کمفروشی مخابرات یا مشکل فنی؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: کمفروشی مخابرات یا مشکل فنی؟

پست‌ها
    1,137
    Sony-Xperia-Z1
    Microsoft-Security-Essentials Firefox Windows-10
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    714
    سپاس (دریافتی)
    870
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

پیش فرض کمفروشی مخابرات یا مشکل فنی؟

من در تاریخ 7 اردیبهشت این ماه 20 گیگ ترافیک از مخابرات خریداری کردم
    امروز بعد گذشت دقیقا 7 روز ترافیک من تموم شد
    وقتی داخل سایت ریز مصرفم رو محاسبه کردم من تا الان 15 گیگ اینترنت مصرف کردم، یعنی 5 گیگ این وسط گم شده!
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    لینک تصویر ریزمصرف
    تماس گرفتم با پشتیبانی میگه اینجا برا من زده همون همون 20 گیگ، میگم تو سایت چرا اینجوریه و پنج گیگش نیست؟ میگه نمیدونم محاسبه نشده اونجا.
    الان من باید چیکار کنم و حرف کیو باور کنم؟
    پست‌ها
    416

NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

نقل قول نوشته اصلی توسط .LUCIFER. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    وقتی داخل سایت ریز مصرفم رو محاسبه کردم من تا الان 15 گیگ اینترنت مصرف کردم، یعنی 5 گیگ این وسط گم شده!
    لینک تصویر ریزمصرف
    تماس گرفتم با پشتیبانی میگه اینجا برا من زده همون همون 20 گیگ، میگم تو سایت چرا اینجوریه و پنج گیگش نیست؟ میگه نمیدونم محاسبه نشده اونجا.
    درود دوست عزیز
    متاسفانه خیلی وقته که خیلی از مشترکین مخابرات گزارش میکنن چنین موضوعاتی رو
    به هر حال ما نمیتونیم به کسی بگیم کم فروش ولی خب میتونیم بگیم سیستمشون مشکل داره و بعضی وقتا دیتا مصرفی رو بیش از حد ثبت میکنه

منم مشترک مخابراتم و این بلا سر منم اومده
    برای مثال ، طبق گفته مخابرات ، هفته پیش من توی 3 دقیقه 40 گیگ اینترنت مصرف کردمو حجم یک ماهم تموم شد

کاری هم از دستم بر نیومد دستم هم به جایی بند نبود
    ویرایش توسط kookoot : May 9th, 2021 در ساعت 19:47
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط .LUCIFER. [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    لینک تصویر ریزمصرف
    سلام و درود به شما.
    ببینید مخابرات خیلی شیک و مجلسی دزدی هاشو میکنه و همه ( کل ملت ) میدونن چه دزدایی هستن.
    تقصیر شما هاست دیگه برادر من . های حجم و ترافیک اضافه میخرید مخابرات رو بد عادت میکنید و بدتر حجم اصلی مارو تموم میکنن میره.تا مجبور بشیم پول اضافه بدیم.
    من خودم 8 مگابیت کمپین ماندگار خریدم قبلا 512 و 1 داشتم سر ماه بازم کم میاوردم و دوباره هم با اینکه حجمم چند برابر شده اما بازم کم میارم!!!
    من مطئنم کم فروشی و دزدی هست هرچند خودشون انکار میکنن که خودتون مصرف کردید و ... اما با برنامه glass wire من نمیخونه. و 1000 بار با اسکرین شات ثابت کردم اما نتیجه نگرفتم . 195 شکایت کردم اما بازم نتیجه ای نگرفتم.
    پیشنهاد میکنم بیخیالشون بشی من خودم چند وقت درگیر بودم به جایی نرسیدم . فقط وقت هدر دادن الکی بود . حرف کسی رو باور نکن حرف خودت رو باور داشته باش مخصوصا که در موردش مدرک هم داری و مطمئن هستی . این تیم پشتیبانی (مثلا پشتیبانی! ) رو ولشون کنید چون اینا نهایت کارشون مگس پروندن از روی میز هست .از هیچیم سردر نمیارن و بی سواد تر از منو و شما هستن (خیلی) ماها کلی از کامپیوتر و ... تا حدودی سردر میارم اونا هیچی نمیدونن . یه مدرک الکی از یه دانشگاه آبکی گرفتن سریع رفتن اونجا کار ماهارو گیر گذاشتن.
    من که دیگه بیخیالشون شدم چون نتیجه ای نگرفتم روزی حتی 2 ساعت هم وقت گذاشتم ولی نتیجه ای نگرفتم . شما هم بیخیالشون بشید.اینا دزدیاشون رو میکنن.
    موفق باشید.
    there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
    {Parsa.}
    وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
    پارسا.
    پست‌ها
    416

NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa bahrami [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام و درود به شما.
    ببینید مخابرات خیلی شیک و مجلسی دزدی هاشو میکنه و همه ( کل ملت ) میدونن چه دزدایی هستن.
    تقصیر شما هاست دیگه برادر من . های حجم و ترافیک اضافه میخرید مخابرات رو بد عادت میکنید و بدتر حجم اصلی مارو تموم میکنن میره.تا مجبور بشیم پول اضافه بدیم.
    من خودم 8 مگابیت کمپین ماندگار خریدم قبلا 512 و 1 داشتم سر ماه بازم کم میاوردم و دوباره هم با اینکه حجمم چند برابر شده اما بازم کم میارم!!!
    من مطئنم کم فروشی و دزدی هست هرچند خودشون انکار میکنن که خودتون مصرف کردید و ... اما با برنامه glass wire من نمیخونه. و 1000 بار با اسکرین شات ثابت کردم اما نتیجه نگرفتم . 195 شکایت کردم اما بازم نتیجه ای نگرفتم.
    پیشنهاد میکنم بیخیالشون بشی من خودم چند وقت درگیر بودم به جایی نرسیدم . فقط وقت هدر دادن الکی بود . حرف کسی رو باور نکن حرف خودت رو باور داشته باش مخصوصا که در موردش مدرک هم داری و مطمئن هستی . این تیم پشتیبانی (مثلا پشتیبانی! ) رو ولشون کنید چون اینا نهایت کارشون مگس پروندن از روی میز هست .از هیچیم سردر نمیارن و بی سواد تر از منو و شما هستن (خیلی) ماها کلی از کامپیوتر و ... تا حدودی سردر میارم اونا هیچی نمیدونن . یه مدرک الکی از یه دانشگاه آبکی گرفتن سریع رفتن اونجا کار ماهارو گیر گذاشتن.
    من که دیگه بیخیالشون شدم چون نتیجه ای نگرفتم روزی حتی 2 ساعت هم وقت گذاشتم ولی نتیجه ای نگرفتم . شما هم بیخیالشون بشید.اینا دزدیاشون رو میکنن.
    موفق باشید.

آخ آخ آخ همه دلشون خونه

منم 4 سال تموم هفته ای دو بار شکایت کردم یا به واحد پشتیبانی زنگ زدم تا جایی که حتی 5 بار از مخابرات یه نفر رو فرستادن مودم و ... رو چک کنه اما چه فایده هیچکس جوابگو نیست همیشه حرفشون اینه که سیستم داره نشون میده که شما فلان قدر استفاده کردید

به من میگفتن رمز وایفایت لو رفته هکت کردن ازت میدزدن
    رمز من 46 حرف و عدد و کاراکتره
    اونوقت کی تونسته اینو هک کنه و ازش نت بدزده اونم با وایفایی که دسترسیش رو روی IP و Mac بستم ، خدا میدونه
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط kookoot [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

آخ آخ آخ همه دلشون خونه

منم 4 سال تموم هفته ای دو بار شکایت کردم یا به واحد پشتیبانی زنگ زدم تا جایی که حتی 5 بار از مخابرات یه نفر رو فرستادن مودم و ... رو چک کنه اما چه فایده هیچکس جوابگو نیست همیشه حرفشون اینه که سیستم داره نشون میده که شما فلان قدر استفاده کردید

به من میگفتن رمز وایفایت لو رفته هکت کردن ازت میدزدن
    رمز من 46 حرف و عدد و کاراکتره
    اونوقت کی تونسته اینو هک کنه و ازش نت بدزده اونم با وایفایی که دسترسیش رو روی IP و Mac بستم ، خدا میدونه
    درود.
    دیگه بنده حوصله صحبت کردن و جواب دادن در این مورد رو ندارم . چون به قدر کافی عصبانی بودم و الان نه میخوام درموردش صحبت کنم نه چیزی.
    خواهش میکنم درموردش دیگه بحثی با بنده نکنید.
    موفق باشید.
    there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
    {Parsa.}
    وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
    پارسا.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)