[حل شد] دور چهارم مسابقه رمزگشایی ترفندستان -(به مناسبت 7 سالگی ترفندستان) تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 678910
نمایش نتایج: از 91 به 97 از 97

موضوع: [حل شد] دور چهارم مسابقه رمزگشایی ترفندستان -(به مناسبت 7 سالگی ترفندستان)

Lightbulb [حل شد] دور چهارم مسابقه رمزگشایی ترفندستان -(به مناسبت 7 سالگی ترفندستان)

سلام؛
    طبق وعده ای که در دور قبل داده شده بود، دور چهارم مسابقه رمزگشایی ترفندستان به مناسبت ایام فرخنده تولد 7 سالگی ترفندستان در تابستان برگزار میشه.
    نقل قول از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]:
    از این به بعد قرار بر این داریم که هر سال این مسابقه در نوروز برگزار بشه، بعلاوه تلاش داریم در صورت امکان یک دوره مسابقه فرعی هم در بین سال برگزار کنیم که ممکنه مناسبت های مختلفی داشته باشه؛ مثل سالروز تولد ترفندستان.

این دوره رو بنده با کمک [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] عزیز ( نفر دوم مسابقه رمزگشایی در دور سوم در سطح حرفه‌ای) برگزار می کنیم.
    اگر با این مسابقه آشنا نیستید لطفا به تاپیکهای دور [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]، [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]مراجعه کنید.
    با مشاهده توضیح و حل مراحل دور [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]تا حد بسیار زیادی با مراحل این دور از مسابقه آشنا می شوید.

قوانین ثبت نام و جزییات قبل از برگزاری

1. ثبت نام از ساعت 22:00 دوشنبه 26 تیر 91 تا ساعت 22:00 روز شنبه 31 تیر 91 است، شروع مسابقه در روز 1 مرداد (روز تولد ترفندستان) خواهد بود. (با تاخیر یک روزه برگزار شد)
    2. این دور مانند دور قبل در 2 سطح برگزار میشه (متوسط و حرفه ای) شما به مدت 5 روز از تاریخ 26 تیر وقت دارید تا در مسابقه ثبت نام کنید و سطح خودتون رو مشخص کنید.
    3. برای ثبت نام کافیه یک پست در همین تاپیک بفرستید و بگید در مسابقه شرکت می کنم.
    4. در این دور (به دلیل فرعی بودن مسابقه) امکان اعطای جوایز نقدی نیست.
    5. اگر کاربری خواست در مدت ثبت نام سطحش رو تغییر بده لازم هست که پست جدیدی در همین تاپیک بفرسته و بگه میخوام سطحم رو تغییر بدم، نیازی به ویرایش پست قبلی نیست.
    6. برای امنیت بیشتر، کسانی که حداقل 10 پست نسبتاً مفید در انجمن داشته باشند می تونن توی مسابقه شرکت کنند.
    7. از ارسال پست های اضافه در تاپیک خودداری کنید، سعی شده همه قوانین گفته بشه تا از پرسیدن سوال جلوگیری بشه.
    8. روال مسابقه بیشتر شبیه به دور دوم و سوم است.

درجه و سطوح مسابقه:

مهمترین اصل در این مسابقه داشتن ماجراجویی و مهارت مناسب در جستجو در اینترنت است!
    برای آشنایی با سطوح مسابقه به توضیح و حل مراحل دور
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]مراجعه کنید.درجه متوسط: این سطح برای کاربرانی هست که آشنایی متوسط به نرم افزارهای کاربردی رایج، تکنیک های جستجو در اینترنت و مهم تر از همه یه ماجراجویی ذاتی داشته باشند.
    درجه حرفه ای:
    برای افرادی هست که آشنایی خوب با ترفندهای سایت، تکنیک های جستجو در اینترنت، آشنایی متوسط و حرفه ای با نرم افزارهای کاربردی رایج داشته باشند و همچنین افرادی که در دورهای قبل برنده شده بودند هم توصیه میشه در این سطح ثبت نام کنند.

جوایز:

در این دور جوایز به صورت زیر خواهد بود:
    سطح حرفه ای:

نفر اول 3000 امتیاز +
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] انگشتر رمزگشایی طلایی
    نفر دوم 2000 امتیاز + [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] انگشتر رمزگشایی نقره ای
    نفرات بعد 500 امتیاز + [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] کلید آبی

سطح متوسط :

نفر اول 2000 امتیاز + [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] انگشتر رمزگشایی برنزی
    نفر دوم 1000 امتیاز + [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] انگشتر رمزگشایی مسی
    نفرات بعد 300 امتیاز + [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] کلید قرمز

قوانین مسابقه:

• دقت کنید [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] دقیقاً به شکل زیر باشد:

• شروع مسابقه دوشنبه ساعت 21:00
    • مدت برگزاری تا ساعت 21:00روز جمعه 5 مرداد خواهد بود، اعلام نتایج نیز تا ساعت 21:30 همان شب صورت می گیرد.
    • در این دور به دلیل محدود بودن تعداد شرکت کنندگان تغییر سطح امکان پذیر نیست.
    • در طول مسابقه برای حل مراحل به یک اتصال اینترنت (برای سرچ) و نرم افزاری مانند WinRAR و NotePad ویندوز نیاز مبرم دارید.( ترجیحاً به جای نوت پد از یک نرم افزار Hex-Editor مانند [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]استفاده کنید)
    • در قسمتهایی از مراحل سطح متوسط ممکن است نیاز به دانلود نرم افزارهایی خیلی کم حجم باشد. (حجمشان کمتر از 2 مگابایت است)، در نظر داشته باشید از نرم افزارها و روش های جایگزین هم می شود استفاده کرد!
    • در بخشی از سطح حرفه ای ممکن است نیاز به استفاده از یک نرم افزار ویرایش صدا ساده باشد، ممکن است با سایتهایی که آن کار خاص را انجام میدهند هم بتوانید مرحله را پشت سر بگذارید.
    • از درخواست راهنمایی از من یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]در پیام خصوصی خودداری کنید! در این دوره مراحل با دقت دو چندان نسبت به دور قبل طراحی شده اند ولی باز هم انسان جایز الخطاست، اگر مشکل فنی در مراحل دیدید به من یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]اطلاع دهید.
    • در برخی مراحل راهنمایی هایی در سورس فایلهای مسابقه گنجانده شده است، پیدا کردن این راهنمای ها هم بخشی از مسابقه محسوب میشود! پس لطفا سوال نفرمایید.
    • قسمت هایی از مراحل دوره های قبلی در این سری گنجانده شده اند، پس مطالعه تاپیک های دوره های قبلی خالی از لطف نخواهد بود.
    • در صورتی که تا ساعت 21:00 روز دوم مسابقه یعنی 4 شنبه 4 مرداد، نفرات اول هر دو سطح مشخص نشدند، راهنمایی هایی برای همه شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
    • در صورتی که کاربری در حین مسابقه راه حل مراحل را فاش کرد ، از دوره های مسابقه حذف خواهد شد و درخواست اخراج کاربر خاطی از انجمن نیز به مدیر سایت داده خواهد شد.
    • برای فکر خود ارزش قائل شوید و به راحتی به رقیب خود (چه در سطح متوسط و چه در حرفه ای) کمک نکنید!

شرکت کنندگان دور چهارم: 38 نفر

سطح متوسط:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

سطح حرفه ای:
    ویرایش توسط ne555 : March 30th, 2014 در ساعت 13:17

قرار شده بود تاپیک رو ببندم یادم رفته بود
    جواب رو میزارم به زودی

پست‌ها
    23,568
    Apple-iPhone-5S
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    38402
    سپاس (دریافتی)
    45127
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

ضمن تبریک به برندگان و خسته نباشید به برگزارکنندگان به خاطر برگزاری خوب این دور از مسابقه، جوایز دوستان اهدا شد.
    .Always help someone. You might be the only one that does
    پست‌ها
    779
    SonyEricsson-C903
    NOD32 Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    828
    سپاس (دریافتی)
    840
    نوشته ‌های وبلاگ
    20

به همه تبریک میگم!!
    کاش منم میتونستم کامل شرکت کنم(
    من فقط نصف روز برای مسابقه وقت داشتم و دیگه نتونستم ادامه بدم
    در هرصورت منتظر نتایج هستم و همچنین جواب مسابقه!!
    از اقا مهرداد و اقا حمزه متشکرم
    پست‌ها
    1,939
    Nokia-N95-8GB
    NOD32 Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: GPRS
    سپاس (اهدایی)
    7992
    سپاس (دریافتی)
    3057
    نوشته ‌های وبلاگ
    3

خیلیییییییی جالبه که هیچ پی امی برای من فرستاده نشد
    چرا؟؟
    .
    پست‌ها
    636
    Huawei-Honor-3C
    Avira Google-Chrome Windows-8 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    2523
    سپاس (دریافتی)
    1317
    نوشته ‌های وبلاگ
    43

در کل خیلی خوب بود ولی من دیر به دیر روش فکر می کردم و برای همین زمان زیاد شد و در آخر 4 ام شدم .
    پست‌ها
    349
    Nokia-E5
    NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    110
    سپاس (دریافتی)
    789
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

Smile حل مسابقه رمزگشایی ترفندستان دور چهارم

با سلام با توجه به اینکه اقای ne555 نتونستن جواب مسابقه رو بزارن خودم تصمیم گرفتم جواب هارو بزارم (دوره متوسط)
    دور متوسط:
    اون عکسی که اول داده بودن یک بارکد QR بود که میتونستید با این سایت اون رو بخونید qr-code.ir
    و بعد این لینک به دست میومد:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    وقتی اون رو باز کنید دوباره متنی براتون باز میشه
    برای خواندن "مرحله بعدی" باید از سایت rot13.com استفاده میکردید که این به دست میاد
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    برای خواندن "پسورد" هم باید از این سایت استفاده میکردید:
    کد:
    که این به دست میاد:
    کد:
    بعد این که فایل رو دانلود کردید پسورد رو وارد کردید فایلی باز میشه که دارای یک فایل زیپ شده دیگه و یک عکس متحرک(گیف) بود
    اون عکس که یک چراغ همش روشن خاموش میشد یک کد مورس بود که باید خودتون مینشستین روی کاغذ مینوشتین که نتیجه این میشد:
    کد:
    بعد اون رو به وسیله این سایت میتونستین بخونید راحت:
    کد:
    نتیجه این حرف میومد:
    کد:
    بعد فایل زیپ شده رو باز میکنید
    که دوباره حاوی یک عکس ثابت و یک فایل زیپ شده بود
    برای بدست اوردن پسورد فایل باید از کد رنگ اون عکس استفاده میکردید
    اره اعتراف میکنم سخت بود و به ذهن ادم نمیرسید
    خوب به هر حال کد رنگ این بود:
    کد:
    خوب دیگه کارمون داره تموم میشه
    بعد باز کردم فایل زیپ شده
    با یک فایل زیپ شده دیگه روبه رو میشیم
    که هیچ چیزی همراهش نیست
    خیلی ها در این مرحله گیج شده بودن
    ولی خیلی ساده باید با یک نوت پد اون رو باز میکردید در اخر نوشته ها دو چیز به چشم میخورد:
    کد:
    شما با این اطلاعات راحت میتونستید پسورد رو بدست بیارید

من خودم از نرم افزار Advanced Archive Password Recovery که خیلی خوبه استفاده کردم در انجمن هست [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

برای اموزش استفاده از این نرم افزار میتونید به اینجا برید من خودم فیلم هایی هم درست کردم که میتونید ببینید [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خوب بگذریم پسورد شد:
    کد:
    بعد اینکه فایل رو باز کردید تمام تبریک شما برنده شدید و دو عکس در فایل هست که بقیه کار هایی که باید بکنید رو بهتون میگن

امید وارم خوشتون اومده باشه

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست tfs-png   nd-jpg   id-png  
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 678910

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)