سلام من بعد از خروج از بازی وقتی دوباره وارد بازی میشم سیو هام ازکار افتاده و ارور میاد که باید دیلیت کنم و درست سیو نشده. مشکل چیه؟
سلام من بعد از خروج از بازی وقتی دوباره وارد بازی میشم سیو هام ازکار افتاده و ارور میاد که باید دیلیت کنم و درست سیو نشده. مشکل چیه؟
سلام مشکل از کرک نیست چند کرک مختلف امتحان کردم.این نسخه برای من DODI repack هست. نسخه skidrow را هم امتحان کردم همین مشکل بود.این فایل سیوی که گذاشتید کجا کپی کنم؟ بعد مشکل دیگه ای هست وقتی بعد ارور میرم تو بازی صفحه بازی سیاه است.شما کرکی که میدونید سالمه رو برام بزارید ممنون.
سلام دوست عزیز
.
در مسیر زیر کپی کنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
اگر صفحه سیاه میشه ممکن هست مربوط به کارت گرافیک باشه،درایورش رو بروز کنید.اگر درایور آپدیت هست برنامه Snnapy ررو دانلود و نصب کنید و ببنید چه نسخه ای رو برای سخت افزار شما پیشنهاد می کنه همون رو نصب کنید.
کرک زیر رو تست کنید (برای دانلود از فیلت*رشکن استفاده کنید)
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام دوست عزیز
.
در یکی از مسیرهای زیر کپی کنید.
- Steam – C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\Steam User ID Number\212580\remote
- SKIDROW – C:\Users\%UserName%\AppData\Local\SKIDROW\212580\Storage
- Activision – C:\Users\%UserName%\Documents\Activision\ASM\Save
- Activision – C:\Users\%UserName%\Documents\Activision\Spider-Man (TM) SD\Save
سلام دوباره اقا من بازیو دانلود کردم نسخه skidrow کامل و خوب. کرک و همچیش رو جایگذاری کردم.مشکل سیاه شدن صفحه درست شد اما هنوز ارور سیو میده و میگه فایل سیو شده ی بازی خرابه و گزینه دیلیت فایل داره.وقتی میزنم بازم میرم بیرون میام همین ارور رو میده.فایل سیوی هم جایگذاری کردم اما درست نشد.برنامه سیو افلاینی که پیوست کردید رو دانلود کردم اما نمیدونم چرا نیومده رو دسکتاپ و نمیدونم چطور کار میکنه. ایا با اون میشه سیو کرد بازیو؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)