با سلام
راه اول:
یک بار Clean Boot انجام بدید ([تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ])
راه دوم:
درایور موبایلتون رو به صورت دستی نصب کنید
راه سوم:
کلیدهای Windows و X رو همزمان فشرده و به قسمت Power Option برید
توی لیست سمت چپ گزینه Choose what the power buttons do رو زده و در اونجا روی Change settings that are currently unavailable کلیک کنید
توی صفحه باز شده تیک Turn on fast startup (recommended) رو خاموش کنید
راه چهارم:
کلیدهای Windows و R رو با هم بزنید و در صفحه باز شده ، CMD رو تایپ کرده و OK کنید
کد زیر رو تایپ کرده و enter بزنید و تا پایان دستور ، منتظر بمانید
کد:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
راه پنجم:کلیدهای Windows و R رو با هم بزنید و در صفحه باز شده ، CMD رو تایپ کرده و OK کنید
کدهای زیر رو یکی یکی وارد کرده و تا پایان انجام دستورات منتظر بمانید
کد:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
موفق باشید
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
داداش من همه اینکارو کردم به جز clean boot هیچکدوم جوا ندادن واقعا نمیدونم چیکار کنم از شرش خلاص شم الان 4/5 ساله پاور عوض کردم نشد ویندوز عوض میکنم بر طرف میشه ولی بعد دو هفته بازم میاد اینجوری میشه بعضی وقتا به نظرتون از پورت usb نیس؟
نرم افزار خاصی استفاده میکنید؟؟؟؟ولی بعد دو هفته بازم میاد
اینکه بعد ویندوز عوض کردن خوبه ولی دوباره این اتفاق میوفته نشون میده که پورت ها سالمنبه نظرتون از پورت usb نیس؟
درایور ADB موبایل رو نصب کردید؟؟
با اینکه احتمالش کمه ولی به بایوس سیستم هم سر بزنید ممکنه به خاطر ضعیف بودن باطری مادربرد ، تنظیمات بایوس به هم بخوره بعد از یه مدت و باعث بشه که یه همچین مشکلی خود به خود ظاهر بشه
موفق باشید
their most important
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
1 نه خوده ویندوز اکسپلورر استفاده میکنم لازم به ذکر هم هس قبلا فریز میشد و ارور not responding میداد ولی الان این یکی ارور و میده
2 بله نصب کردم ولی بازم اونجوری میشد
3 تنظیمات بایوس رو والا سر در نمیارم به نظرتون ببرمش تعمیرگاه؟ چون چند بار بردم تعمیرگاه ولی درستش نکردن
ویرایش توسط sca : August 1st, 2021 در ساعت 13:45
با سلام
فکر نمیکنم کار خاصی بتونن انجام بدن ولی خب هر جور مایلید
تا به حال از ویندوز دیگه(مثل ویندوز لایو و یا ورژن دیگه ویندوز)روی همین سیستم استفاده کردید که ببینید این مشکل ادامه داره یا خیر؟؟؟
متاسفانه احتمالش کمه که کالی لینوکس و یا اینجور سیستم عامل ها رو نصب داشته باشین تا بشه از طریق اونها هم امتحان کرد
مدل موبایل چیه بگید ببینم این سری مشکلی داشته یا خیر
their most important
that they don't deserve
them
My SoundCloud
their most important
that they don't deserve
them
My SoundCloud
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)