چطوری میشه توی هاست ساب دامین ایجاد کرد و بعد اون رو روی یک وبلاگ پارک کرد؟
سرچ کردم اما زیاد سر درنیاوردم میشه یه نفر که یاد داره اینجا اموزش بده
![]()
چطوری میشه توی هاست ساب دامین ایجاد کرد و بعد اون رو روی یک وبلاگ پارک کرد؟
سرچ کردم اما زیاد سر درنیاوردم میشه یه نفر که یاد داره اینجا اموزش بده
![]()
ابتدا در Cpanel هاست خودتون به Simple DNS Zone Editor مراجعه کنید.
بعد از انتخاب دامنه، در قسمت Add an A Record، جلوی عبارت Name نام ساب دومین و در قسمت Address آیپی سرور اون وبلاگ رو وارد کنید و Add a Record رو بزنید.
حالا به قسمت تنظیمات وبلاگ خودتون رو برید و آدرس کامل ساب دومین همراه با دومین رو وارد کنید.
مثلاً اگر بخوایم ساب دامنهای روی دامنه tarfandestan.com با عنوان weblog.tarfandestan.com داشته باشیم، در قسمت Name باید عبارت weblog رو وارد کنیم (خود cpanel ساب دومین رو به فرمت صحیح تبدیل میکنه بعد از رفتن به فیلد بعدی).
و اگر سرویس دهنده ما مثلاً میهن بلاگ باشه، اول از همه به سایت [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] مراجعه میکنیم. mihanblog.com رو وارد کرده و روی lookup کلیک میکنیم. به تب Server Stats میریم و آیپی جلوی IP Address رو در قسمت Address در سیپنل وارد میکنیم.
مرحله آخر رو هم که باید در میهن بلاگ انجام داد و دامنه weblog.tarfandestan.com رو پارک کرد.
.Always help someone. You might be the only one that does
اقا کسرا من تو هاست ام simple dns zone editor رو ندارم اصلا همچین چیزی نیست تو هاست .احتمالا راه دیگه ای نیست
اما میشه ساب دامین ایجاد کرد قسمتی به اسم subdomain داره با استفاده از اون میشه ساب دامین ایجاد کرد و مثلا نیوک رو روش نصب کرد یا نه؟
میخوام انجمن بسازم با این ادرس forum.7movie.ir اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
یادم شد بگم من هاست ام رو تازه گرفتم
امکان داره به همین دلیل باشه یا نه؟
Simple DNS Zone Editor در قسمت Domains قرار داره:
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
اگر نیست با مسئولان هاست باید تماس بگیرید تا این گزینه رو براتون فعال کنند.
بایستی یک ساب دومین به همین نام از قسمت Subdomains بسازید. سپس انجمن رو در فولدر forum نصب کنید.میخوام انجمن بسازم با این ادرس forum.7movie.ir اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
در قسمت Subdomains، جلوی عبارت Subdomain اگر forum رو وارد کنید خواهید دید که اتوماتیک جلوی Document Root هم فولدری به همین نام در public_html/ ایجاد میشه. دومین هم بعدش قرار گرفته و مشخصاً نیازی نیست مجدد واردش کنید.
این به این معنیه که با ایجاد ساب دامین پوشهای به همین نام در public_html هم ایجاد خواهد شد که میتونید اسکریپت رو درون این پوشه نصب کنید.
سلام دوستان . من یه مشکل بزرگ دارم.
من یه هاست رایگان گرفتم. توش سایت راه اندازی کردم به شکل mysite.host.ir
بعد یه دامنه روش پارک کردم. که شده mysite.ir
الان میخوام یه ساب دامین روش نصب کنم.
مشکلم اینجاست که sub.mysite.host.ir رو باز میکنه
اما sub.mysite.ir رو باز نمیکنه.
امیدوارم متوجه شده باشید.
خب حالا باید چکار کنم؟
مورد 2 : من DNS هامو با هاست تنظیم کردم. ولی فقط میتونم دامنمو پارک کنم و نمیتونم خود دامنه رو روی هاست سوار کنم.
DNS ها هم کاملا ست شدند.![]()
مهم این نیست که قشنگ باشی *** قشنگ اینه که مهم باشی
سلام منم همین مشکل رو دارم میخوام فروشگاه کارت شارژم در [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] دارم و میخوام به یک سابدامین در سایت خودم با آدرس [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] ثبت کنم من رکورد جدید رو ایجاد کردم و دامنه رو در فروشگاه برای ثبت وارد کردم اما نمیدونم برای چی متصل نشد نمیدونم چیکار کنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)