سلام کرک نرم افزار ImToo video editor چرا پاک شده از از سرور اینجا؟
میشه لطفا کرک این نرم افزار رو آپلود کنید ممنون میشیم
سلام کرک نرم افزار ImToo video editor چرا پاک شده از از سرور اینجا؟
میشه لطفا کرک این نرم افزار رو آپلود کنید ممنون میشیم
سلام
نرم افزار imtoo video editor رو نصب کردم ولی هیچکدوم از patchها یا کیگان نتونسند رجیسترش کنند. حالا چیکار کنم؟
سلام.
فایل رو از زیر دانلود کنید و در محل نصب نرم افزار کپی کنید. روی فایل کلیک راست کنید و run as administrator رو بزنید
و در اخر بر روی Patch کلیک کنید.برنامه رو اجرا کنید و با یوزر نیم و لایسنس کد دلخواه برنامه رو رجیستر کنید.
رمز فایل: tarfandestan.com
دوباره اومدم ترفندستان
سلام.
لایسنس دلخواه یعنی هر چی دوست داشتی قسمت یوزر و لاسنس کد وارد کن.
مثلا برا یوزر چند تا حرف انگلیسی وارد کن و برا لایسنس کد هم چند تا عدد وارد کن
اینترنت چه روشن چه خاموش فرقی نمیکنه.
ویرایش توسط Flea : April 9th, 2023 در ساعت 04:02
دوباره اومدم ترفندستان
زمانیکه اینترنت خاموش بود اینکار رو کردم ولی خطا دسترسی داد به همین خاطر اینترنت رو روشن کردم و اینکار رو کردم ولی بازم خطا داد و گفت که لایسنس یا معتبر نیست یا مال این محصول نیست یا مشکلات دیگه ای داره در صورتیکه لایسنس رو از کیگان توی فولدر نصب گرفتم بازم قبول نکرد. حالا چیکار کنم؟![]()
سلام.
فایل کرک رو از پایین دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید(همون فایلی هست که چند پست قبل براتون گذاشته بودم)،فایلی با نام xilisoft.all.products-patch داخلش هست.فایل رو داخل محل نصب نرم افزار کپی کن.حالا روی فایل کلیک راست کن و run as administrator رو بزن.از پنجره باز شده بر روی دکمه Patch کلیک کن و تمام.
نرم افزار رو اجرا کن و برای یوزر و پسورد مثل تصویر وارد کن.
حالا بر روی Register کلیک کن تا رجیستر بشه.
پیشنهاد میکنم نرم افزار رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و طبق همین چیزایی که گفتم پیش برید.
رمز فایل کرک: tarfandestan.com
ویرایش توسط Flea : April 9th, 2023 در ساعت 12:57
دوباره اومدم ترفندستان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)