من تو cod 8 MW 3 یه مشکل دارم وقتی survival رو اجرا میکنم وارد نقشه ها میشم در هنگام لود مرحله بازی کرش میکنه باید چی کار کنم ؟ خواهشا کمکم کنید .... باتشکر
من تو cod 8 MW 3 یه مشکل دارم وقتی survival رو اجرا میکنم وارد نقشه ها میشم در هنگام لود مرحله بازی کرش میکنه باید چی کار کنم ؟ خواهشا کمکم کنید .... باتشکر
ماهمه ازخاكيم دوباره برخاكيم
نه باقيه مطلق نه بام افلاكيم
سلام
مشکل از کرکته
منم این مشکل رو داشتم با عضو کردن کرک حل شد
داداش دمت گرم کرکت رو برام اپلود کن!!!!! دستت درد نکنه
مثلا تو حالت survival هر مرحله ای رو که می ارم مثلا مرحله underground لودینگ می اد دیگه نمی ره وبعد یه ارور می اد که می گه : could not find zon 'mp_underground.ff'
حالا به نظر شما چه کار کنم خواهشا کمکم کنید ........ که این survival رو اجرا کنم....... کمکم کنید
مثلا تو حالت survival هر مرحله ای رو که می ارم مثلا مرحله underground لودینگ می اد دیگه نمی ره وبعد یه ارور می اد که می گه :
could not find zon 'mp_underground.ff'
حالا به نظر شما چه کار کنم خواهشا کمکم کنید ........ که این survival رو اجرا کنم....... کمکم کنید
دوستان یافتم تمامی فایل های مفقود شده برای survival در این لینک وجود دارد
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
لیست فایل هایی که در survival ارور مپ می دهد .... با دانلود این فایل ها وبا کپی در پوشه zone/ englishمد survival را اجراکنید!!!!!
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
salam dadash alan vaghti miram linki ke gofti mige file pak shode
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/اینجا کلیک کنید و بخونید.یادت نره!
اینستاگرام من / آپارات من
سلام من روی لینک زدم نیاورد لطفاً کمکم کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)