Adblock
کد:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
تا حد زيادي تبليغات داخل صفحه رو حذف ميكنه تا هم سرعت لود صفحات بالا بره و هم... خوب! تبليغات مزاحم حذف بشن!
درضمن شما ميتونين روي هر عكسي كه مزاحمتونه و نميخواين ببينينش right click بكنين و گزينه adblock رو انتخاب بكنين تا اون عكس براي هميشه بلوكه بشه و ديگه لود نشه...
منبع... : فروم بيمس
چند تا از اکستنشن هایی که جدیدا نصب کردم رو اینجا لینک میدم... توضیح کوچیکی هم دربارش میدم...
TiX Now!
کد:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
تو سایت هایی که تایمر جاوا برای دانلود دارن بدرد میخوره کارش هم از کار انداختن تایمر هست توی مگاشر کار میکنه ولی توی رپیدشر فکر نکنم کار کنه...
CuteMenus - Crystal SVG
برای تمام منو ها و تنظیمات فایرفاکس آیکن مجزا نمایش میده تا راحت تر بتونید اون ها رو تشخیص بدین..( البته اینو خیلی وقته که نصب کردم...)
Dr.Web anti-virus link checker
روی هر لینک دانلود کلیک راست کنید براتون آنلاین چک میکنه که اون لینک ویروسی هست یا نه... سرعتش خوبه تست کردم...
Internote
هر توضیح یا یادداشت مهمی رو خواستید بنویسد یا مطلب مهمی رو از یک سایت یادداشت بردارید با یک کلیک توسط این اکستنشن یادداشت کنید و بعدا با مراجعه به همون سایت یا قسمت یادداشت های این اکستنشن به اون دسترسی پیدا کنید...
خب يه لينك دانلودي ، چيزي ميزاشتيننوشته اصلی توسط Mr-Sajjad-Mr
----------------------------------------------------
افسانه جان مثل اینکه مدت هاست فایر فکس رو داری.............
منم مدت هاست که اپرا دارم.................
در ضمن مطمئن باش اگه اطلاعات بیشتری داشتم بهت میگم...............
راستی نظرت چیه منم مثل شما یک تاپیک درباره ی اپرا بزنم؟
![]()
![]()
![]()
عاليه ؛ فقط هر چي كه معرفي ميكنيد يه لينك معرفي يا لينك دانلودي بزاريد .نوشته اصلی توسط Mr-Sajjad-Mr
بابا بخشید..........![]()
از این به بعد خواستم بگم سجاد هم لینکه دانلود میزارم...........![]()
![]()
پس تا همین امشب صبر کن ببین من چه تاپیکی بزنم.......خوووووووووووووووو وووووووووب
afsaneh جان این ها روی firefox 2.0.0.6 هم قابل نصبه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)