-
March 30th, 2020 18:17
مشکل انتقال فایل ها از رم و فلش به کامپیوتر
سلام اقا کمکم کنید بخدا دیوونه شدم من هرچیزی که از رم و فلش و گوشی میخوام بریزم به کامپیوترم رم و فلشو بعد از انتقال چنتا از فایل ها به کامپیوتر یدفعه یا اجکت میکنه رم وفلش رو یا رم و فلشم raw میشن و مجبور میشم فرمتشون کنم و اطلاعاتم از بین میره رم وفلشمم چندین و چند بار فرمت کردم ولی مشکلی از انتقال فایل ها از کامپیوتر به رم و فلش ندارم
فقط و فقط مشکلم از انتقال اطلاعات از رم وفلش به کامپیوتر نمتونم تمام راه هایی که تو اینترنت بوده رو امتحان کردم استفاده از chkdsk با cmd و فرمت کردن چه با cmd و چه با خوده کامپیوتر و chk کردن توسط peropertise هیچ مشکلیو شناسایی نمیکنن فک میکنم مشکل از کامپیوترم باید باشه ولی با دستور sfc/scannow رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت توسط divace manager هم رم و فلش رو unistall کردم دوباره وصل کردم چک برایه اپدیت هم زدم و میگه که اپدیته ویندوزمم عوض کردم دیگه واقعا نمدونم چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید
با پورت usb های مختلفی هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت با هزارتا رم و فلشم امتحان کردم رو کامپیوترم ولی بازم همونجوریه
دستورattribut clear read only رو هم تویهcmd زدم ولی فرقی نکرد ممنون میشم کمک کنید