چرا Sd card بعد از مدتی استفاده ، missing اعلام میشود؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: چرا Sd card بعد از مدتی استفاده ، missing اعلام میشود؟

پست‌ها
    195

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    112
    سپاس (دریافتی)
    32

پیش فرض چرا Sd card بعد از مدتی استفاده ، missing اعلام میشود؟

درود و خداقوت؛
    سه ماهیه که micro sd card به مشخصات زیر رو خریدم
    ADATA Premier ONE ,SDXC UHS II U3 C10 V90
    ۶۴ گیگ.
    بعد از فرمت بشکل Internal جهت نصب برنامه ها استفاده کردم.
    ولی در طی این مدت کوتاه سه ماه، ۴ بار مجبور به فرمت مجدد اینترنال شدم.
    به این صورت که بعد از مدت زمانی استفاده ( چند روز تا یکی دو هفته) ، از سیستم اندروید بیرون میپره و پیغام SD Card missing در بالای گوشی ظاهر میشه.
    بخش storage که وارد میشم ، فقط با یک گزینه Forget روبرو میشم که اونو که میزنم،نوتیف حذف میشه ولی مجدد که ریستارت میکنم بازم پیغام missing میاد و اصلا انگار sd کارتی رو سیستم ندارم و همه برنامه هایی که روی آن هست ، مسلما در گوشی حذف میشه.
    مجبور میشم با آداپتورش در لپ تاپ و Disk Management اعمالی انجام بدم.
    در منیجمنت، دو پارتیشن مجزای ۱۶ MB و ۵۷.۸ گیگ ،با فرمت exFAT دیده میشن .
    دو پارتیشن رو دیلت میزنم و یکی میشه و بعد فرمت exFAT که پیش فرض SDXCهست انجام میدم، و بعد هم در گوشی به عنوان اینترنال ، فرمت میکنم و شروع به نصب مجدد برنامه ها.
    بعد از یک مدت استفاده ( زمان دقیقی ندارد ولی از چند روز تا یکی دو هفته) ، باز دوباره ناگهانی بیرون میپره و باز پیغام missing که دوباره تمامی این مراحل رو انجام میدم که تا حالا ۴_۵ بار تکرار شده.
    خسته و کلافه شدم واقعا و بخاطر همین مساله ، حتی گوشی رو فکتوری ریست کردم و کلی دنگ و فنگ پیکربندی و نصب مجدد همه چی از نو ،که شاید ایراد از اندرویده ولی نبود ، از گوشی هم نیست که وگرنه ساپورت نمی کرد و نشد که نشد .
    مشکل از کجاس؟
    آخر سر فکر میکنم sd card رو بهم انداختن.
    در حالی که گارانتی مادام العمر آونگ داره، چطوری و با چه دلیل و مدرکی ، میتونم در خواست تعویض بدم به شرکت ؟

ممنونم.
    پست‌ها
    18,334

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19288
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    در حالی که گارانتی مادام العمر آونگ داره، چطوری و با چه دلیل و مدرکی ، میتونم در خواست تعویض بدم به شرکت ؟
    سلام دوست عزیز
    .
    در غیر حالت Internal هم چنین مشکلی داشتین؟

یکبار Mount کنید.

Settings > Storage >SD Card>Mount

تلفن رو مجدد راه اندازی کنید. یعنی restart ببینید این مشکل دوباره بوجود میاد یا خیر.
    پست‌ها
    195

سپاس (اهدایی)
    112
    سپاس (دریافتی)
    32

درود.
    1_ وقتی ( در حالت اینترنال)- میپره بیرون که اصلا برای اندروید قابل شناسایی نیست و چیزی به عنوان sd card نشون نمیده که دوباره Mount کنم .
    2_ وقتی ۵ بار در حالت فرمت اینترنال ، این مشکل هی تکرار میشه ، لزومی به صرف انرژی و اعصاب ، برای امتحان مجدد بار ششم نداره و مطمئنا دیر یا زود بازم میپره.
    ۳ _ و اما الان بعد از گفته شما ، امروز بصورت پرتابل فرمت کردم و کلی فایل حجیم روش کپی کردم و در طی چند روز آینده هم بازم کپی میکنم تا بیشتر ظرفیتش پر بشه تا ببینم بازم غیرقابل شناسایی میشه یا نه. ولی گمون نکنم تو این حالت موردی پیش بیاد ، چون فشار آنچنانی نمیاد بهش در مقایسه با زمانیکه برنامه روش هست و ازش کار کشیده میشه.
    ۴_ و نهایتاً اگر پرتابل موردی پیش نیاد ولی اینترنال مشکل داره ، حکم بر ایراد دار بودن میشه داد ؟
    و شما با این حالت چه نتیجه ای می گیرید.
    ۵_ گارانتی تعویض رو چطوری ، خلاصه توضیح بدم و مهمتر قانع کنم بدبختی!!!
    پست‌ها
    18,334

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19288
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ۴_ و نهایتاً اگر پرتابل موردی پیش نیاد ولی اینترنال مشکل داره ، حکم بر ایراد دار بودن میشه داد ؟
    سلام دوست عزیز
    .
    دقیق نمی دونم،حالا تست کنید ببینید مشکل داره یا خیر.

در مورد گارانتی دوستمون راهنمایی می کنن @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    195

سپاس (اهدایی)
    112
    سپاس (دریافتی)
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    دقیق نمی دونم،حالا تست کنید ببینید مشکل داره یا خیر.

در مورد گارانتی دوستمون راهنمایی می کنن @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ببخشید لازم دونستم این موارد رو هم بگم در ادامه تاپیک که مهمترینش تست حافظه تو گوشی دیگه و نتایج جدیده:
    ۱_ دو گوشی دارم ، موتورولا و سامسونگ.
    تو موتورولا با اندروید ۸، و exFAT, این ایراد پرش از اندروید و غیرفعال شدن رو داره (فرمت اینترنال)-
    ۲_ در گوشی دیگه ،سامسونگ A01 با فرمت exFAT اینترنال، چند روزیه در حال تست هستم، در این حالت هم بعضی (برخی) از برنامه هایی که رو اس دی نصب کردم، و میدونم با اندروید ۱۰ سازگارند، متوقف میشن و پیغام بستن برنامه نشون میدن ، ولی گفتم نه همشون که اینا رو حذف میکنم و یه جورایی ، مشابه گوشی موتورولا هست با این تفاوت که اون بعد یه مدت پیغام missing sd card میده و کل برنامه هایی که روش داره از سیستم حذف میشن اما این گوشی ، اون برنامه سازگار رو متوقف میشه و میبنده.

۳_ بعضی دوستام، پیشنهاد تغییر فرمت دادن که قابل اجرا نیست ، چون در ویندوز با آداپتور ، FAT32 هم که فرمت بشه ، بعدا هر دو گوشی در حالت فرمت اینترنال ، exFAT فرمت میکنن که پیش فرض SDXC هست ، همونطور که SDHC رو هر دو گوشی با پیشفرض FAT32 فرمت میکنن و چیز ثابتیه و دلبخواه نیست.
    ۴_ بعضی دوستای دیگه م که باهاشون راجع به مشکلم صحبت کردم اخیراً ،CHK DSK رو در کامپیوتر توصیه کردن که البته اینو هم در مرحله آخر انجام خواهم داد موقعی که ثابت بشه ، بقیه برنامه های سازگار که میخام رو سامسونگ نصب کنم ، بازم برخیشون متوقف میشن که نتیجه بگیرم که ظنم به ایراد دار بودن درسته.(و در هر گوشی به شکلی متفاوت اما مشابه).
    ۵_ شهرستان زندگی میکنم و بخاطر شرایط کرونا برای اس دی کارت نمیشه حضوری بیام ، و باید بپرسم ببینم ،پستی ارسال کنم ،قبول میکنن.
    ۶_ نهایتا هم با وجودی که از شانس من، مشکل دار بودنش با این توصیفات برام مشخصه ولی بازم به شانس خودم باور ندارم که تو شرکت ایرادش رو بیاد ، یا گردن بگیرن و تعویض کنن ، در نتیجه به اینم فکر میکنم که در اون حالت عدم تعویض، اینو بفروشم و san Disk که از اول هم بهم توصیه کرده بودن ، بگیرم.

نظرتون لطفاً راجع به موارد و توضیحات رو بدونم؟
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)