گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Standalone Gadget 1.0) - برای ویندوزهای XP , Seven , Vista تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 25

موضوع: گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Standalone Gadget 1.0) - برای ویندوزهای XP , Seven , Vista

پست‌ها
    1,327

Firefox
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

پیش فرض گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Standalone Gadget 1.0) - برای ویندوزهای XP , Seven , Vista

سلام.
    حدود 8 روز پیش گجتی رو آماده کردم برای ترفندستان تا انشاالله به مناسبت تولد ترفندستان این تحفه ی ناقابل رو تقدیم کنم.
    گجت چیست؟
    گجت ها ابزارهای کوچک، کم حجم و کاربردی می باشند که این امکان را برای کاربران خود فراهم می آورند تا بتوانند بسرعت به اطلاعات، تصاویر، برنامه های کاربردی و ... دسترسی داشته باشند

توضیحاتی در مورد گجت ترفندستان:
    این گجت از سه لایه تشکیل شده که لایه های اولیه شامل بخش های مورد نیازتر یا جامع تر هستند.
    لایه اول:

لایه اول سعی شده خیلی کوچک و جمع و جور باشه تا جلوی دست و پاتونو موقع کار کردن نگیره و بتونید فعال نگهش دارید و فقط دکمه های ورود به صفحه اصلی سایت و انجمن رو داره.(به همراه دکمه "منو" که توضیح میدم)
    حتی پس زمینه هم نداره (البته فقط لایه اول)
    تصویری از صفحه اول:

لایه دوم:
    صفحه ی اول یک دکمه هم به اسم "منو" داره که میره به صفحه ی بعدی (لایه دوم) یا همان فهرست اصلی که امکانات بیشتری نسبت به صفحه اول داره.نام و نسخه ی گجت هم ذکر شده و همچنین لوگوی ترفندستان در پشت صفحات لایه دوم و سوم هک شده است.
    تصویری از صفحه دوم:

لایه سوم:

در لایه دوم برخی لینک ها مثل "آخرین ارسال ها" مستقیما به فروم وصل میشن اما برخی از اون ها شامل "بازی های آنلاین" ، "پیام خصوصی" ، "کنترل پنل" ، "وبلاگ ها" ، "گروه ها" ، "جست و جو" و "سایر بخش ها" هر کدام به صفحه ی دیگری (هر صفحه ، صفحه ای است از لایه سوم) وصل شدند که شامل امکانات کامل تری در اون مورد هستند.
    تصاویری از صفحات لایه سوم:
    (برای راحتی کاربران dial up تصاویر به صورت Thumbnail قرار داده شده اند ، برای دیدن تصاویر در ابعاد واقعی و بزرگتر بر روی آن ها کلیک کنید)

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

و این هم قسمت تنظیمات (همون دکمه آچار که کنار گجت ها میاد):

نکته:
    دکمه "مطلب تصادفی وبلاگ" برای شما یک مطلب تصادفی از وبلاگ ها رو نمایش میده.این دکمه در اصل تو لایه سوم صفحه ی "وبلاگ ها" اومده اما چون حس کردم شاید دکمه جالبی باشه تو لایه دوم که دم دست تره هم گذاشتمش.تنها دکمه ی تکراری هستش.(به جز دکمه بازگشت)

توضیحات و امکانات گجت ترفندستان در یک نگاه:
    * قابلیت نصب بر روی ویندوز های XP , Vista , 7
    * تست شده بر روی ویندوز 7
    * می خواستم لیست بخش هایی که تو گجت هست رو بنویسم دیدم چه کاریه ، از همه قسمت ها عکس گذاشتم دیگه.می تونید مشاهده کنید.
    * استفاده از لوگوی ترفندستان به عنوان آیکن و همچنین در پشت صفحات لایه های دوم و سوم و کنار دکمه های صفحه ی لایه اول.انشاالله ظاهرش (و همچنین خودش) مورد قبولتون واقع شه.
    * با بردن و نگهداشتن نشانگر موس روی هر دکمه توضیحی درباره اون رو می تونید ببینید.
    *گنجاندن اکثر (و یا شاید بتوان گفت همه) لینک های مربوط به قسمت های مختلف ترفندستان (منظورم انجمن های مختلف نیست ، بلکه قسمتهایی مثل وبلاگ ها و ... ) و دسترسی به امکانات فراوان لینک هایی که بعضا دور از چشم مونده و بعضی هم مثل "جست و جوی گروه ها" لینکش مستقیما تو فروم نیست.

تذکر:
    چنان چه نتوانستید گجت را اجرا کنید به احتمال بسیار زیاد مشکل از نصب نبودن Microsoft .NET Framework 4 بر روی سیستمتان است که بعد از نصب انشاالله میتونید گجت رو اجرا کنید.

دانلود:
    (در قسمت ضمیمه ها هم هست)

فرمت فایل دانلودی : zip

حجم فایل فشرده: 1.88 مگ (پس از استخراج محتویاتش میشه 2.60 مگ)
    پسورد فایل فشرده:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    تمامی حقوق برای ترفندستان محفوظ است.
    امیدوارم کاستی هاشو به بزرگی خودتون ببخشید.

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 1-png   2-png   10-png  
    گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Standalone Gadget 1.0) - برای ویندوزهای XP , Seven , Vista فايل هاي پيوست شده
    پست‌ها
    270
    Sony-Xperia-S
    NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    152
    سپاس (دریافتی)
    448

سلام دوست من.ورژن یکش رو اول از همه من ساختم.[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    بعدیش رو جناب کبود ساختن [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    بعدیش رم ساختم دارم آپلود می کنم.
    برای تو چطوری میشه نسخه ی 1؟
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    در فیلمنامه زندگی، کارگردان همیشه سخت‌ترین نقش را به بهترین و تواناترین بازیگر می‌سپارد. در مقابل مشکلات صبوری کن.
    پست‌ها
    1,327

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

نقل قول نوشته اصلی توسط aneshtan [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ممنون
    واقعاعالی هست
    دوگجت دیگه هم دوستان درست کردن
    سلام.
    خواهش میکنم.
    لطف دارید
    نقل قول نوشته اصلی توسط shayan p [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست من.ورژن یکش رو اول از همه من ساختم.[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    بعدیش رو جناب کبود ساختن [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    بعدیش رم ساختم دارم آپلود می کنم.
    برای تو چطوری میشه نسخه ی 1؟
    سلام عزیز
    نسخه 1 کار شما رو دیدم اما یادمه یک روز از شروع ساختش گذشته بود که اومدم یه سرچی کردم و مال شما رو دیدم اون موقع نوشته بود 4 یا شایدم 5 روز پیش (تاریخ تاپیکتون) اما چون اونی که تو ذهن من بود خیلی متفاوت تر بود ادامه دادم.
    این نسخه ی "کبود" عزیز رو هم ندیده بودم.
    موقع شروع کار و حتی طراحی اولیه جای دکمه ها و ... هیچ طرحی ندیده بودم در هیچ جای نت.
    و این ورژن بالاخره آماده شد و برای تولد ترفندستان رونمایی شد.
    این گجت دنباله گجت شما که نیس یا از روی شما برداشت نشده که جداگانه ساخته شده و سازندش هم جداست باید بزنم نسخه 3؟ این یک یعنی همین نسخه اگه آپدیت شه میشه 2 و ادامه ماجرا ... مثلا یکی میخواد آنتی ویروس بسازه نگا میکنه چند تا شرکت قبلش چند تا ورژن دادن؟ بعد عدد ورژنشو میزنه؟! با اینکه کار همشون یکسانه و اون محافظت در برابر ویروسه.
    از شما و "کبود" عزیز هم برای زحمت ساخت گجت ممنونم.
    پست‌ها
    270
    Sony-Xperia-S
    NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    152
    سپاس (دریافتی)
    448

درست حق با تو من هم ارزش کار تو رو که زیر سوال نبردم.ازت سپاس هم کردم و ازت ممنونم.ولی گفتم از اونجایی که همه رو بچه های ترفندستان ساختن بد نبود ادامه دار بشه.به هر حال اینم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]. شب بخیر
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    در فیلمنامه زندگی، کارگردان همیشه سخت‌ترین نقش را به بهترین و تواناترین بازیگر می‌سپارد. در مقابل مشکلات صبوری کن.
    پست‌ها
    1,327

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan p [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    درست حق با تو من هم ارزش کار تو رو که زیر سوال نبردم.ازت سپاس هم کردم و ازت ممنونم.ولی گفتم از اونجایی که همه رو بچه های ترفندستان ساختن بد نبود ادامه دار بشه.به هر حال اینم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]. شب بخیر
    فدای شما گل پسر ما هم نگفتیم شما زیر سوال بردی
    من هم سپاسگذارت هستم عزیز
    منم فکر کردم از اون جایی که این طرح از اول ساخته شده و بدون طرح قبلی و کامل کننده ی ورژن شما نبوده (با توجه به اینکه همیشه ورژن جدید کامل کننده قبلیه مثلا ورژن 3 شما در راستای تکمیل ورژن 1 هست اما ممکنه ورژن 1 یا 2 این گجت متفاوت باشه و مثلا برخی دکمه ها و امکانات در هر دو گجت متفاوت باشند.)
    مثلا عرض میکنم الان نسخه 3 شما یه سری از دکمه های این رو نداره و متفاوته و تو ساخت ورژن بعدیت هم چون باید از اول بسازی و دسترسی به فایل اولیه اینی که بنده ساختم نداری ممکنه برخی امکاناتش متفاوت باشه و یه سری از دکمه های گجت شما در گجت من و یه سری از دکمه های گجت من در گجت شما نباشه.واسه همین نمیتونه ورژن بعدی باشه چون جدا و متفاوت هست نه کامل کننده
    بازم ممنون از لطفت و خسته نباشید (همچنین "کبود" عزیز)

خیلی ممنون خسته نباشید.
    واقعا عالی بود.
    ویرایش توسط Vahid sharifi : July 22nd, 2012 در ساعت 00:37

ممنون، زحمت کشیدید، امیدوارم بشه ورژن های بعدیش رو هم در آینده آماده سازی کنید.

پست‌ها
    328
    Motorola-ZN5
    Norton Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-768 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    7868
    سپاس (دریافتی)
    647
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

Smile سلام

نگاه كنين هممون يه نسخه ساختيم ميگم نسخه دوم رو هم بسازيم و بعد سوم رو باهم بسازيم چطوره؟

پست‌ها
    809
    Nokia-N73-ME
    Avast Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    277
    سپاس (دریافتی)
    1261
    نوشته ‌های وبلاگ
    12

تولد ترفندستان رو به همه دوستان به خصوص کسری عزیز( که همیشه زحمت این سایت و کاربران بر دوشش بوده ) تبریک میگم
    امیدوارم یه روز عصا به دست و کمر خم کرده بیاییم تولد شصت و هفت سالگی ترفندستان رو جشن بگیریم!!
    از کسری عزیز میخوام بیشتر تو گوگل پلاس حضور داشته باشه!
    از کاربران میخوام بیشتر با هم کنار بیان(این روزا هیچ کس اعصاب درستی نداره و تنش های زیادی بین کار بران مشاهده میشه)
    به کاربران تازه وارد هم خوشامد میگم و امیدوارم به زودی پرفسرای ترفند شناسی رو بگیرن!!
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)