ویروس ایرانسل تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: ویروس ایرانسل

پیش فرض ویروس ایرانسل

سلام.

امروز دوبار از سیم کارت ایرانسل استفاده کردم و حالا یک پنجره آبی آمده روی صفحه اصلی که مطالبه ی پسورد ایرانسل میکنه. کسی میدانه این دیگه چیه؟ وچطور مشکل حل میشه؟

توضیح اینکه هیچ کاری با گوشی نمیشه کرد و این صفحه نمیره یک فیلد هم در وسط هست که پسورد را باید وارد کرد. سیم کارت اعتباری است و از دوستی که لازم نداشت بمن رسیده. حتی سیم کارت همراه اول که سیم کارت دائمی هم هست در این گوشی سامسونگ گذاشتم فرقی نکرد و همچنان آن صفحه آبی خوشرنگ که میگه پسورد را وارد کنید برقرار مانده و با گوشی هیچ کاری نمیشه کرد. درضمن گوشی را به رایانه وصل کردم که ویروس زدائی کنم ولی رایانه اصلا گوشی را نشناخت.و در مای کامپیوتر نشان نمیده.
    تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
    پست‌ها
    18,362

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط دخو [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام.

امروز دوبار از سیم کارت ایرانسل استفاده کردم و حالا یک پنجره آبی آمده روی صفحه اصلی که مطالبه ی پسورد ایرانسل میکنه. کسی میدانه این دیگه چیه؟ وچطور مشکل حل میشه؟

توضیح اینکه هیچ کاری با گوشی نمیشه کرد و این صفحه نمیره یک فیلد هم در وسط هست که پسورد را باید وارد کرد. سیم کارت اعتباری است و از دوستی که لازم نداشت بمن رسیده. حتی سیم کارت همراه اول که سیم کارت دائمی هم هست در این گوشی سامسونگ گذاشتم فرقی نکرد و همچنان آن صفحه آبی خوشرنگ که میگه پسورد را وارد کنید برقرار مانده و با گوشی هیچ کاری نمیشه کرد. درضمن گوشی را به رایانه وصل کردم که ویروس زدائی کنم ولی رایانه اصلا گوشی را نشناخت.و در مای کامپیوتر نشان نمیده.
    سلام دوست عزیز
    .
    میشه یه تصویر هم بذارید.

اگه بدون سیم کارت هم پسورد می خواد،مشکل سیم کارت نیست! برای گوشی پسوردی قرار ندادین؟

مدل دقیق گوشی چیه؟

سلام.

مدل گوشی سامسونگ i9082 Grand است. وچیزی روی گوشی دیده میشه یک عکس کم رنگ آبی که یک گل قاصدک هم هست.وپیام ظاهرا از طرف ایران سل بوده چون روی همین عکس نوشته ایران سل. من نمیدانم که آیا دستم بجانی خورده یا نه ولی معمولا این گوشی برای هر کار کوچکی یک پنجره ی OK میاره که تا اوکی نکنی کار انجام نمیشه حالا چطور شد با یک مسیج ایران سل اتوماتیک قفل شد؟ البته من گوشی را از کس دیگری گرفتم نمیدانم طرف پسورد یادش باشه یا نه ولی سیم کارت را بیرون آوردم به گوشی نوکیای خیلی قدیمی صفحه سیاه زدم آنجا هم ازم پسورد خواست و سیم کارت همراه اول آن نوکیا را به این خیلی باهوش گوشی زدم باز پسورد ایران سل را نشان میده و هیچ کاری نمیکنه.
    من چند ماهه این گوشی دستمه و خاموش و روشن میکردم بدون اینکه پسورد بخواد.
    بخاطر همین مشکوک شدم که کار کار همان پیام ایران وبا بوده باشه.
    ویرایش توسط دخو : January 15th, 2021 در ساعت 07:07
    تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
    پست‌ها
    18,362

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19294
    سپاس (دریافتی)
    19445
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

مدل گوشی سامسونگ i9082 Grand است. وچیزی روی گوشی دیده میشه یک عکس کم رنگ آبی که یک گل قاصدک هم هست.وپیام ظاهرا از طرف ایران سل بوده چون روی همین عکس نوشته ایران سل. من نمیدانم که آیا دستم بجانی خورده یا نه ولی معمولا این گوشی برای هر کار کوچکی یک پنجره ی OK میاره که تا اوکی نکنی کار انجام نمیشه حالا چطور شد با یک مسیج ایران سل اتوماتیک قفل شد؟
    سلام دوست عزیز
    .
    من از پشتیبانی ایرانسل سوال کردم و گفتن اصلاََ چنین چیزی ندارن که پسورد بخواد می تونید با 09377000000 تماس بگیرید و ببینید مشکل چیه.

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من از پشتیبانی ایرانسل سوال کردم
    سپاس که پیگیری کردین. ولی دوست گرامی توقع داشتین ایرانسل چی بگه؟
    بیاد اعتراف کنه که شیطنت خودشان بوده؟ شما دوست گرامی خوش قلب هستین و شیاطین را با دید خوش نیتی مینگرین.
    من ناچار باید گوشیم را ریست کنم واین باعث میشه کل دیتای موجود در آن از بین برود.حالا هزینه اش هیچ.
    شنیده بودم باج افزار ولی تا حالا تجربه نکرده بودم.
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

سپاس که پیگیری کردین. ولی دوست گرامی توقع داشتین ایرانسل چی بگه؟
    بیاد اعتراف کنه که شیطنت خودشان بوده؟ شما دوست گرامی خوش قلب هستین و شیاطین را با دید خوش نیتی مینگرین.
    من ناچار باید گوشیم را ریست کنم واین باعث میشه کل دیتای موجود در آن از بین برود.حالا هزینه اش هیچ.
    شنیده بودم باج افزار ولی تا حالا تجربه نکرده بودم.
    سلام
    اون تنظیمات mms و internet sim هست ... اون کدش 1234 وارد کنید اوکی کنید باید درست بشه.
    اگر نبود به احتمال زیاد pin code سیمکارت فعاله!!! باید از تنظیمات گوشی خاموشش کنید و غیر فعالش کنید برای اینکار به پین کد سیمکارت احتیاج دارید که روی کارت شناسایی سیمکارت به اسم pin کد نوشته شده!!!
    نکته : در سیمکارت های رایتل ما 2 تا pin code به اسم pin0 و pin1 داریم!!!
    موفق باشید.
    ویرایش توسط parsa bahrami : January 16th, 2021 در ساعت 09:57
    there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
    {Parsa.}
    وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
    پارسا.

سلام پارسا جان.
    چقدر دلم میخواست که پدر من هم این اسم را برایم برمیگزید.
    - اصلا کاری با گوشی نمیشد کرد. فقط میگفت پسورد بده. کل گوشی را در اختیار گرفته بود و همانطور که پیشتر هم گفتم حتی سیم کارت را خارج کرده و سیم کارت همراه اول را گذاشتم باز پسورد میخواست آنهم در زمین ایرانسل. یعنی کل صفحه شده بود ایرانسل.(ایران وبای جدید).
    برای همین رفتم و دادم ری ستش کردن. تمام اطلاعاتم پاک شد.
    حالا فقط بمن یاد بده که چطور به این گوشی هوشمند بیشعور بفهمانم که فقط پیامک های بانک و دوستانم را بگیر و مخصوصا هرچه از ایران سل آمد خود بخود یا ریجکت کن یا پاک.
    تا قیامت دعات میکنم.
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

سلام پارسا جان.
    چقدر دلم میخواست که پدر من هم این اسم را برایم برمیگزید.
    - اصلا کاری با گوشی نمیشد کرد. فقط میگفت پسورد بده. کل گوشی را در اختیار گرفته بود و همانطور که پیشتر هم گفتم حتی سیم کارت را خارج کرده و سیم کارت همراه اول را گذاشتم باز پسورد میخواست آنهم در زمین ایرانسل. یعنی کل صفحه شده بود ایرانسل.(ایران وبای جدید).
    برای همین رفتم و دادم ری ستش کردن. تمام اطلاعاتم پاک شد.
    حالا فقط بمن یاد بده که چطور به این گوشی هوشمند بیشعور بفهمانم که فقط پیامک های بانک و دوستانم را بگیر و مخصوصا هرچه از ایران سل آمد خود بخود یا ریجکت کن یا پاک.
    تا قیامت دعات میکنم.
    سلام.
    اینو دانلود کنید و نصب کنید میتونید هر پیامک یا شماره تلفن همراهی رو داخل لیست سیاه بزارید.:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    موفق باشید.
    there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
    {Parsa.}
    وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
    پارسا.

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa bahrami [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    اینو دانلود کنید و نصب کنید
    سلام.

البته این خوبه ولی باید بینهایت شماره را ببندم.
    منظور من ترفندی بود که بجای لیست سیاه لیست سفید درست کنم . یعنی فقط چند شماره را توش بگذارم و بقیه خود بخود برن تو لیست سیاه.باین شکل دیگه نیازی نیست که تک تک شماره های مزاحم را وارد لیست سیاه کنم. چون همه سیاه هستند مگر چند شماره که خودم میدم.
    پست‌ها
    368
    Apple-iPhone
    Samsung-P6200-Galaxy-Tab-7-0-Plus
    Kaspersky Firefox Windows-10 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    568
    سپاس (دریافتی)
    194

سلام.

سلام ایرانسل یک شرکت معتبره که از راه قانونی هم درآمد خوبی داره پس نیازی به انجام این کاری که شما گفتین نداره همچنین من خودم چندین سیمکارت ایرانسل دارم که شکرخدا تاحالا به این مشکل بر نخوردم برای بلاک کردن هم میتونید از گوگل پلی نرم افزار دانلود کنید

+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)