سلام. من هرچی برنامه sas plant دانلود میکنم، توش آیکون sas plant.exe نداره...فقط آیکون sas plant هست. ضمنا تصویر گوگل ارث توش لود نمیشه. لطفا راهنمایی و یه برنامه خوب معرفی نمایید. تشکر
سلام. من هرچی برنامه sas plant دانلود میکنم، توش آیکون sas plant.exe نداره...فقط آیکون sas plant هست. ضمنا تصویر گوگل ارث توش لود نمیشه. لطفا راهنمایی و یه برنامه خوب معرفی نمایید. تشکر
سلام دوست عزیز
.
از برنامه های زیر می تونید استفاده کنید.
1- OpenStreetMap [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
2- HERE WeGo [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] / [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
--------------
3- Leaflet [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
توضیحات: Leaflet یک کتابخانه جاوا اسکریپت منبع باز است که برای ساخت برنامه های نقشه برداری وب استفاده می شود. اولین بار در سال 2011 منتشر شد
و از اکثر پلتفرم های موبایل و دسکتاپ پشتیبانی می کند و از HTML5 و CSS3 پشتیبانی می کند.
4- Apple Maps [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
توضیحات: نقشه های اپل یک سرویس نقشه برداری وب است که توسط شرکت اپل توسعه یافته است.
سیستم نقشه پیش فرض iOS، iPadOS، macOS و watchOS، مسیرها و زمان های تخمینی رسیدن را برای رانندگی، پیاده روی، دوچرخه سواری و ناوبری حمل و نقل عمومی ارائه می دهد.
5- Marble [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
توضیحات: Marble یک برنامه کره مجازی است که به کاربر اجازه می دهد از بین زمین، ماه، زهره، مریخ و سایر سیارات برای نمایش به عنوان یک مدل سه بعدی انتخاب کند.
6- 2GIS [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] / [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
توضیحات: 2GIS یک شرکت جستجوی محلی روسی است که نقشه های دیجیتال و راهنمای شهرهای روسیه، قزاقستان، ایتالیا، جمهوری چک، شیلی،
امارات متحده عربی، ازبکستان، قرقیزستان، قبرس، آذربایجان و اوکراین را توسعه می دهد. دفتر مرکزی آنها در نووسیبیرسک واقع شده است.
و....
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
ممنونم از راهنمایی شما. من میخوام با برنامه sas plant نقشه گوگل ارث قابل استفاده در برنامه های GPS گوشی دانلود کنم.
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)