باسلام خدمت شما
من می خواستم بدونم که چه جوری گوشی های خودمون رو د ر کشور ترکیه بدون هزینه ر جیستر کنیم.از بعضی ها شنی م با تغییر شماره سریال گ شی میشه اما به نظر شما ب نرم افزارeasy imei changer میشه این کار رو کرد.مرسی
باسلام خدمت شما
من می خواستم بدونم که چه جوری گوشی های خودمون رو د ر کشور ترکیه بدون هزینه ر جیستر کنیم.از بعضی ها شنی م با تغییر شماره سریال گ شی میشه اما به نظر شما ب نرم افزارeasy imei changer میشه این کار رو کرد.مرسی
سه روش به فکر من رسیده
1- پول بدی به مخابرات یا جایی که شماره سریال گوشیتو وارد پایگاه داده کنه تا مشکلی پیش نیاد که به درد زمانی میخوره که واسه همیشه یا مدت زیادی گوشیتو بخوای اونجا استفاده کنی (تو ایران باید پول بدی مخابرات اونجا نمیدونم رایگانه یا هزینه داره)
2- شماره سریال گوشیو عوض کنی به شرط اینکه گوشیت از این سریای جدید نباشه اگه از این معمولیا باشه میشه شماره سریال گوشیو عوش کرد این جدیدا سخت افزاری باید اینکارو انجام بدی شرط دوم اینکه شماره سریالی که میزنی قبلا باید اونجا ثبت شده باشه روش سادش شماره سریاله یه گوشیرو که اونجا خوب کار میکرد و حالا اوراق بهش وارد کنی یا اون گوشی در حال کار بود عیبی نداره
3- با همون سیمکارتی که تو کشور قبلی بودی ببری و سیمکارتو اونجا استفاده کنی که به صرفه نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)