سلام و تبریک سال نو
الان حدود دو هفته ای میشه که کلیپ های اینستاگرام برام با حالت پارازیتی نمایش داده میشه
مشکل از چیه؟
باتشکر
سلام و تبریک سال نو
الان حدود دو هفته ای میشه که کلیپ های اینستاگرام برام با حالت پارازیتی نمایش داده میشه
مشکل از چیه؟
باتشکر
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
سلام محمود جان
گوشیم LG G6 هست و الان تقریبا 10 روزی میشه اینجوری شده
حتی پاک کردم دوباره نصب کردم بازم فرقی نکرد ولی با تبلت که میرم هیچ مشکلی نداره یعنی نمیتونم بگم نت ایراد داره
نرم افزار جدیدم نه چیزی نصب نکردم
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
سلام علی جان
.
با این توضیحات میشه گفت احتمالاََ مشکل از گوشی باشه،برای اطمینان با آنتی ویروس گوشی رو چک کنید.
اگر حل نشد تنظیمات کارخانه (قبلش از اطلاعات روی SD کارت یه کپی بگیرید و اون رو از گوشی خارج کنید)
مشکل پارازیت در ویدیو ها به صورت زیر هست که روی تصاویر قرار گرفته؟
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام
من روی گوشی بلک بری Dtek50 این مشکل رو داشتم. البته برای من ویس هم نویز داشت. یعنی تکه تکه پلی میشد.
بعدها متوجه شدم که مشکل از باتریه. باتری خراب شده بود.
عوض کردم مشکل حل شد
مهاجرت تحصیلی | مهاجرت کاری و شغلی | تحصیل در اتریش
اگه تخصصی داری و میخوای توی یه شرکت معتبر اروپایی کار کنی...
اگه می خوای توی بهترین دانشگاه های اروپا تحصیل کنی...
اگه هیچکدوم از اینها مد نظرت نیست و میخوای به صورت سرمایه گذاری اقامت یک کشور درجه یک رو بگیری...
ما خیلی سریع می تونیم کار مهاجرتت رو انجام بدیم. 30 ساله که توی امور مهاجرت تجربه داریم...
روی لینکهای بالا کلیک کن تا وارد سایتمون بشی
یا اطلاعات رو از صفحه اینستاگرام ما دنبال کن...
همینجوریه و حالت پیکسل پیکسل پیدا میکنه شاید از هر 10 تا کلیپ 9تاش اینجوری باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)