سلام دوست عزیز
.
ویندوز 3 نوع حساب کاربری ارائه میده:
1-Administrator مدیر کل کامپیوتر
2-Standard نمی توانند برنامه جدید نصب کنند اما می توانند برنامه های موجود را اجرا کنند.
3-Guest شبیه حساب استاندارد اما بدون حریم خصوصی
4-یک حساب استاندارد ویژه برای کودکان
اما در مورد سوال شما دسترسی ها به صورت زیر هست
1-Full Control که دسترسی کامل هست
2-Modify که مثل Full Control هست با این تفاوت که ownership (مالکیت) پوشه ها و فایل ها رو نمی تونید بردارید.
3-Read & Execute اجرای برنامه مشاهده پوشه و زیر پوشه ها
4-List Folder Contents مثل گزینه 3 با تفاوت اینکه اجازه دسترسی به فایل های پوشه را نمی دهد
5-Read باز کردن پوشه،کپی و مشاهده داده ها در فایل های پوشه
6-Write ایجاد پوشه،اضافه کردن فایل جدید،حذف فایل ها
میخوام یوزر های استاندارد، نتونن فایل های درایو E رو ادیت کنن و فقط بتونن بخوننشون
بر اساس گزینه های بالا باید تیک های مورد نظر رو بردارید،طبق آموزش زیر
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
خب برای اینکه یوزر های standard نتونن فایل ها رو بخونن و کلا دسترسی هیچ کاری با درایو E نداشته باشن باید تیک های کدوم بخش و کدوماشو خاموش کنم؟ توضیحت یه مقدار پیچیده شد، نگرفتم
این ویدیو که لینکش رو گذاشتی که انگلیسیه! من هیچی نفهمیدم ازش.
سلام دوست عزیز
.
با یوزر Administartor وارد بشین،روی درایو E کلیک راست و Properties رو انتخاب کنید.
روی تب Security کلیک کنید.یوزری که می خواهید محدود کنید انتخاب و روی Edit کلیک کنید.
فقط گزینه Read رو تیک بزنید. تا فقط امکان مشاهده داشته باشه و نه تغییر
یک سوال دیگه
من وقتی میخوام یک پوشه یا یک درایو رو توی Network کامپیوتر به اشتراک بزارم، مجبورم دسترسی Everyone رو براش باز بزارم که توی یک کامپیوتر دیگه یا گوشی بتونم از اون پوشه یا درایو استفاده کنم؛ ولی وقتی این کار رو میکنم، دسترسی بقیه ی یوزر ها به این پوشه یا درایو باز میشه.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
به جای Everyone باید کدوم یکی از این اسم ها رو باز بزارم که توی Network بسته نشه؟ @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
حالا یه سوال دیگه
الان هر کس به مودم من وصل بشه، میتونه خیلی راحت به پوشه ها و درایوایی که من اشتراک گذاری کردم دسترسی پیدا کنه و بخوندشون
چجوری روی Network پسوورد بزارم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)