سلام. آیا در فلش کردن گوشی، امکان استفاده از رام یه مدل بالاتر در یک مدل پایینتر همان نوع گوشی وجود دارد؟ با تشکر
سلام. آیا در فلش کردن گوشی، امکان استفاده از رام یه مدل بالاتر در یک مدل پایینتر همان نوع گوشی وجود دارد؟ با تشکر
سلام دوست عزیز
.
در مورد گوشی سامسونگ
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]دقت کنید که نسخه اندروید رامی که قصد دانلودش را دارید نباید از نسخه اندروید فعلی گوشیتان کمتر باشد چراکه در گوشی های سامسونگ امکان دانگرید (نصب رام با اندروید پایین تر) وجود ندارد.
همچنین باینری رامی که میخواهید دانلود کنید می بایست با باینری فعلی گوشی شما برابری کند و یا از آن بزرگتر باشد >> به عنوان مثال در رام A320FXXU۳AFTR باینری برابر با ۳ می باشد لذا رام هایی که باینری ۳ , ۴ , ۵ یا بالاتر را دارند بر روی گوشیتان قابل نصب خواهد بود لیکن رام با باینری ۲ را دیگر نمی توان روی آن نصب کرد؛
همچنین توجه داشته باشید که از باینری ۹ به بعد، به جای عدد از حروف انگلیسی استفاده می شود یعنی باینری 10 دیگر معنایی ندارد و بجای آن از حرف A استفاده می شود و بعد از آن هم B و C و …؛ به عنوان مثال G965FXXUAETG3 ؛ شما همواره می توانید باینری فعلی گوشی و یا تبلتتان را در صفحه دانلودینگ چک کنید که در آنجا و در مقابل حرف B درج شده است
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
گوشی من اسمارت کلیو S4700 هستش. اندروید 4.4 میخوام رام اسمارت کلیو L2 L3901 که اندروید 6 هست رو نصب کنم. امکانش هست...؟
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)