سلام خدمت دوستان عزیزم
چند وقتی میشه درایو D من وسط کار حذف میشه و باید سیستم خاموش روشن بشه تا دوباره بیاد
ممنون میشم راهنماییم کنین
باتشکر
سلام خدمت دوستان عزیزم
چند وقتی میشه درایو D من وسط کار حذف میشه و باید سیستم خاموش روشن بشه تا دوباره بیاد
ممنون میشم راهنماییم کنین
باتشکر
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
امروز کلا درایو D پرید . حتی با خاموش روشن کردن هم برنمیگرده به علاوه که سرعت بالا آمدن سیستم خم کند شده و فقط درایو C کار میکنه
از اون نرم افزار استفاده کردم فقط درایو C رو نشون می ده که سالمه
لطفا راهنماییم کنین که چیکار کنم درایوم برگرده
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیماللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
==================
Ishare Ushare Vlearn
سلام دوستان مشکل من همچنان پابرجا هست پارتیشن بندی کردم و بازهم همین داستان تکرار میشه در واقع فکر میکنم درایو C من با بقیه درایوها جداست چون امکان افزایش حجمش رو ندارم واقعا به کمک نیاز دارم من الان فقط از 237 گیگ فضای درایو C میتونم استفاده کنم و 950 گیگ فضای دیسک دومم که سایر درایوها رو میشه روش پارتیشن بندی کرد بلااستفاده مونده مشکل اینجاست که درایو رو میسازم مثلا D و G ولی ناگهان جفتش میپره و مثلا بعد یه ریست دوباره میان و همین داستان تکرار میشه
سلام محمود جان آره داداش تست گرفتم سالمن ولی این داستان ادامه داره و واقعا گیجم کرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)