محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
شماره های عجیب در تماس خارج از کشور
سلام با دوستم که خارج(انگلستان) از کشور هست تماس میگیرم(نه از طریق واتساپ)بعد شماره ای که با دوستم تماس میگیره همون موقع، شماره من نیست.حتی برام اسکرین شات فرستاد و گفت شماره تو نمیوفته.یه شماره هست از کشور رومانیا و حتی واتساپ هم داشت یارو.وقتی دوستم میزنه اون شماره رو بلاک میکنه و دوباره با دوستم تماس میگیرم یه شماره جدید دیگه از رومانیا با دوستم تماس میگیره(یعنی من دارم تماس میگیرم ولی شماره ای که برای دوستم نمایش داده میشه یه شماره دیگس)بعد نفر بعدی هم واتساپ داشت و عکس واتساپش یه خانوم پیر بود و ظاهرا افراد محلی هستن.به دوستم گفتم تو باهام تماس بگیر خارج از واتساپ که ببینم شماره تو میوفته برام یا نه بعد دوستم گفت من نمیتونم با خارج تماس بگیرم(ممکنه بخاطر همین باشه که بتونیم با خارج تماس بگیریم و خود کمپانی ها اینکار رو میکنن و شماره افراد دیگه رو نشون میدن وقتی ما تماس میگیریم با دوستمون؟).ولی دوستم که توی واتساپ بهم پیام میده به شماره خودم پیام میده.بنظرتون هک شدم؟چیکار باید بکنم الان؟ نگرانم.