سلام
میخوام بدونم راهی هست که بشه ایمیلی رو که برای دوستم فرستادم،از اینباکسش پاک کنم .
سلام
میخوام بدونم راهی هست که بشه ایمیلی رو که برای دوستم فرستادم،از اینباکسش پاک کنم .
به ترفندستان خوش آمدید
نه نمیشه وقتی ایمیل ارسال شد دیگه نمیشه وارد اینباکس طرف شد یعنی اصلا نمیشه وارد ایمیل دوستتون بشی مگر اینکه به پسوردش دسترسی داشته باشی و ارد ایمیل و اینباکسش بشی
به حِکمتش دل بسپار!
منم همين اعتقاد رو داشتم
ولي چند روز پيش دوستم يه ايميلي بهم داده بود كه بعد منكر شد و گفت من همچين ايميلي ندادم باهاش شرط زدم سر اينكه اين ايميل رو داده ولي بازم منكر شد طوري كه من به خودم شك كردم گفتم نكنه اشتباه ميكنم ولي بعد اومدم ايميلم رو چك كردم ديدم كه حرفم درست بوده و ايميل رو داده بلافاصله بهش زنگ زدم و متن ايميل رو تلفني براش خوندم اما بازم بهم گفت تو داري دروغ ميگي من خودم بايد چك كنم و جالب اينجاست كه امروز صبح بهم ايميل داد كه من چك كردم همچين چيزي نبود منم بهش گفتم الان برات مجددا همون ايميل رو ارسال ميكنم ولي بعد كه رفتم توي اينباكسم ديدم خبري از اون ايميل نيست!!!!!!!!
حالا چه جوري اينكارو كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من كه هنوز نميدونم الان هم سرچ كرده بودم كه ببينم چيزي در اين مورد پيدا ميكنم؟؟ چون نميخواستم از خودش بپرسم
خب فعلا يه پاسخ براش پيدا كردم
كساني كه توي سايت [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] عضو باشن ميتونن اينكارو بكنن
اينم اصل منبع ام كه يه نفر توي سايت زير اين اطلاعات رو داده:
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
پاك كردن ایمیل فرستاده شده از اینباكس گیرنده
اطلاعات بیشتر : ایمیلی و از طریق یاهو برای فردی فرستادم كه می خوام قبل از اینكه بخونش پاكش كنم چون به اشتباه فرستاده بودم. به جز سایت [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] دیگه ای هم هست؟
چون تو این سایت قبل از اینكه ایمیلی رو فرستاده باشی باید عضو می شدی. در حال حاضر ایمیل های ارسالی قبلی رو نشون نمی ده.
حتی اگر شده از طریق هك كردن ایمیلش راهی سراغ دارید؟
خیلی فوری.....
تاریخ ایجاد سوال : 25 اردیبهشت 90 (13:32)
تاریخ بسته شدن سوال : 30 اردیبهشت 90
تعداد بازدید :623
سلام میشه ایمیلی رو که در یاهو میل ارسال شده رو از باکس دریافت کننده خذف کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)