با سلام
میدونید که همه مراجع تقلید فتوا داده اند که استفاده از نرم افزار ها بصورت غیر مجاز( بدون خریدن از شرکت سازند و کرک کردن) حرام است البته بجز نرم افزار های آمریکائی واسرائیلی (البته شاید انگلستان هم با توجه به وقایع اخیر استثناء باشه)چون دشمن ما هستند .خوب این نوع استفاده با دزدی فرقی ندارد حالا هرچند خیلی رواج پیدا کرده باشه ولی با رواج یک گناه نه حکم خدا تغییر نمیکنه و نه جهنم هم تعطیل میشه
روایت است که روزی پیامبر بعد ازنمازصبح از مسلمین پرسیدند:آیا کسی ازقبیله بنی نجران بین شماهست؟ مسلمین تعجب کردند که چرا پیامبربه جای دعا و تعقیبات خواندن این سوال راکردند برای همین از پیامبر پرسیدند چه اتفاقی افتاده؟پیامبر فرمودند که دیشب یکی ازشهدای این قبیله به خواب من آمد و ازمن کمک خواست وگفت که من سه درهم به یک یهودی بدهکارم وبه همین علت معذب هستم شما به مردان قبیله من بگوئید این بدهی من را پرداخت کند تا من نجات پیداکنم.ببینید شهیدی که اولین قطره خونش وقتی روی زمین میریزد تمام گناهانش پاک میشود اما حق الناس را خدانمی بخشد تا صاحب حق راضی شود ولو یک یهودی باشد.
حالاسوال بنده این هست که :
1-چه طوری میشه فهمید که کشور سازنده یک نرم افزار کدام است آیا نرم افزار یا سایت یا ترفندی در این موردهست که بشه براحتی فهمید؟ چون خیلی ها توی سایتشون شماره تلفن هم نمی گذارند تا بفهمیم آمریکائی هستندیا نه؟
2-اگر نخواهیم از نرم افزارهای زیر استفاده کنیم چه نرم افزارهای رایگانی وجود دارد که کار این نرم افزارها را با سرعت و به خوبی این ها یا درحدی قابل قبول انجام دهد ؟
Nero Express
IDM
Advanced Uninstaller PRO 10
Wondershare Time Freeze
RegVac Registry Cleaner
NovaBackup
معادل رایگان نرم افزارهای تجاری را این سایتها بیابید
یک سایت با نرم افزارهای رایگان که به زبان فارسی است وچیزهای جالبی داره حتی از کاسپرسکی هم نرم افزار رایگان گذاشته
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
دراین جا هم نرم افزار متن باز برا ی ويندوزموجود است
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
دوستان هم محبت کنید سایتهای مشابه یا ترفندی برای سوال فوق داشتید رامعرفی کنید
با تشکر فروان از شما خداخیر دنیا واخرت بهتون بده