کند شدن گوشی سامسونگ گلکسی گرند پرایم تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: کند شدن گوشی سامسونگ گلکسی گرند پرایم

پیش فرض کند شدن گوشی سامسونگ گلکسی گرند پرایم

سلام
    من موبایلم سامسونگ گلکسی گرند پرایم هست و حدود ۵ سال پیش خریدمش خیلی استفاده کردم و زمین هم افتاده باطری رو خراب میکنه و سی پی یوش داغ میکنه با این حال مشکل خاصی نداره و فابل استفاده است اما این اخیرا یه مشکلی پیدا کردهیکی اینکه وقتی دستمو میکشم رو صفحه خودبه خود کایک میکنه و سرعتش خیلی کند شده وقتی یه چند تا برنامه نصب میکنم توش هی گیر میکنه قبلا اینطوری نبود چون بازی های نسبتا سنگین رو اجرا میکرد الان همون رو هی گیر میکنه و خطا میاد که فلان برنامه اختلال ایجاد کرده. ریست فکتوری هم کردم.
    حالا سوالم اینه که آیا به غیر از فلش زدن روشی هست که خودم بتونم درستش کنم؟
    یا مشکل سخت افزاریه
    پست‌ها
    2
    Apple-iPhone-6-Plus
    Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    1

من گوشی قبلی ام همین بود. خیلی خوب برام کار کرد.
    الان راه حله این مشکل هم فقط و فقط "ریسیت فکتوری".
    اگه حل نشد مجبوری یه گوشه دیگه بگیری.
    بهت پیشنهاد میکنم iPhone 6s بگیری.
    اپل پشتیبانی نرم افزاریش فوق‌العاده است. من خودم 6 ماه اپل گرفتم .تا به حال اینقدر از یه گوشی خوشم نیومده بود. تا جایی که وقتی اسم شرکت های دیگه میاد اصلا حالم به هم میخوره.
    بهتره [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] رو ببینی.
    موفق باشی...
    .::::::MAC::::::.
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط ..عرفان.. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    من موبایلم سامسونگ گلکسی گرند پرایم هست و حدود ۵ سال پیش خریدمش خیلی استفاده کردم و زمین هم افتاده باطری رو خراب میکنه و سی پی یوش داغ میکنه با این حال مشکل خاصی نداره و فابل استفاده است اما این اخیرا یه مشکلی پیدا کردهیکی اینکه وقتی دستمو میکشم رو صفحه خودبه خود کایک میکنه و سرعتش خیلی کند شده وقتی یه چند تا برنامه نصب میکنم توش هی گیر میکنه قبلا اینطوری نبود چون بازی های نسبتا سنگین رو اجرا میکرد الان همون رو هی گیر میکنه و خطا میاد که فلان برنامه اختلال ایجاد کرده. ریست فکتوری هم کردم.
    حالا سوالم اینه که آیا به غیر از فلش زدن روشی هست که خودم بتونم درستش کنم؟
    یا مشکل سخت افزاریه
    سلام
    بهترین راه اینه که از اطلاعات گوشی بک آپ بگیرید و مموری گوشی رو خارج کنید و بدید براتون فلش کنن تا مشکل از ریشه حل بشه .
    معمولا این مشکلات رو نمیشه با نرم افزار و ... درست کرد چون فایلای سیستمی بعداز مدتی داغون میشن و باید تعمیر بشن و وقتی این اتفاق می افته باید کلا فایل ها تازه سازی بشن.
    شما گوشیتون رو فلش کنید 100 درصد درست میشه.
    موفق باشید
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط MAC27 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من گوشی قبلی ام همین بود. خیلی خوب برام کار کرد.
    الان راه حله این مشکل هم فقط و فقط "ریسیت فکتوری".
    اگه حل نشد مجبوری یه گوشه دیگه بگیری.
    بهت پیشنهاد میکنم iPhone 6s بگیری.
    اپل پشتیبانی نرم افزاریش فوق‌العاده است. من خودم 6 ماه اپل گرفتم .تا به حال اینقدر از یه گوشی خوشم نیومده بود. تا جایی که وقتی اسم شرکت های دیگه میاد اصلا حالم به هم میخوره.
    بهتره [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] رو ببینی.
    موفق باشی...
    سلام
    خدا خیرت بده نمی دونستم این راهت رو....
    شما هم بجای اینکه تبلیغ وبلاگت رو کنی بهترین راه حل و مطمئن ترین رو پیشنهاد بده ...
    شب بخیر.
    پست‌ها
    431

Google-Chrome Ubuntu Irancell
    سپاس (اهدایی)
    59
    سپاس (دریافتی)
    34

نقل قول نوشته اصلی توسط ksra [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    بهترین راه اینه که از اطلاعات گوشی بک آپ بگیرید و مموری گوشی رو خارج کنید و بدید براتون فلش کنن تا مشکل از ریشه حل بشه .
    معمولا این مشکلات رو نمیشه با نرم افزار و ... درست کرد چون فایلای سیستمی بعداز مدتی داغون میشن و باید تعمیر بشن و وقتی این اتفاق می افته باید کلا فایل ها تازه سازی بشن.
    شما گوشیتون رو فلش کنید 100 درصد درست میشه.
    موفق باشید
    خیلی ممنون از راهنمایی تان. من از سیستم عامل لینوکس اوبونتو استفاده میکنم چجوری میتونم خودم گوشیمو فلش بزننم؟ واسه لینوکس برنامه فلش هست؟ یا به صورت آنلاین نمیشه بدون برنامه؟
    لطفا اگر برنامه داره سایت اصلی برنامه رو که فایل deb داره رو معرفی کنید خیلی ممنون.
    ویرایش توسط ..عرفان.. : March 26th, 2020 در ساعت 09:34
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط ..عرفان.. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خیلی ممنون از راهنمایی تان. من از سیستم عامل لینوکس اوبونتو استفاده میکنم چجوری میتونم خودم گوشیمو فلش بزننم؟ واسه لینوکس برنامه فلش هست؟ یا به صورت آنلاین نمیشه بدون برنامه؟
    لطفا اگر برنامه داره سایت اصلی برنامه رو که فایل deb داره رو معرفی کنید خیلی ممنون.
    سلام
    راستشو بخواید من در این مورد اطلاعی ندارم متأسفانه .
    بیرون معمولا از ویندوز استفاده میکنن. @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    موفق باشید
    پست‌ها
    18,354

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19292
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

چجوری میتونم خودم گوشیمو فلش بزننم؟
    سلام دوست عزیز
    .
    بهتره ببرید بیرون تا این کار رو انجام بدن (البته الان نه)

فلش کردن بهترین و راحت ترین کاریه که میتونی انحام بدی ، البته تضمینی برای درست شدن مشکل با این روش نیست و 50 / 50 امکان حل مشکل وجود داره
    فروشگاه اینترنتی پرشام کالا با گستره‌ای از کالاهای متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده‌ی سنی، برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت ‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند. «ارسال سریع»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین اصل بودن کالا» سه اصل اولیه است که مجموعه پرشام کالا از نخستین روز تاسیس سعی کرده به آن پایبند باشد ، با رعایت این سه اصل همواره در تلاش است تا حوزه‌های تازه‌ای را در فروش کالا و خدمات، به دایره‌ی فعالیت خود بیافزاید.

پرشام کالا با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران امکان ارسال در سریعترین زمان به تمام نقاط کشور و دریافت وجه پس از دریافت کالا را با بهترین شرایط برای خرید برند های معتبر به مناسب ترین قیمت ها برای خریداران محترم فراهم نموده است
    کیف کتابی ، کیف کلاسوری ، گارد ، برچسب محافظ ال سی دی ، کیف آسانسوری ، کیف لپ تابی ، باتری موبایل ، شارژرموبایل از جمله محصولات پر فروش این مجموعه میباشند
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)