مشکل در انتقال فایلهام از گوشی به کامپیوتر م تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل در انتقال فایلهام از گوشی به کامپیوتر م

پست‌ها
    186

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    106
    سپاس (دریافتی)
    32

پیش فرض مشکل در انتقال فایلهام از گوشی به کامپیوتر م

در انتقال فایلهام از گوشی به پی سی ، در حالت Transfer Files و اصطلاحا همون MTP ، قسمتی از فایلهام کپی شد و مابقی unspecified Error پیغام داد . خواستم در اندروید و گوشی به  فلش OTG کپی کنم ،نشد و permission Denied داد . (در هیچ فایل منیجری نشد با وجودیکه دسترسی سستمی دادم).
    و حالا میبینم که فایلهای داخل اون پوشه م در موبایل، همه شون حجمشون صفر شده ، از خیرشون گذشتم و خواستم حذف کنم که حذف هم نمیشن و همون پیغام Permission Deniedدر اندروید هست (هیچ فایل منیجری حذف نمیکنه) و unspecified Error در کامپیوتر تکرار میشه و در پی سی هم حذف نمیشن.
    کارهایی که برای رفع اشکال انجام دادم :
    ۱_ راه حلی در جستجو در اینترنت دیدم با توجه به کد پیغام خطا
    در پی سی 
    Error 0x80004005
    when accessing a Shared Drive/Folder
    و تغییراتی در regedit . که نشد.
    (با توجه  این لینک: که بند دوم را انجام دادم در ارتباط با اشتراک گذاری درایو و فولدر - بقیه بندها به مشکل من ربطی نداشت )
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

۲- بنظرم اومد فعالسازی USB Debugging بکنم که انجام دادم ولی  تو خط فرمان adb بلد نشدم برای حذف فایل از اون پوشه گوشی چی بنویسم و اساسا امکانش هست یا نیست.

راه حل و راهنمایی بنظرتون‌ میرسه لطفاً یا باید فکتوری ریست کنم مجددا در حالیکه تازه انجامش داده بودم.!!!
    پست‌ها
    17,394

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19068
    سپاس (دریافتی)
    19106
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    در انتقال فایلهام از گوشی به پی سی ، در حالت Transfer Files و اصطلاحا همون MTP ، قسمتی از فایلهام کپی شد و مابقی unspecified Error پیغام داد
    سلام دوست عزیز
    .
    فضای کافی باشه،نوع درایو NTFS هست؟

رم مشکل Write-protected نداشته باشه یا در فقط در حالت Read-only نباشه.
    پست‌ها
    186

سپاس (اهدایی)
    106
    سپاس (دریافتی)
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    فضای کافی باشه،نوع درایو NTFS هست؟

رم مشکل Write-protected نداشته باشه یا در فقط در حالت Read-only نباشه.
    کلا سوالاتتون رو متوجه نشدم که چی جوابتون بدم. نامفهومه برام چرا که من از حافظه داخلی گوشی با سیم به پی سی که فضای کافی داره و صد البته که ntfs هست انتقال میدم اما سوال شما یعنی چی؟
    ضمناً سوال دوم شما هم عجیبه ایضا ، مگه از کارت sd با آداپتور انتقال میدم که محافظ رایت و ... میپرسین؟
    پست‌ها
    17,394

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19068
    سپاس (دریافتی)
    19106
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من از حافظه داخلی گوشی
    سلام دوست عزیز
    .
    ننوشته بودین حافظه داخلی (فکر کردم از کارت حافظه هست)

سوال دوم هم بخاطر کارت حافظه بود.
    پست‌ها
    416

NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

راه حل و راهنمایی بنظرتون‌ میرسه لطفاً یا باید فکتوری ریست کنم مجددا در حالیکه تازه انجامش داده بودم.!!!
    درود بر شما دوست عزیز

بهترین گزینه ریست گوشیه

خونه حافظه داخل گوشی به مشکل خورده و باید از دسترسی روت گوشی ، فرمت بشه

میشه با یه سری نرم افزار مثل LLF درستش کرد ولی هم وقت گیره و همینطور هم ممکنه برای فایلای سیستمی گوشی مشکل ایجاد کنه که دردسر بدتریه و حتی تو مواردی منجر به هارد بریک میشه

اگر دوستان دیگه راهنمایی دارن لطف کنن بگن بنده چیزی به ذهنم نمیرسه
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
    پست‌ها
    135
    Samsung-Galaxy-J
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: WiMAX-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    93
    سپاس (دریافتی)
    53

در انتقال فایلهام از گوشی به پی سی ، در حالت Transfer Files و اصطلاحا همون MTP ، قسمتی از فایلهام کپی شد و مابقی unspecified Error پیغام داد . خواستم در اندروید و گوشی به  فلش OTG کپی کنم ،نشد و permission Denied داد . (در هیچ فایل منیجری نشد با وجودیکه دسترسی سستمی دادم).
    و حالا میبینم که فایلهای داخل اون پوشه م در موبایل، همه شون حجمشون صفر شده ، از خیرشون گذشتم و خواستم حذف کنم که حذف هم نمیشن و همون پیغام Permission Deniedدر اندروید هست (هیچ فایل منیجری حذف نمیکنه) و unspecified Error در کامپیوتر تکرار میشه و در پی سی هم حذف نمیشن.
    کارهایی که برای رفع اشکال انجام دادم :
    ۱_ راه حلی در جستجو در اینترنت دیدم با توجه به کد پیغام خطا
    در پی سی 
    Error 0x80004005
    when accessing a Shared Drive/Folder
    و تغییراتی در regedit . که نشد.
    (با توجه  این لینک: که بند دوم را انجام دادم در ارتباط با اشتراک گذاری درایو و فولدر - بقیه بندها به مشکل من ربطی نداشت )
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

۲- بنظرم اومد فعالسازی USB Debugging بکنم که انجام دادم ولی  تو خط فرمان adb بلد نشدم برای حذف فایل از اون پوشه گوشی چی بنویسم و اساسا امکانش هست یا نیست.

وقتی فایل ها کپی نشه یعنی احتمالا گوشی ویروسی شده و باید ویروس کشی بشه و اگه فایده نداشت باید گوشی رو ریست کرد
    ویرایش توسط dankh : May 8th, 2021 در ساعت 12:51
    پست‌ها
    416

NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

نقل قول نوشته اصلی توسط dankh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    وقتی فایل ها کپی نشه یعنی احتمالا گوشی ویروسی شده و باید ویروس کشی بشه و اگه فایده نداشت باید گوشی رو ریست کرد

ممنون دوست عزیز اما اینبار بحث ویروس نیست

سیستم Media Device یه سیستم بسیار ابتدایی و ضعیف با سرعت کم و توانایی محدود برای انتقال اطلاعاته
    متاسفانه به طور عمده و تقریبا 100 درصد گوشی های موبایل ، این سیستم برای انتقال اطلاعات کار شده

مشکل اینجاست که وقتی حرف از دیتای سنگین و یا تعداد بالای فایل بشه ، به دلیل ضعیف بودن بافر طراحی شده برای MTP ، این سیستم هنگ میکنه و به فایلها آسیب میزنه

توی این یه مورد که برای دوستمون پیش اومده ، این آسیب نه تنها به فایل ها ، بلکه به اطلاعات دایرکتوری خونه حافظه هم وارد شده

اتفاقی که توی فلش مموری ها زیاد پیش میاد به خصوص اگه موقع جا به جایی اطلاعات ، از سیستم قطع بشن

فلش مموری رو راحت میشه درست کرد
    برای این کار یا یه Windows USB Device Check and Fix میزنیم که احتمال جواب دادنش کمه
    یا به طور کلی فرمت میکنیم که خیالمون راحت باشه

اما توی این مورد ، متاسفانه این خرابی روی حافظه داخلی گوشیه و کار رو سخت میکنه
    فرمت کردنش خطرناکه و کار پیچیده ای هم هست

برای همین ریست گوشی رو پیشنهاد میکنیم تا خود OS گوشی ، اون حافظه داخلی رو فرمت کنه
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
    پست‌ها
    135
    Samsung-Galaxy-J
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: WiMAX-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    93
    سپاس (دریافتی)
    53

نقل قول نوشته اصلی توسط kookoot [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

سیستم Media Device یه سیستم بسیار ابتدایی و ضعیف با سرعت کم و توانایی محدود برای انتقال اطلاعاته
    متاسفانه به طور عمده و تقریبا 100 درصد گوشی های موبایل ، این سیستم برای انتقال اطلاعات کار شده

مشکل اینجاست که وقتی حرف از دیتای سنگین و یا تعداد بالای فایل بشه ، به دلیل ضعیف بودن بافر طراحی شده برای MTP ، این سیستم هنگ میکنه و به فایلها آسیب میزنه

توی این یه مورد که برای دوستمون پیش اومده ، این آسیب نه تنها به فایل ها ، بلکه به اطلاعات دایرکتوری خونه حافظه هم وارد شده

اتفاقی که توی فلش مموری ها زیاد پیش میاد به خصوص اگه موقع جا به جایی اطلاعات ، از سیستم قطع بشن

برای این کار یا یه Windows USB Device Check and Fix میزنیم که احتمال جواب دادنش کمه

برای همین ریست گوشی رو پیشنهاد میکنیم تا خود OS گوشی ، اون حافظه داخلی رو فرمت کنه
    ممنون از توضیحاتتون ،من الان متوجه شدم
    پست‌ها
    11

سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    3

این موضوع چند دلیل میتونه داشته باشه یا از مادر برد گوشی یا لپ تاپ باشه یا سیم رابط یا حافظه پر باشه یا سوکت لپتاپ به نظرم از روش های ساده شروع کنید مثل عوض کردن سیم و به متخصص نشون بدید
    پست‌ها
    186

سپاس (اهدایی)
    106
    سپاس (دریافتی)
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط kookoot [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

آقا ممنون دقیقا اون پیغام unspecified error موقع انتقال فایلها از حافظه داخلی گوشی به کامپیوتر ،دقیقا علتش این سرعت انتقال اطلاعات پایین هستش. خصوصا فایل های ریز با تعداد بالا و البته فایل های حجیم. حالا که فکر میکنم میبینم همین حالت بود که باعث شد تعدادی از فایل هام کپی نشن و وسط کار قطع بشه و حتی با ریمو کردن اصولی گوشی از کامپیوتر هم ، فایل هام حجمشون صفر بشه و بعدا هم در گوشی حذف نشن.
    همون که گفتین ، فکتوری ریست کردم و مجددا از نو برنامه ها رو که بک آپ هم داشتم، سریع و به شکل سالم برگردوندم و خب این وسط تعدادی فایل ارزشمندم نفله شدن که خب از ابتدا و با مصرف مجدد حجم اینترنت ، دانلودشون میکنم.
    اما یک سوال ، اون عده معدودی ازگوشی هایی که از سیستم قوی و غیر از MTP استفاده میکنن،مشخصا کدوم برند و مدلهان؟
    مرسی.
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)