درود و شادباش نوروزی خدمت دوستانی که نوروز را باور دارند.
من قبلا مینت را روی رایانه ای نصب کردم و چون چیز دیگری روی آن رایانه نبود , پس در مراحل نصب همان گزینه ی اتوماتیک را گزینش کردم و خودش نصب شد.
ولی حالا میخوام روی همان رایانه دوباره نصبش کنم چون خراب شده و بوت نمیشه ولی میخوام که پارتیشن home باقی بماند و دیتای درونش خراب نشه.
در مرحله ی نصب (دستی) یک نکاتی برایم روشن نیست و احتیاج به راهنمایی دارم.
_ دو پارتیش دارم از قبل یکی که هوم است و یکی هم که / است. این پارتیشن / را باید تیک فرمت را بزنم و پارتشن تیبل را هم روی ext4 jornal بگذارم ولی برای دست نخرده ماندن پارتیشن هوم چه کارهایی باید و نباید بکنم؟
_ این رایانه فقط لینوکس میخواد نصب بشه و هیچ سیستم عامل دیگری نداره. پس در قسمت نصب بوت یعنی همان فیلد کرکره ای (زیر همین پنجره ی پارتیشن ها) باید روی هارد اصلی بگذارم یا روی فلشی که به سیستم وصله و مینت زنده رویش هست؟
_بعد که این انتخاب ها را تنظیم کردم و روی install کلیک میکنم پیام میده که یک پارتیشن efi هم باید بسازم. آیا همینطور باید باشه یا جایی را اشتباه رفتم که ازم این را میخواد چون یادم نیست دفعه قبل چنین پیامی دیده باشم. و این efi اصلا چی هست و چکار میکنه؟
_ یکبار همه ی این کارها را کردم و رفت برای نصب ولی سه ساعت معطل شدم نرسید به زمانی که پیام میاد نصب انجام شد و ریاستارت کن. اشکال کارم چی بوده؟