سلام
میخواستم بدونم آیا میشه با نرم افزار epsxe بازی های ps4 رو روی ویندوز اجرا کرد؟
با تشکر
سلام
میخواستم بدونم آیا میشه با نرم افزار epsxe بازی های ps4 رو روی ویندوز اجرا کرد؟
با تشکر
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
سلام علی جان
.
چه عجب! مگه به مشکل بخوری سعادت دیدنت نصیب ما بشه
epsxe شبیه ساز بازی های پلی استیشن 1 هست.
برای PS4 چند شبیه ساز هست
1-شبیه ساز PCSX4 به آدرس رسمی ( [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] ) که هنوز نسخه آزمایشی هست به صورت Open-Source که به زبان ++C نوشته شده،سیستم مورد نیاز این برنامه رو [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] می تونید ببینید.
2-دومین شبیه ساز PS4Emus هست که از سال 2013 کار خودش رو شروع کرده به آدرس [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
3-سومین شبیه ساز PS4 EMX که در حال حاضر (زمان این تاپیک) بسته هست،در سال 2014 توسط Ghaststeam ساخته شده.
4-گزینه آخر و چهارمین شبیه ساز Orbital هست که توسط AlexAltea ساخته شده.حداقل RAM مورد نیاز 16GB
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
سلام علی جان
.
ولا من خودم تست نکردم ولی PCSX4 نسخه آزمایشی هست و احتمالاََ بعضی بازی ها رو با لگ اجرا کنه.Orbital هم باید نصب و تست کنید احتمال زیاد اجرا کنه.
برای اندروید و سایر سیستم عامل های دیگه هم PS4Emus پیشنهاد شده (پیشنهاد یعنی پشتیبانی میکنه اما در مورد نصب و اجرا خودتون باید تست کنید) This emulator supports both desktop and mobile devices, including Windows, MacOS, iOS, and Android
حالا اگر تست کردید در همین تاپیک اعلام کنید تا ببینیم چطوره.
این هم سایت مرجعی که مطلب رو از روی اون نوشتم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام محمود جان مرسی از پاسخگوییتون
والا من چندین ساله که سعی میکنم برنامه های شبیه ساز ps4 رو نصب کنم و به جایی نرسیدم . تمام این برنامه ها رو تست کردم و به مشکل برخوردم . یا نمیشه بازی کرد یا در مراحل نصب به مشکل بر میخورید .
چندین ساله !!!![]()
تنها مورد هایی که تونستم بازی کنم ps1 و ps2 بودن که ps2 هم به شدت لگ و افت فریم ریت داره![]()
بازم تشکر میکنم ازتون !!!![]()
من در استیم ( کلیک کنید )
کانال مختص به گیم
ارتباط با من در تلگرام
توجه : برای تشکر کافیست دکمه سپاس سمت راست پایین را فشار دهید .
برای اهدای امتیاز کافیست اینجا کلیک کنید .
i love Tarfandestan
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)