سلام
من دنبال یک کتاب جاپی آموزش زبان انگلیسی هستم. یک کتاب چامی معرفی کنید که مکالمات انگلیسی رو همراه با تلفظ فارسی و معنی آن بنویسه.
و چند کتاب دیگر برای مبتدی ها که چاپی باشند نه الکترونیکی
ممنون
سلام
من دنبال یک کتاب جاپی آموزش زبان انگلیسی هستم. یک کتاب چامی معرفی کنید که مکالمات انگلیسی رو همراه با تلفظ فارسی و معنی آن بنویسه.
و چند کتاب دیگر برای مبتدی ها که چاپی باشند نه الکترونیکی
ممنون
سلام دوست عزیز و گرامی اگر اینجور کتاب بخواهید که درآنمکالمات انگلیسی رو همراه با تلفظ فارسی و معنی آن بنویسه. هیچوقت زبان اینگلیسی را به خوبی یاد نمیگیرید
اگه میخواید زبان اینگلیسی را یاد بگیرید پیشنهاد من به شما این کتاب ها است البته همه اینها به زبان اینگلیسی نوشته شده اند و شما به همراه این کتاب ها باید کتاب کار (ورک بوک) را که مخصوص همان کتاب است بگیرید
English plus اینگلیش پلاس
Top noch تاپ ناچ (این کتاب در چند سطح مختلف است که به فروشنده بگید نسخه اولیه کتاب که همان المنتری است را به شما بدهد)
Solutions سولوشن (این کتاب هم پنج تا است که شما باید اول سطح المنتری را بگیرید )
English Grammar in Use اینگلیش گرامر این یوز ( این کتاب هم در سطح های مختلف هست و برای قویتر کردن گرامر و دستور زبان و... شما مفید است که به فروشنده بگید سطح اولیه کتاب یا همان مبتدی و ساده را به شما بدهد این کتاب درسنامه های زیاد ،ازمون و سوالات زیادی برای شما دارد (به همراه پاسخنامه) که در زبان به شما کمک زیادی میکند
لازم به ذکر است که من تمام این کتاب ها را خوندم و سطح چهارم کتاب سولوشن هستمو کتاب اینگلیش گرامر این یوز را مخصوص سطح خودم دارم و واقعا عالی هستش و کتاب تاپ ناچ هم کتاب خوبیه ولی خوندنش صبر ایوب میخواد که زیرا این کتاب اول دوتا کتاب المنتری دارد بعد میشود 10تا کتاب دیگر که به این صورت است1A،1B،2A،2B،3A،3B،4A،4B،5A،5B
که خودش 10 تا است به جز کتاب اولیه اش که کلا میشود 12 تا کتاب ولی اگر این کتاب را بخونید خیلی خیلی در زبان اینگلیسی به شما کمک میکند
مشکلی هم داشتید از خودم بپرسید
چون من برای کتاب های تاپ ناچ هر کدومش 2ماه صبر کردم و با سختی خودنمشون
بعدش وارد سولشون شدم و بعد این کتاب یه کتاب دیگه و سطح دیگه از سولوشن هستش به اسم اَدونس بعد این کتاب من میتونم تافل یا ایلس را بگیرم
و لازم به ذکر که هر کدوم از این کتاب ها که گفتم به جز اینگلیش گرامر این یوز 10 درس هستش![]()
سلام
من نمیخوام نصیحت کنمفقط میخوام بگم
.
.
.
.
خدا اون بالاست و حواسش به همه چیز هست
راستش عضو کتابخانه ملی هستم و این کتاب ها رو جست و جو کردم نبودن
در صمن این کتاب هارو که میگید ترجمه ندارن؟ باید ترجمه داشته باشن
ممنون از راهنماییتون اما به نظر من هر کسی یه جور دیگه یاد میگیره یعنی مثل مزاج میمونه که هرکی یه نوع غذایی دوست داره و واسش مفیده یادگیری هم اینطوریه یعنی من احساس می کنم اگر کتاب با مکالمه انگلیسی همراه با تلفظ فارسی باشه خیلی واسم مفید تر واقع میشه و یادم میمونه دوتاهم گرامر دارم که اصلا متوجهش نمیشم سطحش بالاست.
کتابی نمیخواهم که نیاز به دانش قبلی از زبان داشته باشه میخوام از نقطه صفر شروع کنم و فکر میکنم اگر روزی چند تا کلمه با جمله و کمی قوائد یادبگیرم اینطوری آسون تر یاد میگیرم
اگر پیشنهادی داریم ممنون میشم
در ضمن این 504 کلمه ی مشهورکه میگن ضروریست مفیدن؟ حفظ کنم؟
ویرایش توسط ..عرفان.. : July 29th, 2019 در ساعت 17:49
سلام در مورد 504 کلمه خودتون میدونید دوست دارید حفظ کنید چون بدرتون میخورن بعد اگه اونجوری کتاب میخواید من فقط یه کتاب به اسم 504 واژه کاملا ضروری در زبان انگلیسی هست که من ویرایش ششمش را دارم که این کتاب به همراه ترجمه و گرامر هست و یک سی دی هم دارد شامل 42 درس وتمرین هستش و هر درس حاوی 12 لغت جدید
در ضمن تو این کتاب تمام جملات هم انگلیسی هست با ترجمه فارسی که البته فقط تمریناتش انگلیسی هست که اگه خواستید خودم کمکتون میکنم تو حلش![]()
سلام
.
.
.
.
ممنون لطفا اون کتابی رو که مد نظرتونه نویسندش رو هم بگید
مرسی ها
ماری برامبرگ،جولیوس لیب،آرتور تریگر و مترجم: مهندس پردیس فتحی
سلام
.
.
.
.
بهت قول میدم هیچ کتابی بهتر از american english file کارتو راه نمینداره
حالا هر سطحی که هستی باید مطابق با همون سطح کتابو انتخاب کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)