قیمت گذاری این سیستم تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: قیمت گذاری این سیستم

پیش فرض قیمت گذاری این سیستم

سلام
    سیستم زیر گذاشتم قیمتش چقدر می ارزه اگر یه مقدار هم دستتون بالاتر بگیرین اشکال نداره چون برای خرید است برای فروش نیست
    ممنونم
    مشخصات سیستم آپلود کردم
    علاوه بر تصاویرموارد زیر هم جهت اطلاع ارسال کردم

-مانیتور Aoc tft20w90ps
    -کیبورد فراسو
    -کیس و پاور گرین
    -ماوس سیم دار
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 6-jpg   5-jpg   4-jpg   3-jpg   2-jpg  

1-jpg  
    پست‌ها
    10
    Huawei-Y310
    Avast Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-768 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    1
    سپاس (دریافتی)
    8

قیمت دقیق نمیشه گذاشت حدود 6 الی 8 ملیون در نظر بگیرید اگه مادربورد هم مشخصاتش رو بگید دقیق میتونم راهنمایی تون کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط arsha 88 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    قیمت دقیق نمیشه گذاشت حدود 6 الی 8 ملیون در نظر بگیرید اگه مادربورد هم مشخصاتش رو بگید دقیق میتونم راهنمایی تون کنم
    مگه تو تصویر شماره 5 مشخصات مادربردننوشته؟
    پست‌ها
    10
    Huawei-Y310
    سپاس (اهدایی)
    1
    سپاس (دریافتی)
    8

خیلی ببخشید دقت نکردم الان قیمت رو بهتون میگم
    پست‌ها
    10
    Huawei-Y310
    سپاس (اهدایی)
    1
    سپاس (دریافتی)
    8

7 ملیون میشه کل کیس ولی اگه مانیتور رو حساب کنم چون دقیق قیمت ندارم فکر کنم با توجه به مدلش حدود 1 تومن بشه که سر جمع با کیبود و موس میشه 8 و نیم
    بعدش ببخشید میتونم ببرسم برا چه کاری سیستم رو میخوایید؟ بهتر میتونم راهنمایی کنم چه سیستمی رو بخرید این سیستم که عالیه حداقل از سیستم من که کارت گرافیک GT 610 داره بهتره
    ولی با این سیستم به راحتی PES 2021 یا حتی PES 2022 اجرا میشه و نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ و دیگر نرم افزار های خیلی سنگین رو بدون لگ اجرا میکنه. فقط میمونه سی پی یو که اگر میخواید واسه گیمینگ باشه باید یه سی پی یو 4 هسته ای باشه چون 2 هسته بازی هایی مثل فیفا 17 به بالا رو اجرا نمیکنه پیشنهاد میکنم بعدا سی پی یو 4 هسته ای بگیرید چون من هم پشیمونم که 2 هسته ای خریدم اون زمان ولی به هر حال قیمت بعضی از مدل های 4 هسته ای هم قیمت یا حتی ارزون تر از ای 2 هسته ای هستن چون کلاک این سی پی یو زیاده ولی تعداد هسته کم
    یه راهنمایی کامل کردم بدونید که چجور سیستمیه. ولی با توجه به سی پی یو ضعیفش قدرت بالایی داره که با یه تعویض ساده سی پی یو با همون قیمت سیستم عالی ای میشه .
    ویرایش توسط arsha 88 : June 6th, 2022 در ساعت 10:53

نقل قول نوشته اصلی توسط arsha 88 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    7 ملیون میشه کل کیس ولی اگه مانیتور رو حساب کنم چون دقیق قیمت ندارم فکر کنم با توجه به مدلش حدود 1 تومن بشه که سر جمع با کیبود و موس میشه 8 و نیم
    بعدش ببخشید میتونم ببرسم برا چه کاری سیستم رو میخوایید؟ بهتر میتونم راهنمایی کنم چه سیستمی رو بخرید این سیستم که عالیه حداقل از سیستم من که کارت گرافیک GT 610 داره بهتره
    ولی با این سیستم به راحتی PES 2021 یا حتی PES 2022 اجرا میشه و نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ و دیگر نرم افزار های خیلی سنگین رو بدون لگ اجرا میکنه. فقط میمونه سی پی یو که اگر میخواید واسه گیمینگ باشه باید یه سی پی یو 4 هسته ای باشه چون 2 هسته بازی هایی مثل فیفا 17 به بالا رو اجرا نمیکنه پیشنهاد میکنم بعدا سی پی یو 4 هسته ای بگیرید چون من هم پشیمونم که 2 هسته ای خریدم اون زمان ولی به هر حال قیمت بعضی از مدل های 4 هسته ای هم قیمت یا حتی ارزون تر از ای 2 هسته ای هستن چون کلاک این سی پی یو زیاده ولی تعداد هسته کم
    یه راهنمایی کامل کردم بدونید که چجور سیستمیه. ولی با توجه به سی پی یو ضعیفش قدرت بالایی داره که با یه تعویض ساده سی پی یو با همون قیمت سیستم عالی ای میشه .
    سلام
    خیلی ممنون و متشکرم از راهنمایی شما
    راستش این سیستم تو محل کار یکی از دوستانم هست و بیشتر باهاش افیس کار میشه چون قبلا تعدادی از دوستان تو خریدش برای امر خیری سهیم بودن میخواد سهم اونا را بده تا زیر دین نباشه وسیستم برداره برای خودش بخاطر همین هم گفتم که حداکثر قیمت برام بنویسید تا دوستانش هم ضرر نکنند
    پس نتیجه گرفتم که کیس،مانیتور،ماوس و کیبورد سرجمعش میشه 8/5 میلیون
    خیلی لطف کردین...متشکرم
    ضمنا فایل های اکسل با تعداد رکورد10000 و شیت های بالای10تا یه مقدار دیر باز میکنه نمیدونم شاید هم با توجه به نظر شما ایراد از سی پی یو باشه
    اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    ویرایش توسط سالک110 : June 14th, 2022 در ساعت 19:50
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)