درود بی کران
توی ویندوز هفت چندتا آهنگ رو Encrypt کردم
چجوری میتونم آهنگ های رمزگذاری شده توی ویندوز هفت رو پس از جابه جایی به ویندوز 10، مشاهده کنم؟
درود بی کران
توی ویندوز هفت چندتا آهنگ رو Encrypt کردم
چجوری میتونم آهنگ های رمزگذاری شده توی ویندوز هفت رو پس از جابه جایی به ویندوز 10، مشاهده کنم؟
تاریخ (ایران) باستان دروازه ایست رو به رشد، آگاهی، بینش.
سلام دوست عزیز
.
اولین باری که یک پوشه یا فایل را رمزگذاری می کنید، یک گواهی رمزگذاری به طور خودکار ایجاد می شود. باید از گواهی رمزگذاری خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
اگر گواهی و کلید شما مفقود یا آسیب دیده باشد و نسخه پشتیبان نداشته باشید، نمیتوانید از فایلهایی که رمزگذاری کردهاید استفاده کنید.
این رو تست کنید،سعی کنید ownership یا مالکیت پوشه یا فال رو تغییر بدید.
روی پوشه ای که می خواهید مالکیت آن را بگیرید کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید.
روی تب Security کلیک کنید، در منوی Group or user names، نام کاربری خود را انتخاب کنید و بر روی Edit کلیک کنید.
بر روی کادر Full control یعنی کنترل کامل در قسمت Permissions for authenticated users کلیک کنید و روی Apply و OK کلیک کنید.
در تب Security گزینه Advanced را انتخاب کرده و روی Change کلیک کنید. اگر از شما خواسته شد که یک مدیر انتخاب کنید.رمز عبور یا برای تأیید، رمز عبور را تایپ کنید.
نام شخصی را که میخواهید مالکیتش را بدهید تایپ کنید و سپس روی Check Names یعنی بررسی نامها کلیک کنید.
توجه: نام حساب شخصی که مالکیت را به او اختصاص می دهید نمایش داده می شود. روی OK کلیک کنید.
اگر می خواهید این شخص مالک فایل ها و زیر پوشه های موجود در این پوشه باشد،تیک گزینه Replace owner on subcontainers and objects را بزنید و روی OK کلیک کنید.
سپاس گزارم
آیا درست متوجه شدم که، روشی که شما فرمودید دسترسی صادر میکنه واسه ی کاربرای اهراز هویت شده توی رایانه اول و ظاهرا به رایانه دوم کاری نداره؟
میخوام آهنگ های Encrypt شده رو از ویندوز 7 (رایانه اول) جا به جا کنم به رایانه دوم که ویندوز 10 روشه.
درود و سپاس ویژه
آیا برای بدست آوردن کلید رمزگذاری از دستور certmgr.msc >> Personal >> Certificate استفاده میکنیم؟
پس از اجرای دستور بالا این پنجره ها چیو نشون میدن؟
![]()
سلام دوست عزیز
.
بله همین مسیر هست و باید فایل رو Export کنید.گزینه Include all رو تیک بزنید در مرحله بعد یک پسورد بذارید و روی Next کلیک کنید مسیر و یک نام برای فایل انتخاب کنید.
بعد از استخراج کلید اون رو در پوشه فایل های رمزگذاری کپی کنید.وقتی پوشه رو در سیستم دیگه باز کنید باید مجدد روی این کلید دبل کلیک کنید تا اجرا بشه و مراحل رو تا آخر برید
تا پیام successfully رو ببینید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)