فرق بین هارد p300 توشیبا با v300 در چیه و کدوم بهتره ؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: فرق بین هارد p300 توشیبا با v300 در چیه و کدوم بهتره ؟

پیش فرض فرق بین هارد p300 توشیبا با v300 در چیه و کدوم بهتره ؟

با سلام
    یه هارد 2 ترابایت توشیبا دارم میگیرم با نام p300 که داخل کارتن و جعبه هست . خیلی هم شکیل و ....
    در حال سرج بودم که دیدیم توشیبا مدل دیگری هم داره با نام v300 که میگن بیشتر برای دوربین های مدار بسته استفاده میشه
    من واسه سیستم خونگی میخوام . اختلاف قیمتش هم حدود 200 تومان و مهم نیست . الان میخوام بدونم اگر سری V که گفتن به کار دوربین ها بیشتر میاد دلیلش ینی سخت کار بودن و دوام بالاست ؟
    خب اگر اینجوری باشه اینو بگیرم که بیشتر روی سیستمم کار کنه
    البته سرعت دور p بالاتره . ولی خب دوام و عمر هارد در اولویت منه
    ممنون میشم بگید این سری v از لحاظ دوام و عمر بهتره یا سری p? و اینکه کلا فرقشون چیه
    پست‌ها
    18,334

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19288
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط lona1386 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    یه هارد 2 ترابایت توشیبا دارم میگیرم با نام p300 که داخل کارتن و جعبه هست . خیلی هم شکیل و ....
    سلام دوست عزیز
    .
    معمولاََ بر اساس رنگ بندی هست،به تصویر زیر نگاه کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

رنگ قرمز برای سیستم های شخصی و لپ تاپ ها هست.که P300 هم جزو همین باید باشه.

مثلاََ هارددیسک P300 PC Desk برای کامپیوترهای خانگی و اداری طراحی شده است.

اما در مورد سوال شما اطلاعی ندارم که میشه از هارد سری دیگه ای برای سیستم خانگی هم استفاده کرد یا خیر شاید دوستان بتونن راهنمایی کنند. @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

با سلام
    در حال سرج بودم که دیدیم توشیبا مدل دیگری هم داره با نام v300 که میگن بیشتر برای دوربین های مدار بسته استفاده میشه
    من واسه سیستم خونگی میخوام . اختلاف قیمتش هم حدود 200 تومان و مهم نیست . الان میخوام بدونم اگر سری V که گفتن به کار دوربین ها بیشتر میاد دلیلش ینی سخت کار بودن و دوام بالاست ؟
    خب اگر اینجوری باشه اینو بگیرم که بیشتر روی سیستمم کار کنه
    البته سرعت دور p بالاتره . ولی خب دوام و عمر هارد در اولویت منه
    ممنون میشم بگید این سری v از لحاظ دوام و عمر بهتره یا سری p? و اینکه کلا فرقشون چیه
    سلام.
    در دوربین های مدار بسته سرعت هارد و انتقال دیتا خیلی مهم نیست بخاطر همونه که میگن هارد v300 توی dvr ها استفاده میشه . بخاطر دور هارد هست 5700 دور در دقیقه . و دور هارد هم روی سرعت تأثیر مستقیمی داره.
    اما توی سیستم ها سعی میکنن که هارد دیسک سریع تری ببندن تا سرعت سیستم و انتقال دیتا بیشتر باشه واسه همین p300 رو پیشنهاد میکنن .
    هارد v300 مشخصاتش :
    کش هارد : 64 مگابایت
    سرعت دور هارد : 5700
    رابط :sata 3
    هارد p300 مشخصاتش :
    سرعت دور هارد : 7200
    رابط : sata 3
    همین کافیه .
    پس هارد p300 توی سیستم بهتر عمل میکنه.
    دوام هارد هم بستگی به نگه داریش داره . اگر ضربه نخوره نوسان برق نداشته باشه . ویروس و بدسکتور نیوفته توش میتونه سالها راحت و بدون مشکلی کار کنه . اما نه اگر اینها رعایت نشه هیییچ 30 روزم دوام نداره .
    بنابراین نمیتونیم بگیم که چه هاردی خوبه چه هاردی بد . همه استاندارد هستن . باید درست نگه داری بشه تا سالها بدون مشکل کار کنه.
    سوألی بود درخدمتم.
    موفق باشید.
    there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
    {Parsa.}
    وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
    پارسا.

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa bahrami [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام.
    در دوربین های مدار بسته سرعت هارد و انتقال دیتا خیلی مهم نیست بخاطر همونه که میگن هارد v300 توی dvr ها استفاده میشه . بخاطر دور هارد هست 5700 دور در دقیقه . و دور هارد هم روی سرعت تأثیر مستقیمی داره.
    اما توی سیستم ها سعی میکنن که هارد دیسک سریع تری ببندن تا سرعت سیستم و انتقال دیتا بیشتر باشه واسه همین p300 رو پیشنهاد میکنن .
    هارد v300 مشخصاتش :
    سرعت دور هارد : 5700
    رابط :sata 3
    هارد p300 مشخصاتش :
    سرعت دور هارد : 7200
    رابط : sata 3
    همین کافیه .
    پس هارد p300 توی سیستم بهتر عمل میکنه.
    دوام هارد هم بستگی به نگه داریش داره . اگر ضربه نخوره نوسان برق نداشته باشه . ویروس و بدسکتور نیوفته توش میتونه سالها راحت و بدون مشکلی کار کنه . اما نه اگر اینها رعایت نشه هیییچ 30 روزم دوام نداره .
    بنابراین نمیتونیم بگیم که چه هاردی خوبه چه هاردی بد . همه استاندارد هستن . باید درست نگه داری بشه تا سالها بدون مشکل کار کنه.
    سوألی بود درخدمتم.
    موفق باشید.
    ممنون از شما
    خب توضیح عالی دادید
    والا من از دی جی کالا خریده بودم و امروز برگشت دادم. دیر جواب گرفتم از طرف شما
    حالا یه مسئله
    بیام وسترن بگیرم که خب هم برند بهتریه هم کلا همه میشناسن . اینم رفتم نگاه کردم چندین مدل داره. قرمز. بنفش. ابی
    گفتن بنفش بگیر. همین بنفش باز 3 مدل قیمت داشت
    الان شما که در این راستا وارد هستید به من بگید چه کار کنم ؟
    همون p300 رو بگم واسم فردا برگردونن تا نفرستادن تهران ؟
    یا اینکه برم یه وسترن دیجیتال با مدلی که شما به من بگید بخرم ؟
    ممنون میشم بگید کدوم مدل وسترن دیجیتال رو بگیرم ؟
    و اینکه مدلی که میخواید بگید از این p300 بهتر هست یا نه ؟
    ممنون میشم
    منتظر جواب هستم
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

ممنون از شما
    خب توضیح عالی دادید
    والا من از دی جی کالا خریده بودم و امروز برگشت دادم. دیر جواب گرفتم از طرف شما
    حالا یه مسئله
    بیام وسترن بگیرم که خب هم برند بهتریه هم کلا همه میشناسن . اینم رفتم نگاه کردم چندین مدل داره. قرمز. بنفش. ابی
    گفتن بنفش بگیر. همین بنفش باز 3 مدل قیمت داشت
    الان شما که در این راستا وارد هستید به من بگید چه کار کنم ؟
    همون p300 رو بگم واسم فردا برگردونن تا نفرستادن تهران ؟
    یا اینکه برم یه وسترن دیجیتال با مدلی که شما به من بگید بخرم ؟
    ممنون میشم بگید کدوم مدل وسترن دیجیتال رو بگیرم ؟
    و اینکه مدلی که میخواید بگید از این p300 بهتر هست یا نه ؟
    ممنون میشم
    منتظر جواب هستم
    سلام. خواهش میکنم.
    وسترن دیجیتال هم معتبره هم پشتیبانیش بهتر از توشیبا هست . البته توشیبا هم به نوبه ی خودش خوبه.
    ببین وسترن دیجیتال درسته مدل های مختلفی داره اما من مدل بلک (Black ) رو پیشنهاد میکنم . سرعت عالی و راضی کننده ای دارن.
    بستگی به بودجت داره . اگر پولتون به p300 میرسه نهایت خب همون انتخاب خوبیه در حد بودجه اما نه میخواید خرج کنید مدل وسترن دیجیتال بلک فوق العاده هست.
    اگر بودجت میرسه حتما وسترن دیجیتال بلک بگیر.
    100 درصد بهتر هست . کلا وسترن دیجیتال تو هارد یک مقداری بهتر از توشیبا و سیگیت و ... عمل کرده . مخصوصا مدل بلکش که توی هارد ها بهترین هست.
    یه خواهشی دارم . محتاجیم به دعاتون لطفا مارو دعا کنید ...
    سوألی بود درخدمتم.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط parsa bahrami : November 21st, 2020 در ساعت 00:19
    {Parsa.}
    پارسا.

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa bahrami [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام. خواهش میکنم.
    وسترن دیجیتال هم معتبره هم پشتیبانیش بهتر از توشیبا هست . البته توشیبا هم به نوبه ی خودش خوبه.
    ببین وسترن دیجیتال درسته مدل های مختلفی داره اما من مدل بلک (Black ) رو پیشنهاد میکنم . سرعت عالی و راضی کننده ای دارن.
    بستگی به بودجت داره . اگر پولتون به p300 میرسه نهایت خب همون انتخاب خوبیه در حد بودجه اما نه میخواید خرج کنید مدل وسترن دیجیتال بلک فوق العاده هست.
    اگر بودجت میرسه حتما وسترن دیجیتال بلک بگیر.
    100 درصد بهتر هست . کلا وسترن دیجیتال تو هارد یک مقداری بهتر از توشیبا و سیگیت و ... عمل کرده . مخصوصا مدل بلکش که توی هارد ها بهترین هست.
    یه خواهشی دارم . محتاجیم به دعاتون لطفا مارو دعا کنید ...
    سوألی بود درخدمتم.
    موفق باشید.
    ممنون از شما دوست عزیز
    امیدوارم مشکل حل بشه و خدا کمک کنه
    خب پس برند توشیبا کلا رفت کنار . همون وسترن رو میگیریم
    گفتید مشکی رو بگیرم . تو دی جی کالا رفتم موجود نداره . متاسفانه چندین مدل داره که ادم گیج میشه . باید ببینم کدوم سایت داره. و خیلی هم شنیدم که مواظب تعمیری باش ممکنه تعمیری باشه
    کدوم گارانتی بهتره ؟
    از کجا بگیرم ؟
    ممکنه یه سرجی بزنید ببینید من از کجا بخرم ؟ ممنون میشم . در ضمن بلک یا همون سیاه وسترن خیلی گرونه. 3800 قیمتشه . که من این رقم نمیخوام

یه مورد دیگه اختلاف قیمت دی جی کالا با سایت های دیگه هست . مثلا با سایت لیون
    مثلا قرمز رو دی جی زده 2.600 ولی تو لیون زده 2.170
    خیلی اختلاف داره و واقعا ادم شک میکنه
    اینم نگاه کنید ممنون میشم

ویرایش توسط lona1386 : November 21st, 2020 در ساعت 19:55
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

ممنون از شما دوست عزیز
    امیدوارم مشکل حل بشه و خدا کمک کنه
    خب پس برند توشیبا کلا رفت کنار . همون وسترن رو میگیریم
    گفتید مشکی رو بگیرم . تو دی جی کالا رفتم موجود نداره . متاسفانه چندین مدل داره که ادم گیج میشه . باید ببینم کدوم سایت داره. و خیلی هم شنیدم که مواظب تعمیری باش ممکنه تعمیری باشه
    کدوم گارانتی بهتره ؟
    از کجا بگیرم ؟
    ممکنه یه سرجی بزنید ببینید من از کجا بخرم ؟ ممنون میشم . در ضمن بلک یا همون سیاه وسترن خیلی گرونه. 3800 قیمتشه . که من این رقم نمیخوام

یه مورد دیگه اختلاف قیمت دی جی کالا با سایت های دیگه هست . مثلا با سایت لیون
    مثلا قرمز رو دی جی زده 2.600 ولی تو لیون زده 2.170
    خیلی اختلاف داره و واقعا ادم شک میکنه
    اینم نگاه کنید ممنون میشم

سلام
    ببینید. هارد های زیر 2 ترابایت بیشترشون استوک سالم یا تعمیری هستن (خیلییی کم پیش میاد که نو باشه ) ... اگر هاردی میخرید زیر 2 ترابایت باید حتما حتما حضوری خرید کنید و از فروشنده مهلت تست بگیرید یا حداقل تو مغازه وضعیت و ساعت کار کرد هارد رو با برنامه ی CrystalDiskInfo بررسی کنید.
    ببین هارد های وسترن دیجیتال توی 6 دسته رنگ طبقه بندی میشن (سیاه-قرمز-آبی-سبز-بفنش -طلایی )
    هارد های سیاه سرعتشون معرکست اما قیمتشون بالاست .
    هارد های آبی بدرد کارای اداری و روزانه میخورن و قیمتشونم نسبت به مشکی ها کمتره.
    هارد های قرمز توی محیط شبکه بیشتر استفاده میشن .
    هارد های سبز هم بدرد آرشیو اطلاعات میخورن و قیمتشون پایینه .
    هارد های بنفش کلا مخصوص دوربین مدار بسته و dvr هستن.
    هارد های طلایی هم سرعت خیلییی بالایی دارن و 2 تا پردازنده دارن و مخصوص دیتا سنتر ها طراحی شدن .
    به ترتیب هارد های پیشنهادی سیستم اینجوریه :
    هارد مشکی - هارد آبی -هارد سبز .
    قرمز و بنفش و طلایی هم برای سیستم خونگی منتفیه. چون کاربردشونو بالا نوشتم.
    درمورد گارانتی هم تبلیغ نباشه پست زیر رو مطالعه کنید.
    موفق باشید.
    {Parsa.}
    پارسا.

سلام
    ببینید. هارد های زیر 2 ترابایت بیشترشون استوک سالم یا تعمیری هستن (خیلییی کم پیش میاد که نو باشه ) ... اگر هاردی میخرید زیر 2 ترابایت باید حتما حتما حضوری خرید کنید و از فروشنده مهلت تست بگیرید یا حداقل تو مغازه وضعیت و ساعت کار کرد هارد رو با برنامه ی CrystalDiskInfo بررسی کنید.
    ببین هارد های وسترن دیجیتال توی 6 دسته رنگ طبقه بندی میشن (سیاه-قرمز-آبی-سبز-بفنش -طلایی )
    هارد های سیاه سرعتشون معرکست اما قیمتشون بالاست .
    هارد های آبی بدرد کارای اداری و روزانه میخورن و قیمتشونم نسبت به مشکی ها کمتره.
    هارد های قرمز توی محیط شبکه بیشتر استفاده میشن .
    هارد های سبز هم بدرد آرشیو اطلاعات میخورن و قیمتشون پایینه .
    هارد های بنفش کلا مخصوص دوربین مدار بسته و dvr هستن.
    هارد های طلایی هم سرعت خیلییی بالایی دارن و 2 تا پردازنده دارن و مخصوص دیتا سنتر ها طراحی شدن .
    به ترتیب هارد های پیشنهادی سیستم اینجوریه :
    هارد مشکی - هارد آبی -هارد سبز .
    قرمز و بنفش و طلایی هم برای سیستم خونگی منتفیه. چون کاربردشونو بالا نوشتم.
    درمورد گارانتی هم تبلیغ نباشه پست زیر رو مطالعه کنید.
    موفق باشید.
    سلام
    هارد 2 ترابایت بنفش رو گرفتم با گارانتی سازگار . گارانتی اصلی
    ولی الان یه چیزی شنیدم حالم گرفته شده
    یکی از دوستان در فروم دیگه نوشته بود واسم که کلا بنفش واسه دوربین هست و برای سیستم استفاده نمیکنن. و ممکنه باعث باگ و مشکل بشه
    واقعا اینجوریه ؟
    اخه فروشنده هم بهم گفت بنفش بگیر. از چند فروشنده دیگه هم سوال کرده بودم گفتند بنفش بگیر خوبه
    ولی اینکه مخصوص دوربین هست و ممکنه باگ و مشکل ایجاد کنه رو کسی بهم نگفته بود
    ایا اینجوریه ؟
    اعصابم خورده . بعد این همه تحقیق اخرشم اینجوری مشکل ؟ ینی جوری که ممکنه باعث باگ و مشکل در سیستمم بشه. طرف تو فروم همسایه اینجوری گفته

بنفش وسترن برای دوربین مداربستس اصلا برای کاربری شما نیست و احتمال اینکه با سیستم دچار باگ بشه زیاده چون دیتا های دوربین با دیتا سیستم فرق داره

الان این درست میگه ؟
    هنوز استفاده نکردم. ینی وصل نکردم. ولی پلاستیکشو باز کردم .
    چه کنم ؟

ویرایش توسط lona1386 : November 26th, 2020 در ساعت 22:50
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

سلام
    هارد 2 ترابایت بنفش رو گرفتم با گارانتی سازگار . گارانتی اصلی
    ولی الان یه چیزی شنیدم حالم گرفته شده
    یکی از دوستان در فروم دیگه نوشته بود واسم که کلا بنفش واسه دوربین هست و برای سیستم استفاده نمیکنن. و ممکنه باعث باگ و مشکل بشه
    واقعا اینجوریه ؟
    اخه فروشنده هم بهم گفت بنفش بگیر. از چند فروشنده دیگه هم سوال کرده بودم گفتند بنفش بگیر خوبه
    ولی اینکه مخصوص دوربین هست و ممکنه باگ و مشکل ایجاد کنه رو کسی بهم نگفته بود
    ایا اینجوریه ؟
    اعصابم خورده . بعد این همه تحقیق اخرشم اینجوری مشکل ؟ ینی جوری که ممکنه باعث باگ و مشکل در سیستمم بشه. طرف تو فروم همسایه اینجوری گفته

بنفش وسترن برای دوربین مداربستس اصلا برای کاربری شما نیست و احتمال اینکه با سیستم دچار باگ بشه زیاده چون دیتا های دوربین با دیتا سیستم فرق داره

الان این درست میگه ؟
    هنوز استفاده نکردم. ینی وصل نکردم. ولی پلاستیکشو باز کردم .
    چه کنم ؟

سلام.
    بنده که توی پستم توضیح دادم برای سیستم فقط فقط بلک - آبی - سبز .
    درست هم گفته . کاملا درست گفته و حرفشون منطقیه.
    فروشنده هم درست گفته هارد های بنفش هم قیمت مناسبی دارن اما برای dvr دوربین مدار بسته خوبن نه سیستم چون سرعت مناسبی ندارن.
    دوست عزیز بنده که کاه و گل اینجا لقد نمیکنم!!! بنده میدونم که میگم . گفتم که اگر با دقت تاپیک رو مطالعه میکردید انتخاب اشتباه نمیکردید...
    حالا اشکالی نداره . پلاستیکشو باز کردید دیگه فکر نکنم پسند کنن ... شاید قبول کردن و عوضش کردن...
    ولی اگر قبول کردن یا مدل بلک یا گرین یا آبی بخرید... فکر قرمز و بنفش و طلایی رو نکنید..
    باعث باگ هم نمیشه فقط کمی سرعتتون پایین هست..
    شما هنوز حرف بنده رو تأیید و باور نکردید ( اون دیگه پای خودتونه انتخابشم با خودتونه . ) اما بنده راهنمایی و مشاوره ی درست رو توی پست قبل توضیح دادم.
    عیبی نداره سعی خودتون رو بکنید ... شاید قبولش کردن ... اگر قبول نکردن میتونید بفروشید به مغازه دار یه مدل آبی یا سبز بخرید.
    موفق باشید.
    {Parsa.}
    پارسا.

سلام.
    بنده که توی پستم توضیح دادم برای سیستم فقط فقط بلک - آبی - سبز .
    درست هم گفته . کاملا درست گفته و حرفشون منطقیه.
    فروشنده هم درست گفته هارد های بنفش هم قیمت مناسبی دارن اما برای dvr دوربین مدار بسته خوبن نه سیستم چون سرعت مناسبی ندارن.
    دوست عزیز بنده که کاه و گل اینجا لقد نمیکنم!!! بنده میدونم که میگم . گفتم که اگر با دقت تاپیک رو مطالعه میکردید انتخاب اشتباه نمیکردید...
    حالا اشکالی نداره . پلاستیکشو باز کردید دیگه فکر نکنم پسند کنن ... شاید قبول کردن و عوضش کردن...
    ولی اگر قبول کردن یا مدل بلک یا گرین یا آبی بخرید... فکر قرمز و بنفش و طلایی رو نکنید..
    باعث باگ هم نمیشه فقط کمی سرعتتون پایین هست..
    شما هنوز حرف بنده رو تأیید و باور نکردید ( اون دیگه پای خودتونه انتخابشم با خودتونه . ) اما بنده راهنمایی و مشاوره ی درست رو توی پست قبل توضیح دادم.
    عیبی نداره سعی خودتون رو بکنید ... شاید قبولش کردن ... اگر قبول نکردن میتونید بفروشید به مغازه دار یه مدل آبی یا سبز بخرید.
    موفق باشید.
    پستی رو زدم ولی الان میبینم نیست . دوباره مینویسم
    خب الان این مشکل پیش اومده و بنده اشتباه کردم گوش نکردم و خریدم
    با توجه به اینکه از داخل پلاستیکش هم در نیاوردم ایای راهی داره عوض کنم ؟
    به گارانتی زنگ بزنم ممکنه قبول کنن ؟
    الان به 3 نفر از دوستان فروشنده و تعمیر کار زنگ زدم . میگن همچین چیزی تا حالا ندیدیم که بخواد باعث مشکل باگ و هنگ و صفحه ابی و .....
    شنیدیم که واسه دوربین استفاده میشه ولی رو سیستمم هم زیاد بستیم
    الان سوال من مشخصا اینه که چه مشکلی ایجاد میکنه ؟
    اینکه مخصوص دوربین و ... اینا رو میدونم و بارها شنیدم که گوش هم نکردم . اینکه میگید مشکل نرم افزاری ایجاد میکنه در سیستم و ویندوز این چیه ؟

اخه دیگه کسی نمیخره ازم . به گارانتی زنگ بزنم ؟
    درباره سرعت خب ابی هم 5200 سرعتش
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)