قبل نصب کرده بودم،ولی برای من خوب نبود.
درباره ویندوز 8 و 8.1 میشه گفت:
ویندوز 8این سیستم در سال 2012 از راه رسید. مایکروسافت تلاش کرد تا با این سیستم عامل، بهترین هر دو جهان پیسی و تبلت را ارائه کند. این ایده روی کاغذ بسیار جالب توجه بود اما مایکروسافت تصمیم گرفت به زور متوسل گردد و دستگاه هر چه که بود، Modern UI را پس از بوت نمایش میداد. منوی استارت ناپدید گشت تا محیط جدید، نقطهی مرکزی ارگونومی این سیستم عامل گردد.سپس مایکروسفت با ویندوز 8.1 سعی کرد تا خشم را فرونشاند اما دیگر دیر بود. از نظر عموم کاربران و برخی متخصصین، ویندوز 8 لیست نسخههای نا امیدکنندهی ویندوز را طویلتر میساخت.اما با این همه، همچون ویستا, کیفیتهایی نیز وجود داشتند. بوت سریعتر با Fast Boot، پنجرههای کپی بهینهسازی شده، System Refresh و یا Restore PC، رایت ISO و غیره. خلاصه همه چیز جز آنچه ضروری است موجود است و آن ارگونومی دوگانه مطابق با جهان تبلتها و دسکتاپ است که وعدهای که برای ویندوز 10 داده شده است.
منبع:بررسی 30 سال ترقی از ویندوز 1 تا ویندوز 10
مترجم:ZzBb
سلام
منم اونارو غیر فعالش کردم
یه چیزی بود همش هر چند دقیقه یکبار باز میشد اینترنت مصرف میکرد با غیر فعال کردن ویندوز دیفندر عین ساعت کار میکنه
ویندوز خوبی هست اسمش بد در رفته 8.1 خوبه اون 8 هست که پوست آدمو میکنه
شما از 7 خسته شدید که اومدید رو 8.1؟
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)