سلام پسورد ایمیلم فراموش کردم گزینه فراموشی پسورد را زدم و سپس کزینه ارسال پسورد تلفنی ولی هیچ پیامکی از یاهو نیامد قبلا کد پیامکی ارسال میکرد .
چگونه میتوان به یاهو اطلاع داد؟
سلام پسورد ایمیلم فراموش کردم گزینه فراموشی پسورد را زدم و سپس کزینه ارسال پسورد تلفنی ولی هیچ پیامکی از یاهو نیامد قبلا کد پیامکی ارسال میکرد .
چگونه میتوان به یاهو اطلاع داد؟
ویرایش توسط ahwazi351 : October 21st, 2023 در ساعت 10:15
یعنی از کارو زندگی انداخته بهمون ..یک لحظه میخوام ایمیلم ببینم و چک کنم برام مهمه .اما رمزش یادم نمیاد و برای ریکاوری شماره تلفنم فقط هست که اونم وارد میکنم دو رقم ...کد ۶ رقمی یاهو به خطم پیامک نمیکنه .از کارو زندگی انداخت ..هیچ راهی نداره یعنی !؟ به اپراتور پشتیبان زنگ میزنم میگه شمارش بلاک کردی میگم بلاک نکردم .میگه اوکی یک شوک به خطتون میدم و... دوباره امتحان کنید و.... بازم کد ارساد نکرد به خطم
با تغییر ای پی و فیلتر شکن باید برطرف شود ..یا اینکه چرا گوگل ایمیل تحریم نکرده ایران را
ایمیل پشتیبانیشونم کار نمیکنه....
برای من هم از اسفندماه کد ارسال نمیشه (شماره رایتل ایمیل م بود) و با همراه اول و ایرانسل هم در کنار رایتل کد برام ارسال نشد.
با پشتیبانی هرسه اپراتور (رایتل - همراه اول - ایرانسل) تماس گرفتم؛ اول پیشنهاد بررسی پوشه SPAM پیامک ها دادند که نکنه شماره یاهو بلاک شده باشه و بعد از اطمینان که این اتفاق نیوفتاده گفتند مشکل پیش اومده خارج از دسترسی ماست و از سمت اپراتورها مسدودسازی انجام نشده.
تنها با شماره ایران مشکل داره (شماره ترکیه و شماره مجازی گوگل مشکلی نداشتد).
اگر تحریم از طرف آمریکا باشه باید منتظر بمونیم باد اخبار جنگی که درحال جریان بخواب چون با توجه به اینکه یاهو داخل خبرهاش پر و پا قرص سمت ا._س._ر._ا._ع._ی._ل هستش بعید نیست مجدد ایران تحریم کرده باشه هرچند سال 96 هم یادم دو سه هفته پیامک نمیومد و بعد اکی شد منتهی این یکم بیشتر طول کشیده.
اگر هم به ف._ی._ل._ت._ر._ی._ن._گ و وزارت ارتباطات ربط داشته باشه که شاید بشه از طریق پشتیبانی شون پیگیر شد (شخصا دو بار زنگ زدم جواب ندادند)
ویرایش توسط EayanSct : April 10th, 2024 در ساعت 17:40
کسی مشکلش برطرف شد به منم بگه؟
امروز (1403/07/30) برای سیم کارتم کد ارسال شد و تونستم از طریق وبسایت یاهو به ایمیل دسترسی پیدا کنم.
سیم کارت : رایتل
اتصال : بدون V.%P.%N
سلام خدمت همگی. دوستان من میخواستم ایمیل یاهو بسازم که اس ام اس کد تایید نه روی سیمکارت همراه اولم میاد و نه روی ایرانسل. باید چکار کرد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)