عرض سلام و ادب
-غیر از ماشین حساب گرین برای محاسبه پاور مصرفی سیستم، نرم افزار مشابه خارجی یا سایت معتبر خارجی چی خوب هستش؟
-ضمناً منبع معتبر مرور و بررسی پاورها ،ایرانی و خارجی ؟
New Egg برای این بررسی ،کافیه؟
-نظرات کاربران ، از کجا ببینم؟
عرض سلام و ادب
-غیر از ماشین حساب گرین برای محاسبه پاور مصرفی سیستم، نرم افزار مشابه خارجی یا سایت معتبر خارجی چی خوب هستش؟
-ضمناً منبع معتبر مرور و بررسی پاورها ،ایرانی و خارجی ؟
New Egg برای این بررسی ،کافیه؟
-نظرات کاربران ، از کجا ببینم؟
درود دوست عزیز
سایت NewEgg سایت معتبری به شمار میاد و میشه روش حساب باز کرد اما شخصا همیشه 100 تا 200 وات بیشتر از چیزی که سایت ها محاسبه میکنن رو پیشنهاد میکنم
ماشین حساب کولر مستر هم خوبه شخصا ازش استفاده میکنم([تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ])
متاسفانه در خیلی از موارد ، مردم نظر خاصی در مورد کالای خریداری شده پست نمیکنن اما اگه به انگلیسی تسلط دارید ، آمازون منبع خوبی به شمار میاد
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
متوجه نمیشم دوست عزیز شما دنبال چه راهنمایی خاصی هستید؟؟
اگه میخواید مشخصات بدید تا براتون محسابه کنم که چقدر توان پاور نیاز دارید و چه پاورهایی مناسب/پیشنهادی هستن
اما اینکه تحویل نمیگیریم رو حقیقتا متوجه نمیشم
چیزی که توی سایتهای ایرانی انجام نمیگیره ، از کجا برای شما پیدا کنم؟؟
توی سایت های ایرانی بررسی تخصصی سخت افزار خیلی کمه و از طرف دیگه ، مردم نظرشون رو توی سایتها اعلام نمیکنن چون یا به صورت حضوری خریداری میکنن یا در غیر این صورت ، توی سایتها نظری نمیدن چرا که نظر خودشون رو بی ارزش میدونن و یا حتی ممکنه اطلاعات کافی نداشته باشن که بخوان نظر خاصی در مورد یک موضوع به مردم بدن
از طرفی ، سایتها نظرات رو فـیـلـتـر میکنن و به همین دلیل ، ممکنه نظرات سایتهای ایرانی ، فیک باشه
تنها سایتی که توی سایتهای ایرانی میشه ازش به عنوان سایتی که برای اجناسش نظرات کاربران وجود داره یاد کرد ، دیجیکالاست که اونم توی نظرات ممکنه فیلتر کرده باشه
برای همین من شما رو به آمازون ارجاع دادم
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)