شناسایی نشدن هارد لپ تاپ (هاردی که داخل قاب تبدیل قرار گرفته) تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: شناسایی نشدن هارد لپ تاپ (هاردی که داخل قاب تبدیل قرار گرفته)

پست‌ها
    632
    LG-G3
    NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    508
    سپاس (دریافتی)
    228

Lightbulb شناسایی نشدن هارد لپ تاپ (هاردی که داخل قاب تبدیل قرار گرفته)

دوستان بنده روی لپ تاپم هارد ssd قرار دادم و هارد خود لپ تاپ رو داخل قاب مارک سیگیت قرار دادم که ساتا رو تبدیل به یو اس بی میکنه ... مشکل این جاست که دفعه اول هارد رو شناسایی کرد اما الان هربار که سیستم و خاموش میکنم و هارد رو وصل میکنم دیگه دستگاه رو شناسایی نمیکنه و مینویسه usb drive not recognized.... برای درست کردنش اون رو به ساتای سیستم خونگیم وصلش میکنم و بالا میاره و بعد دوباره وصلش میکنم به لپ تاپ و درست میشه .. اما به محض اینکه لپ تاپم و خاموش کنم و دفعه بعد هارد و با کابل یو اس بی خودش وصل میکنم دیگه نشون نمیده.. اینجوری باید هر بار که هاردم و نیازش داشتم اول وصلش کنم به سیستم خونه و بعد استفاده کنم که عملا کار سختیه و اصلا درست هم نیست.. به نظرتون مشکل از کجاست؟ توی هارد هم کلی اطلاعات دارم که بهشون نیاز دارم هر روز... حتی یه ویندوز هم روش نصبه
    پست‌ها
    416

نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1007
    سپاس (دریافتی)
    585

نقل قول نوشته اصلی توسط shayanboy2 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوستان بنده روی لپ تاپم هارد ssd قرار دادم و هارد خود لپ تاپ رو داخل قاب مارک سیگیت قرار دادم که ساتا رو تبدیل به یو اس بی میکنه ... مشکل این جاست که دفعه اول هارد رو شناسایی کرد اما الان هربار که سیستم و خاموش میکنم و هارد رو وصل میکنم دیگه دستگاه رو شناسایی نمیکنه و مینویسه usb drive not recognized.... برای درست کردنش اون رو به ساتای سیستم خونگیم وصلش میکنم و بالا میاره و بعد دوباره وصلش میکنم به لپ تاپ و درست میشه .. اما به محض اینکه لپ تاپم و خاموش کنم و دفعه بعد هارد و با کابل یو اس بی خودش وصل میکنم دیگه نشون نمیده.. اینجوری باید هر بار که هاردم و نیازش داشتم اول وصلش کنم به سیستم خونه و بعد استفاده کنم که عملا کار سختیه و اصلا درست هم نیست.. به نظرتون مشکل از کجاست؟ توی هارد هم کلی اطلاعات دارم که بهشون نیاز دارم هر روز... حتی یه ویندوز هم روش نصبه
    درود دوست عزیز
    اول از همه ، باکس رو روی یه دستگاه دیگه تست کنید
    از توی Divice Manager درایور هارد رو Uninstall کنید و هارد رو جدا کرده و دوباره وصل کنید
    از نصب و آپدیت بودن درایور های USB Bus دستگاه مطمئن بشید
    در صورت دسترسی ، از اسپری تمیز کننده برای تمیز کردن کابل USB و همینطور پورت Sata روی باکس استفاده کنید
    زمانی که با ارور مواجه میشید ، از طریق Manage به Disk Management برید و مطمئن بشید که هاردتون اسم(Drive Letter) دریافت میکنه
    در صورتی که هارد شما هیچ اسمی دریافت نمیکنه ، روی اون کلیک راست کرده و assign a letter to a drive رو بزنید و به صورت دستی بهش اسم بدید
    موفق باشید
    People are afraid to pursue
    their most important
    dreams, because they feel
    that they don't deserve
    them
    Paulo Coehlo-
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    My SoundCloud
    پست‌ها
    632
    LG-G3
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    508
    سپاس (دریافتی)
    228

نقل قول نوشته اصلی توسط kookoot [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

درود دوست عزیز
    اول از همه ، باکس رو روی یه دستگاه دیگه تست کنید
    از توی Divice Manager درایور هارد رو Uninstall کنید و هارد رو جدا کرده و دوباره وصل کنید
    از نصب و آپدیت بودن درایور های USB Bus دستگاه مطمئن بشید
    در صورت دسترسی ، از اسپری تمیز کننده برای تمیز کردن کابل USB و همینطور پورت Sata روی باکس استفاده کنید
    زمانی که با ارور مواجه میشید ، از طریق Manage به Disk Management برید و مطمئن بشید که هاردتون اسم(Drive Letter) دریافت میکنه
    در صورتی که هارد شما هیچ اسمی دریافت نمیکنه ، روی اون کلیک راست کرده و assign a letter to a drive رو بزنید و به صورت دستی بهش اسم بدید
    موفق باشید
    سلام. خیلی ممنون از راهنماییتون اما در این مورد خاص مشکل از جای دیگه بود که حلش کردم... اینجا هم اشاره میکنم شاید به درد بخوره! مشکل دسترسی های بخش security بودن .. دسترسی های تک تک درایو های داخل هارد رو ریست کردم و مشکل تا حدودی حل شد ولی فقط این قدم اول بود... قلق کار این بود که اولا باید سعی کنی چندین بار با فاصله زمانی کم هارد و بزنی و در بیاری و اگه جواب نگرفتی توی دیوایس منجر درایور رو آنیستال کنی و بعد دیسیبل کنی و دوباره هارد و وصل کنی و چندیم بار تکرار کنی تا مشکل حل بشه... من احساس میکنم مشکل توی کمبود برق ورودیه ولی در نهایت مشکل حل میشه..
    ویرایش توسط shayanboy2 : October 20th, 2021 در ساعت 20:20
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)