مسابقه سرعت تایپ در ترفندستان (2)--◄مسابقه به اتمام رسید
مسابقه سرعت تایپ در ترفندستان (2)
با سلام به شما دوستان عزیز!
احتمال 99.99% من از خاطر اکثر کاربران سایت فراموش شدم! چون 6 ماهی می شه که کلا دو سه تاپست بیشتر ندادم! الآن هم که امضا و آواتار رو کلا زیر و رو کردم و دیگه عمرا منو بشناسید! ولی خب اسم کاربریم تابلو هست. ولی بازم مطمئنم منو یادتون نیست! حالا مهم نیست! بریم سراغ اصل مطلب!
حدودا 1 سال و نیم پیش (عمری توی ترفندستان سیر کردیم خبر نداشتیم!) چنین مسابقه ای رو خودم در ترفندستان برگزار کردم که به خاطر ضعیف بودن سایت مربوطه و مشکلاتی نظیر تقلب و مسخره بازی های دیگه، به نتیجه خاصی نرسیدیم! ولی جدیدا خوش بختانه سایت مربوطه آپدیت شده و خیلی قوی و خوب امکان مقایسه سالم رو فراهم کرده. حتما می پرسید مسابقه چی؟! موضوع چیه!؟ الآن کامل براتون توضیح می دم. توضیحات زیر رو با دقت مطالعه کنید تا متوجه منظورم بشید:
مسابقه تست سرعت تایپ در ترفندستان (2)
مهارت تایپ سریع و درست از هنرهایی هست که همه ی کاربران و علاقمندان به رایانه آرزوی داشتنش رو دارند . این مهارت تنها در صورت داشتن دو فاکتور مهم تمرین بسیار و گذشت زمان قابل دستیابی است .
چنانچه مایل به پیشرفت در این زمینه و رسیدن به حد تایپیست های حرفه ای باشید، تنها چیزی که علاوه بر آموزش نیازمند آن هستید تمرین زیاد است. اگر روزی سرعت تایپ شما به 100 کلید در دقیقه رسید، شما یک تایپیست نیمه حرفه ای و چنانچه به 180 حرف در دقیقه رسید یک تایپیست کاملا حرفه ای و واجد شرایط دریافت مدرک بین المللی تایپ از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور به شمار خواهید اومد.
اما تا به حال شده بخواهید سرعت تایپ خود را اندازه بگیرید ؟ فکر میکنید چقدر بتونید سریع و با کمترین اشتباه تایپ کنید ؟
سایت fastfingers یک ابزار آنلاین جالب برای اندازه گیری سرعت تایپ در اختیارتون قرار می ده .
نکته جالب در این سایت پشتیبانی از زبانهای مختلف از جمله زبان فارسی هست .
در این سایت می تونید سرعت تایپ خودتون رو بسنجید . کافیه که واژه های داده شده رو تایپ کنید. کلمات نمایش داده شده گزیده ای از پرکاربردترین واژگان زبان پارسی هستند. با هر بار تلاش شما برای ثبت رکورد جدید، سرعت تایپ شما بهبود می یابد . [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت
شما 60 ثانیه فرصت دارید تا لغات نمایش داده شده را در کادر مربوط تایپ کنید ، هر چه که تعداد کلمات بیشتری را طی 1 دقیقه و به صورت صحیح وارد کرده باشید ، امتیاز بیشتری خواهید گرفت . در پایان ضمن نمایش امتیاز کسب شده ، امتیاز شما با سایر شرکتکنندگان به مقایسه گذاشته خواهد شد و میتوانید رتبه خود را نسبت به سایررقبا مشاهده کنید .
اینم امتیازی که بنده موفق به کسب آن شدم :
**آپدیت رکورد در ساعت 2 و 10 دقیقه بعد از ظهر جمعه!
از جمله مزایای این سایت این هست که آمار شرکت کنندگانش به نسبت بالا هستند و بنابراین معیار مناسبی برای ما ایرانیان در سنجش سرعت تایپ هست. در حالی که اکثر سایت های سنجش سرعت، انگلیسی زبان هستند. به هر حال شما هم در صورت تمایل می توانید سرعت تایپتون رو بسنجید تا ببینیم کی از همه سرتره؟!؟!
لازم به یادآوری است که: «اگر سرعت تایپ شما به 100 کلید(کاراکتر) در دقیقه رسید، شما یک تایپیست نیمه حرفه ای و چنانچه به 180 کاراکتر در دقیقه رسید یک تایپیست کاملا حرفه ای و واجد شرایط دریافت مدرک بین المللی تایپ از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور به شمار خواهید اومد».
نحوه شرکت در مسابقه:
به سایت وارد بشید و ثبت نام کنید. حالا رکوردتون رو در یک دقیقه ثبت کنید.
اسم کاربری خودتون رو هم هر چی می خواید بذارید اولش tarfand اضافه کنید تا معلوم بشه تقلب نکردید و رکورد کس دیگه ای رو کش نرفتید. اسم من داخل سایت که Ahmadreza هست. بنابراین تغییرش نمی دم. ولی شمایی که می خواید توی مسابقه شرکت کنید حتما این کار رو بکنید. اگر هم دوست ندارید، نام کاربری خودتون در ترفندستان رو به عنوان نام کاربری در سایت سنجش سرعت، ثبت کنید تا بفهمیم خودتون رکورد زدید.
با توجه به تعداد کلمات درست، رتبه ی شما در سایت درج می شه و از این طریق می تونیم نفرات برنده رو مشخص کنیم.
رتبه بندی در 24 ساعت گذشته درج می شه. بنابراین مسابقه ما هم یک روزه هست!
یعنی فقط همین امروز برای شرکت در مسابقه وقت دارید.
رکوردی رو که می زنید دقیقا مثل من ازش عکس بگیرید و این جا درج کنید تا بقیه هم ببینند. نام کاربری خودتون رو هم بنویسید.
بعدا رکوردها چک می شه و اونایی که رکورداشون توی سایت دقیقا ثبت شده جوایز رو دریافت می کنند.
همون طور که می بینید رکورد من در بین لیست افراد برتر هم درج شده(رتبه 4).
بنابراین تقلب توی این مسابقه جایی نداره:
**آپدیت لیست افراد برتر در ظهر روز شنبه!
**مسابقه به اتمام رسید.
شرایط و قوانین لازم برای شرکت در مسابقه:
1. ممکنه با فوتوشاپ یا افزونه های تخیلی فایرفاکس افرادی رکورداشون رو عوض کنن و ما رو سر کار بذارن. به خاطر همین ثبت نام قبل از رکورد زدن الزامی است. ثبت نام در این سایت خیلی آسونه. بعد از ثبت نام هر رکوردی که بزنید اسمتون ثبت می شه و 50 نفر برتر اسمشون توی لیست مخصوص می یاد که برندگان مسابقه از روی اون ها تعیین می شه.
2. برای جلوگیری از شلوغ شدن، توی این تاپیک فقط یه پست بدید و توش رکوردتون رو ثبت کنید. نظری چیزی بود داخل پروفایل بنده بنویسید مطلع بشم.
3. مهلت شرکت در مسابقه از امروز صبح جمعه تا آخر امشب هست. شنبه شب برندگان اعلام می شن. شاید بگید مهلتش خیلی کمه. ولی برای مسابقه تست سرعت به نظرم وقتش کافیه. به خصوص که فکر نمی کنم کسی بتونه خیلی رکوردش رو این ور و اون ور کنه! مثل رکورد بازی نیست که! ضمن این که رکوردهای مقایسه ای این سایت هم 24 ساعته هست.
4. اگه استقبال خوب باشه این مسابقه به صورت جامع تر و کامل تر با جوایز ویترینی احتمال داره در نوروز دوباره تکرار بشه!
جوایز مسابقه:
نفر اول ---- 2000 امتیاز
نفر دوم ----- 750 امتیاز
نفر سوم ----- 250 امتیاز
امتیازات از طرف خود من تقدیم به دوستان می شه. امیدوارم خودم اول بشم که کسی نتونه 2000 امتیاز رو از من کش بره!
موفق و پیروز باشید.
آپدیت پست در صبح روز شنبه!
مهلت مسابقه تمام شد. نفرات برتر مشخص شدند و امتیاز مربوطه به اون ها ارسال شد:
نفر اول ---◄[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] با 74 کلمه در دقیقه (371 کاراکتر) نفر دوم ---◄[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] با 62 کلمه در دقیقه (308 کاراکتر) نفر سوم ---◄[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] با 59 کلمه در دقیقه (296 کاراکتر)
از سایر دوستانی که در مسابقه شرکت کردند هم تشکر ویژه ای به جا می آرم و امیدوارم در دورهای بعدی نتایج بهتری کسب کنند.
ویرایش توسط AhmAD ProGre$sive : March 3rd, 2012 در ساعت 12:18
توجه:
حتما دنبال این نباشید که رکورد من رو بزنید! شاید تجربه شما توی این زمینه کمتر باشه.
اصل این مسابقه برای پیروزی و رقابت نیست. برای سنجش خودتون هست.
بنابراین بدون سعی برای تقلب و فقط برای سنجش سرعت خودتون با بقیه کاربران در این مسابقه شرکت کنید.
نترسید بابا! کسی مسخرتون نمی کنه. یکی خب سرعتش بالاتره یکی پایین تره.
چیز غیر عادی نداره. موفق و پیروز باشید.
نام کاربری دقیقت رو بگو. ضمنا گفتم عکس بذارید معلوم بشه.
قابل توجه دوستان من رکوردم رو آپدیت کردم. 74 کلمه در دقیقه شد!
این دفعه سعی کردم هر کلمه رو بدون اشتباه و استفاده از backspace تایپ کنم و خوش بختانه بعد از 10 بار تلاش رکوردم بهتر شد!
نکته مهمی که باید بدونید اینه که کلماتی مثل قلّه دقیقا باید با تشدید ذکر بشه.
ضمن این که روی کلمه ای اگه حرکت داشت حتما حرکتش رو هم بذارید تا صحیح شناسایی بشه.
موفق باشید.
نوشته اصلی توسط bato[تنها اعضای سایت
تعداد کلمه ملاکِ یا کاراکتر؟!!
تعداد کلمه در دقیقه که خود سایت واسه شما می زنه اولویت اوله.
از بین دو نفر با wpm یا همون کلمه در دقیقه ی برابر کسی که تعداد کاراکترهای تایپی اون بیشتر باشه، رتبه اش بالاتر می شه.
نوشته اصلی توسط ne555[تنها اعضای سایت
انگلیسی نمیشه تایپ کرد؟
نه دیگه! زبان فارسی رو باید پاس بداریم! فعلا زبان فارسی گذاشتم تا همه بتونن شرکت کنند.
آخه عموما عادت داریم فینگلیش تایپ کنیم نه انگلیش! به خاطر همین غلط های املایی توی زبان انگلیسی بیشتر می شه.
بنابراین هر کس زبانش قوی تر باشه، رتبه اش بهتر می شه! در حالی که این جا تست سرعت تایپ هست!
زبان فارسی از هر لحاظی بهتره.
موفق باشید.