there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
متاسفانه توی آگهی مشخصات کامل کامپیوتر گفته نشده و با اینکه یه عکس از مشخصات گرفته شده اما چون بی کیفیته قابل دیدن نیست. شما باید اول از فروشنده مشخصات دقیق رو بخواین و بعد اقدام به خرید کنید. مشخصاتی مثله Ram و CPU و کارت گرافیک و.. همه خیلی مهم هستن.
همچنین خرید یک رایانه بستگی به کار شما هم داره. اینکه چه کاری قراره باهاش انجام بدید؟ نرم افزار های سنگین روش نصب کنید؟ فقط برای گشت و گذار تو اینترنت و فیلم دیدن میخواید؟ یا اینکه کارای حسابداری دارید و.. پس باید مشخص کنید که چه کاری قراره باهاش انجام بدید.
گذشته از این همه حرف.. قیمتی که برای این کامپیوتر گذاشته شده پایینه و این نشون میده که چقدر این کامپیوتر قدیمیه. بنظر من اگه قصد یه کامپیوتر دارید یه هزینه ی بیشتر بکنید و چیزی جدیدتر بخرید. چون این خیلی قدیمیه![]()
سلام
توی p30 world هم گفتیم بدرد نمیخوره
{Parsa.}
پارسا.
به نظرم مفته . بخر بعد یه کم خرج کن ارتقا بده . 270 تومن پول یه مانیتورش هم نیس . رمش 512 هست فکر کنم . باقی مشخصات معلوم نیس
{Parsa.}
پارسا.
محصولات استوک رو فقط از اشنا بخرید ...
***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***
*** در اوج قدرت انسان باش***
*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***
*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***
*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***
*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***
*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)