با درود و سلام
من user name و licence cod برنامه AVCWare.Video.Converter.Ultimate.7.7.3.20131014
رو میخواستم . سپاس گذار میشم از دوستان کسی راهنمایی کنه
با درود و سلام
من user name و licence cod برنامه AVCWare.Video.Converter.Ultimate.7.7.3.20131014
رو میخواستم . سپاس گذار میشم از دوستان کسی راهنمایی کنه
بله دقیقا از همین سایت داونلودش کردم ، تا حالا چند بار نصب و ریمووش کردم هربار هم فایل پچ رو در مسیر نصب کپی میکنم و در نهایت patch ok میده ولی هرچی نرم افزار رو باز میکنم بازم یوزر نیم و لایسنس کد میخواد ؛ ممنون میشم اگه راهی به نظرتون میرسه بفرمایید .
سلام دوست عزیز
.
بله تست کردم به درستی patch نمیشه.
می تونید از برنامه های مشابه استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم از برنامه های زیر استفاده کنید که رایگان هستند و نیازی به کرک و Patch ندارند.
1-Freemake Video Converter
این برنامه رایگان هست و فرمت های زیادی رو پشتیبانی میکنه
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
2-FFCoder
در لینک زیر هم برنامه های بیشتری معرف شده که می تونید ببینید
با درود و سپاس از توجه شما
ببخشید که دیر به لطف شما پاسخ میدم . من این برنامه رو کامل پاک کردم و از فایلی که شما فرستادید دوباره نصب کردم و طبق راهنمایی شما اون فایل imfc0 رو هم در محل نصب برنامه جایگزین کردم اما متاسفانه باز هم به محض باز کردن برنامه لایسنس کد و یوزر نیم میخواد !!! اینم ذکر کنم که برنامه های زیادی رو تست کردم اما فقط این برنامه هست که افت کیفیت تصویر نداره حتی برنامه avc-video-converter-free که ورژن رایگان همین برنامه هست هم و براحتی کار میکنه ؛ افت کیفیت داره
اگر راه دیگه ای برای رجیستر کردن این برنامه پیدا کردید سپاسگذار میشم
دوست گرامی و ارجمندم سلام
همونطور که عرض کردم با راهنماییتون مشکل حل شد و تا الان براحتی از برنامه استفاده میکردم ، اخیرا برنامه رو که باز کردم باز یوزر و لایسنس کد میخواد ! تمام مراحل فوق رو مجددا انجام دادم نشد برنامه رو آن اینستال و نصب کردم و باز مراحل کامل ، بازم نشد اسم و عدد جدید دادم نشد ؛ ممنون میشم مجدد بفرمایید چکار کنم ؟
دوست گرامی و ارجمندم سلام
همونطور که عرض کردم با راهنماییتون مشکل حل شد و تا الان براحتی از برنامه استفاده میکردم ، اخیرا برنامه رو که باز کردم باز یوزر و لایسنس کد میخواد ! تمام مراحل فوق رو مجددا انجام دادم نشد برنامه رو آن اینستال و نصب کردم و باز مراحل کامل ، بازم نشد اسم و عدد جدید دادم نشد ؛ ممنون میشم مجدد بفرمایید چکار کنم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)