با عرض سلام
من کارت گرافیک intel core dou e7600 دارم، اما هرچی می گردم منوی تنظیماتش رو پیدا نمی کنم. حتی وقتی رو دسکتاپ کلیک راست می کنم پیداش نمی کنم. دوستان کسی اطلاع داره چرا اینجوریه؟ کلا این مدلش همینطوره؟
با عرض سلام
من کارت گرافیک intel core dou e7600 دارم، اما هرچی می گردم منوی تنظیماتش رو پیدا نمی کنم. حتی وقتی رو دسکتاپ کلیک راست می کنم پیداش نمی کنم. دوستان کسی اطلاع داره چرا اینجوریه؟ کلا این مدلش همینطوره؟
الان درایور رو حذف کردم که دوباره نصب کنم اما درایور جدید نصب نمیشه ارور میده درایور قبلی هم که حذف شد و تبدیل به درایور پیشفرض ویندوز (microsoft basic display adapter ) شد، الان در تلاش هستم درایور جدید نصب کنم، اگه نشد دیگه به توصیه ksra جان ویندوز رو عوض می کنم.
تشکر فراوان از همه شما دوستان عزیز که اهمیت دادید و جواب دادید![]()
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
سلام
دوست عزیز
سی پی یو شما کارت گرافیک اینتل درون ساخت نداره.
کلا گرافیکهای درون ساخت سی پی یو از نسل یا سری core i بوجود اومدن. نسل قبل از این سری که میشه سری core dou -core extreme - core 2 quad گرافیک ندارن.
در اصل گرافیک شما گرافیک انبورد روی مادربرده. شما مدل مادربرد رو نگاه کنید ببینید چیه درایور گرافیک مادربرد رو نصب کنید.
یا device manager رو اجرا کنید. ببینید زیر گزینه display چی نوشته اگر نوشته مدل گرافیک یعنی نصبه. اگر نصب نباشه میزنه standard vga
موفق باشید.
حسرت نصیب دردم درمان نمیشناسم
سلام. اره به نظر میاد همینطور باشه چون سیستم من یه مینی کیس استوک اروپایی HP است که در همه زمینه ها عالی است اما تو گرافیک این مشکل رو داره. خوشبختانه چندوقت پیش با نصب یه برنامه ی نصب خودکار درایورها، تونستم همون اخرین نسخه درایورش رو نصب کنم.اما اخرین نسخه اش هم برای اجرای برنانه و بازی های مدنظر من مناسب نیست![]()
مطمعنی درایور درستی رو نصب کردی ؟ نسخه درایور نصب دشه باید با سیتم عامل یکی باشه و گرنه مشکل ساز میشه، درایور اصلی و از سایت اصلی دانلود کن ببین نصب مشکل داره بازم
سلام هیچی حل شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)