سلام دوستان
من از امروز صبح لپتاپم به نت وصل نمیشه و ارور مذکور رو میده
راه حلی براش دارین؟
باتشکر
سلام دوستان
من از امروز صبح لپتاپم به نت وصل نمیشه و ارور مذکور رو میده
راه حلی براش دارین؟
باتشکر
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
سلام علی جان
.
1-Uninstall your network adapter
ممکن هست مشکل از wireless adapter شما باشد،پس درایور آن را حذف و نصب کنید.برای این کار Device manager رو باز روی درایور مورد نظر کلیک راست و uninstall رو انتخاب کنید.در آخر سیستم رو ریستارت کنید.
2-Update your network adapter drivers
درایور شبکه رو بروز کنید.
3-غیرفعال کردن IPv6
به مسیر زیر برید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
در قسمت View your Active Network روی شبکه کلیک و Properties رو انتخاب کنید.در تب Networking تیک گزینه Internet Protocol Version 6 (TCP /IPv6) رو بردارید.در آخر سیستم رو ریستات کنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
4-Change the wireless network mode
برای تغییر wireless network به مسیر بالا رفته و روی Configure کلیک کنید.در تب Advanced گزینه Wireless mode رو پیدا و در قسمت Value مقدار رو 802.11b (یا 802.11g) قرار بدید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
5-Use ipconfig /release command
CMD رو با دسترسی Administrator باز و دستورات زیر رو تایپ و بعد از هر دستور Enter رو بزنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
6-Uninstall ESET Smart Security / antivirus software
حذف و نصب ESET یا هر آنتی ویروس دیگه ای
این آموزش انحصاراََ برای ترفندستان ترجمه و نوشته شده کپی آن با ذکر نام ترفندستان مجاز می باشد.
(منبع تصاویر windowsreport.com )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)