سوکتهای قابل ساپورت خنک کننده کولر مستر Hyper T20 تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: سوکتهای قابل ساپورت خنک کننده کولر مستر Hyper T20

پست‌ها
    195

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    112
    سپاس (دریافتی)
    32

پیش فرض سوکتهای قابل ساپورت خنک کننده کولر مستر Hyper T20

درود.

اخیرا خنک کننده پردازنده کولر مستر Hyper T20 خریداری کردم که تو سایت خود کولر مستر نوشته بود قابلیت ساپورت سوکت LGA 1200 را دارد.(شکل زیر)
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

ولی جعبه ای که بدستم رسیده ، روش اینو ذکر نکرده و ضمناً تاریخ تولیدش ۲۰۱۹‌ هست.

حالا چند سوال :

۱) آیا باید کالا رو مرجوع کنم؟ در حالی که با تماس مجدد با فروشنده ، توضیح داد که سوکتهای اخیر اینتل(کلا سری 115X) ، سوراخهای روی برد شان تفاوتی با سوراخهای روی برد نسل ۱۰ و حتی ۱۱ ندارند .درسته و صحت داره؟

۲) این خنک کننده برای i3 و i5 نسل یازده ، و از اونور هم برای سری ۳۰۰۰ ای ام دی مناسب هست مثل ۳۱۰۰ ؟ و بالاتر از اینها (i7 و رایزن ۵ و ۷) در هر دو پلتفرم باید خنک کننده بهتر تهیه کرد؟

۳) در مورد اون سی پی یو های رده متوسط (که گفتم) نسبت به خنک کننده های استوک اینتل و ای ام دی، بهتر هست که ، نه؟ البته دور فن ثابت 200+-1700یعنی حداکثر ۱۹۰۰ دارد و سه پینه هست نه ۴پین PWM ! کافیه برای خنک کنندگی مناسب اون نوع ؟

۴) مرجوع کنم ، چقدر باید روی ۳۴۰ تومن هزینه پس گرفته شده ، بزارم تا برای اون سی پی یو های رده بالا ه بکاربیاد و البته قیمت/ کارایی مناسبی داشته باشه و نه صرفاً گران.
    پست‌ها
    416

NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

با سلام
    اخیرا خنک کننده پردازنده کولر مستر Hyper T20 خریداری کردم که تو سایت خود کولر مستر نوشته بود قابلیت ساپورت سوکت LGA 1200 را دارد.(شکل زیر)
    طبق سرچی که زدم و سایت های مختلف ، باید حتما سری ساخت RR-T20-20FK-R1 باشه که اون مدل رو ساپورت کنه

۱) آیا باید کالا رو مرجوع کنم؟ در حالی که با تماس مجدد با فروشنده ، توضیح داد که سوکتهای اخیر اینتل(کلا سری 115X) ، سوراخهای روی برد شان تفاوتی با سوراخهای روی برد نسل ۱۰ و حتی ۱۱ ندارند .درسته و صحت داره؟
    از نظر من اگر از سری ساخت ذکر شده نیست بهتره که مرجوع کنید و مدلی رو خریداری کنید که روی خود جعبه ساپورت LGA 1200 تایید شده باشه

در مورد سوراخ روی برد هم ، سری 1150 ، 1155 ، 1156 و 1151 خیلی به هم نزدیکن و در واقع یکی هستن
    اما در مورد LGA 1200 و ... خیر تفاوت هایی وجود داره

۲) این خنک کننده برای i3 و i5 نسل یازده ، و از اونور هم برای سری ۳۰۰۰ ای ام دی مناسب هست مثل ۳۱۰۰ ؟ و بالاتر از اینها (i7 و رایزن ۵ و ۷) در هر دو پلتفرم باید خنک کننده بهتر تهیه کرد؟
    با توجه به اینکه این سری رو ساپورت میکنه خب بله قطعا مناسبه وگرنه توی لیست ساپورت قرارش نمیدادن
    البته بازم بستگی به میزان کاری داره که از سیستم میکشید چون اگه یه CPU رده بالا باشه که توی طولانی مدت دماش خیلی بالا بره ، امکان اینکه کم بیاره هست

۳) در مورد اون سی پی یو های رده متوسط (که گفتم) نسبت به خنک کننده های استوک اینتل و ای ام دی، بهتر هست که ، نه؟ البته دور فن ثابت 200+-1700یعنی حداکثر ۱۹۰۰ دارد و سه پینه هست نه ۴پین PWM ! کافیه برای خنک کنندگی مناسب اون نوع ؟
    میشه گفت خوبه
    از نظر تعداد دور بالاتر از فن استوک هست و کارایی هم صد در صد بهتره چون فن استوک برای شرکت به صرفه نیست و فقط و فقط این فن ها رو میزنه که رفع تکلیف کرده باشه وگرنه اگه دقت کنید میبینید که مرجوعی فن استوک توی 2 سال اخیر به مراتب بالا رفته

۴) مرجوع کنم ، چقدر باید روی ۳۴۰ تومن هزینه پس گرفته شده ، بزارم تا برای اون سی پی یو های رده بالا ه بکاربیاد و البته قیمت/ کارایی مناسبی داشته باشه و نه صرفاً گران.
    میتونید Cooler Master Hyper 212 بگیرید که حدود یک میلیونه ولی خب از نظر ساپورت و کارایی واقعا قویه

توی قیمت حدود 600 تا 800 تومن هم DEEP COOL GAMMAXX 400 V2 خوب مدلیه کیفیت خوبی داره ساپورت زیادی هم داره
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
    پست‌ها
    195

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    112
    سپاس (دریافتی)
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط kookoot [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با سلام

طبق سرچی که زدم و سایت های مختلف ، باید حتما سری ساخت RR-T20-20FK-R1 باشه که اون مدل رو ساپورت کنه

از نظر من اگر از سری ساخت ذکر شده نیست بهتره که مرجوع کنید و مدلی رو خریداری کنید که روی خود جعبه ساپورت LGA 1200 تایید شده باشه

در مورد سوراخ روی برد هم ، سری 1150 ، 1155 ، 1156 و 1151 خیلی به هم نزدیکن و در واقع یکی هستن
    اما در مورد LGA 1200 و ... خیر تفاوت هایی وجود داره

با توجه به اینکه این سری رو ساپورت میکنه خب بله قطعا مناسبه وگرنه توی لیست ساپورت قرارش نمیدادن
    البته بازم بستگی به میزان کاری داره که از سیستم میکشید چون اگه یه CPU رده بالا باشه که توی طولانی مدت دماش خیلی بالا بره ، امکان اینکه کم بیاره هست

میشه گفت خوبه
    از نظر تعداد دور بالاتر از فن استوک هست و کارایی هم صد در صد بهتره چون فن استوک برای شرکت به صرفه نیست و فقط و فقط این فن ها رو میزنه که رفع تکلیف کرده باشه وگرنه اگه دقت کنید میبینید که مرجوعی فن استوک توی 2 سال اخیر به مراتب بالا رفته

میتونید Cooler Master Hyper 212 بگیرید که حدود یک میلیونه ولی خب از نظر ساپورت و کارایی واقعا قویه

توی قیمت حدود 600 تا 800 تومن هم DEEP COOL GAMMAXX 400 V2 خوب مدلیه کیفیت خوبی داره ساپورت زیادی هم داره
    آقا دستت طلا خودمم شک کرده بودم برا همین تاپیک زدم و البته با سوالات اضافه تر.
    خدمت تون عرض کنم که سریالی که روی سیم فن ، هست کلا اینه برای کالای من :
    RRT2V120FR1193919969
    پس با این اوصاف ، اونی که شما زحمت کشیدی سرچ کردی ، ورژن جدید همینه؟؟؟
    اما ببینید اختلاف مشخصات ذکر شده را در تصاویری که از قوطی کالا( بنفش رنگ) گرفتم با شات از صفحه مشخصات hyper T20 از خود سایتش.

۶ موردی رو که در هر دو عکس با خط تیره قرمز مشخص کردم متفاوتن ، حتی ابعاد فن و ابعاد هیت سینک که حالا بکنار ،
    ولی فاکتورهای مهم تر هم متفاوته مثل : میزان جریان هوا ۳۱ به ۱۹ cfm - که سایت بیشتره- نویز ۱۹ db به ۳۰ -دور فن ۲۰۰۰ به ۱۷۰۰ که بازم سایت بیشتره-و حتی MTTF و میزان عمر ،۱۶۰۰۰۰ به ۴۰۰۰۰ که البته اینجا کالای خرید شده خیلی بیشتره!!!
    و خب این همه تفاوت اصلا کم نیست و خب باعث میشه فکر کنم همون که ته قوطی کالا ، نوشته ۲۰۱۹ - پس این ورژن قدیمیه و تولیدهای سری جدید هایپر تی ۲۰- خصوصیات بهینه دارن ( که حتی فروشنده هم گارانتی معتبری روش نداره و فقط گارانتی خودش).
    نظر قاطع تون رو لطفاً بدونم در تمامی موارد که تفاوت هست و گارانتی شرکتی مشکوک فروشنده و اینکه پس بدم از جای دیگه با گارانتی های معتبر آواژنگ و حامی و ...، تهیه کنم ، ورژن جدید خواهند بود؟ ( با خصوصیات بهینه دور فن و جریان هوا و ...) ؟
    برام مهمه آخه ، دل چرکینم و بهم نمی چسبه -که اگر ثابت بشه ورژن قدیمیه (که قبلا هم گفتم رو قوطیش ۲۰۱۹ هست) - ممکنه پس بفرستم و از سایتهای دیگه بردارم با سوال و تحقیق البته.
    ممنون.
    پست‌ها
    416

NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

پس با این اوصاف ، اونی که شما زحمت کشیدی سرچ کردی ، ورژن جدید همینه؟؟؟
    قاعدتا بله

اما ببینید اختلاف مشخصات ذکر شده را در تصاویری که از قوطی کالا( بنفش رنگ) گرفتم با شات از صفحه مشخصات hyper T20 از خود سایتش.
    تفاوت مشخصات روی جعبه و اسکرین شات شما از سایت رو میشه با این استدلال که شرکت همیشه مشخصات آخرین سری ساخته شده از یک مدل کالا رو توی سایت میزنه طبیعی در نظر گرفت

نظر قاطع تون رو لطفاً بدونم در تمامی موارد که تفاوت هست و گارانتی شرکتی مشکوک فروشنده و اینکه پس بدم از جای دیگه با گارانتی های معتبر آواژنگ و حامی و ...، تهیه کنم ، ورژن جدید خواهند بود؟ ( با خصوصیات بهینه دور فن و جریان هوا و ...) ؟
    از نظر من این مدل رو که کاملا مشخصه با خواسته های شما مغایرت داره رو پس بدید و اینکه اگه میخواید از جای دیگه خریداری کنید ، اول با فروشنده تماس بگیرید و از مشخصات و ساپورت قطعه مطمئن بشید
    در صورتی که امکانش هست ، بهتره که حضوری خرید کنید ولی اگه نمیتونید به صورت حضوری خرید کنید ، با پشتیبانی و یا تیم مشاوره سایتی که ازش خرید میکنید تماس بگیرید

موفق باشید
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)