سلام دوستان من یه کارت مئموری میکرو اس دی دارم که از بد حادثه چهار تیکه شده که کلی اطلاعات توشه لطفا اگر راهی هست کمکم کنید
سلام دوستان من یه کارت مئموری میکرو اس دی دارم که از بد حادثه چهار تیکه شده که کلی اطلاعات توشه لطفا اگر راهی هست کمکم کنید
سلام
مموری های micro sd با معماری خیلی ریز و در حد میکروسکوپی طراحی میشن و وقتی بشکنن یا ترک بردارن عملا از کار میوفتن و کاریش نمیشه کرد.
اگر نگران اطلاعاتتون هستید که جایی درز پیدا نکنه اینو بدونید این نوع مموری هارو نمیشه تعمیر کرد و خیالتون راحت باشه .
اگر 1 درصد امکان تعمیرش وجود داشته باشه یکی از تیکه هارو که بسوزونید و از بین ببرید تعمیر اون میکرو اس دی غیر ممکن میشه.
موفق باشید.
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
سلام آقا امیر
والا با این وضعیتی که من دیدم اون 1 درصد رو من بعید بدونم شامل شما بشه!
بنده فعلا 16 سالم هست و توی مرکز حرفه ای بازیابی اطلاعات و تعمیرات سخت افزار کامپیوتر و مادربرد و الکترونیک دوره دیدم. 2 سال تلاش کردم و خداروشکر به نتیجه رسیدم.
کدوم قسمت ؟ نکنه کنترلر مموری رو میگی ؟ اون وظیفش ایجاد هماهنگی و مدیریت در رد و بدل شدن اطلاعات هست و میتونیم بگیم که حافظه بدون اون کنترلر مثل یه تیکه آجر هست. درست تصور کن مثل یک انسانی که مغز نداره! هیچکاری نمیتونه بکنه چون فرمانی نمیگیره! مموری بدون کنترلر مثل همون انسان بدون مغز هست!
امروزه با اومدن فلش مموری های ریز و کوچیک قسمت کنترلر اومده داخل حافظه که خودش یه انقلابه .
از فردا درس خوندن من شروع میشه و کم میام انجمن ( خواستم بگم که دیر پاسخ دادم ناراحت نشین یه وقت )
موفق باشید.
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)