سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه لپ تاپ گیمینگ ایسوس k550j دارم ویندوز10 دوتا کارت گرافیک داره میخوام همه برنامه ها و بازی ها به طور پیش فرض با کارت گرافیک قوی تر اجرا بشن چطور باید این کار را بکنم؟
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه لپ تاپ گیمینگ ایسوس k550j دارم ویندوز10 دوتا کارت گرافیک داره میخوام همه برنامه ها و بازی ها به طور پیش فرض با کارت گرافیک قوی تر اجرا بشن چطور باید این کار را بکنم؟
سلام دوست عزیز
.
به نظرم به صورت پیش فرض و خودکار از کارت گرافیک قوی تر استفاده میکنه (برای اطمینان از دوستان سوال می کنم و جوابش رو در همین تاپیک می ذارم)
ولی می تونید مسیر زیر رو هم تست کنید.
کلیدهای Win + I را فشار دهید تا منوی تنظیمات باز شود.
روی گزینه System کلیک کنید.
در سمت چپ صفحه، گزینه Display را انتخاب کنید.
به سمت پایین صفحه بروید و روی Graphics Settings کلیک کنید.
در این بخش، میتوانید نوع برنامهای که میخواهید تنظیم کنید را انتخاب کنید:
برای برنامههای دسکتاپ سنتی، گزینه Classic app را انتخاب کنید و سپس روی Browse کلیک کنید تا فایل اجرایی برنامه را پیدا کنید.
برای برنامههایی که از فروشگاه مایکروسافت دانلود شدهاند، گزینه Universal app را انتخاب کنید و از لیست موجود، برنامه مورد نظر را انتخاب کنید.
پس از انتخاب برنامه، روی Options کلیک کنید.
در اینجا میتوانید کارت گرافیک مورد نظر خود را برای اجرای برنامه انتخاب کنید:
System default برای استفاده از تنظیمات پیشفرض سیستم
Power saving برای استفاده از کارت گرافیکی که کمترین مصرف انرژی را دارد
High performance برای استفاده از کارت گرافیکی که بیشترین عملکرد را دارد (که معمولاً کارت گرافیک اختصاصی است)
پس از انتخاب گزینه مورد نظر، روی Save کلیک کنید
توجه داشته باشید که اگر برنامه یا بازی مورد نظر در حال اجرا باشد، باید آن را مجدداً راهاندازی کنید تا تنظیمات جدید اعمال شوند.
سلام دوست عزیز(برای اطمینان از دوستان سوال می کنم و جوابش رو در همین تاپیک می ذارم)
.
از دوستان هم سوال کردم و جواب دادن
معمولا یه کارت گرافیک مجتمع دارن و یک مستقل
کارت گرافیک مجتمع در زمان عادی کار میکنه تا مصرف باتری کم باشه اما زمانی که کار سنگین تری مثل بازی انجام بدین روی کارت گرافیک مستقل سوئیج میشه در 95 درصد مواقع
مگر اینکه باک یا اشکالی وجود داشته باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)