گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0) - برای ویندوزهای Seven , Vista تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0) - برای ویندوزهای Seven , Vista

پست‌ها
    1,327

Firefox
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

New گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0) - برای ویندوزهای Seven , Vista

سلام.
    عید سعید فطر بر همه ی شما دوستان عزیز مبارک باشه.

آیا می خواهید 50 ارسال آخر انجمن ها را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟!
    آیا می خواهید 20 ترفند آخر سایت را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟!
    آیا می خواهید 10 مطلب آخر وبلاگ های کاربران را بر روی دسکتاپ خود ببینید؟!
    آیا می خواهید به 166 شاخه ، بخش و زیر بخش های انجمن ترفندستان مستقیما از روی دسکتاپتان دسترسی داشته باشید؟
    آیا می خواهید به 106 لینک از امکانات مختلف سایت و انجمن های ترفندستان مستقیما از روی دسکتاپتان دسترسی داشته باشید؟
    پس با ما همراه شوید.

این گجت یکم پیچیده تر نسبت به قبلیه در عین سادگیش (کار باهاش سادس) ، بهتره توضیحاتو کامل بخونید اما در صورت کمبود وقت حداقل قسمت های آبی رنگ شده ی متن رو مطالعه بفرمایید.هر چند ممکنه یه نکاتی از دستتون بره ، پس قبل مطرح کردن مشکلتون کامل بخونیدش لطفا.(یکبار برای همیشه )

(برای راحتی کاربران dial up اکثر تصاویر به صورت Thumbnail قرار داده شده اند ، برای دیدن تصاویر در ابعاد واقعی و بزرگتر و با کیفیت بیشتر بر روی آن ها کلیک کنید)

درست 29 روز پیش در هفتمین سالگرد تولد ترفندستان یعنی 1 مرداد اولین گجت بنده رو شاهد بودین و خب خدا رو شکر استقبال خوبی شد
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

خب برخی دوستان هم در پست های سرگشاده فکر کنم ساخته شدن این مدل گجت ها با نرم افزار رو کوبیدن تو سرش هر چند همونم به دلیل کار اول بودن ، جمع کردن لینک ها از قسمتای مختلف فروم و ساختن دکمه و ظرافتایی مثل یکنواخت کردن فاصله ها و اندازه های دکمه ها و چیدنشون یه طوری که به صفحه بیاد و ... و خلاصه امتحان کردن ایده ها و شکلای مختلف برای یافتن بهترین حالت 12-13 ساعتی وقت برد اما خب بر آن شدیم که این بار کاری کنیم مفیدتر که کسی نتونه نرم افزاری بودن گجتو بکوبه تو سرش و حاصل این تصمیم گجتی شد که خواهید دید

برای ساخت این گجت صرفا در طراحی قالب و رابط لایه ها از نرم افزار استفاده شده چون قالبش قشنگ بود وگرنه عزیزانی که با نرم افزار ashampoo کار کردن میدونن با این نرم افزار امکان اضافه کردن خیلی از امکانات این گجت نیست نمونش نمایش آخرین ارسال ها و ... درون خود گجت و روی دسکتاپ شما !

این گجت از نوع Sidebar Gadget هست بر خلاف گجت قبلی که Standalone Gadget بود و اینا به همدیگه تبدیل نمیشن در نتیجه کار ساختش از پایه و ابتدا شروع شد نه اینکه تکمیل شده ی قبلی باشه و در واقع ارتقای جدایی هم داره مثلا ممکنه یه زمان یکی ارتقا به ورژن بالاتر پیدا کنه و دیگری نه.همین مهمترین دلیل اینه که این گجت در تاپیک قبلی معرفی نشد و اون جا برای این گجت پست جدید نزدم.
    مهمترین تفاوتشون هم اینه که Standalone Gadget علاوه بر ویندوز های سون و ویستا روی اکس پی هم قابل استفادس اما متاسفانه ماهیت Sidebar Gadget به گونه ایست که فقط روی ویندوزهای سون و ویستا قابل نصبه و خب خوشبختانه اکثرا دیگه به سون مهاجرت کردند یا به زودی به خصوص با قطع پشتیبانی مایکروسافت از اکس پی مجبورن مهاجرت کنن

و اینک این گجت عیدی بنده به مناسبت عید سعید فطر به شما کاربران گل ترفندستان که در نسخه قبلی بنده رو شرمنده محبتتون کردید به این منظور که به همه ی امکانات ترفندستان از روی دسکتاپتون دسترسی راحت تر و سریعتر داشته باشید.

جا داره همین اول کاری یه تشکر ویژه هم از کسری عزیز بکنم که بدون همکاری و زحمات ایشون اضافه شدن امکانات مفیدی مثل نمایش آخرین ارسال ها و ترفندها و وبلاگ ها ممکن نبود.امکاناتی که شاید بشه گفت اصلی ترین وجه تمایز این گجت با قبلیه (البته چیزای دیگه هم اضافه شده که در ادامه خواهید خواند)

گجت چیست؟
    گجت ها ابزارهای کوچک، کم حجم و کاربردی می باشند که این امکان را برای کاربران خود فراهم می آورند تا بتوانند بسرعت به اطلاعات، تصاویر، برنامه های کاربردی و ... دسترسی داشته باشند

راهنما ، مزایا ، توضیحات و امکانات Sidebar گجت ترفندستان نسخه 1.0 در یک نگاه:
    *حجم فوق العاده کم (کمتر از 500 کیلو) و حجم دانلود مناسب حتی برای کاربران dial up ، این گجت با حجمی حدود یک چهارم گجت دیگری بنده (Standalone gadget) چندین برابر اون امکانات داره.
    * دکمه های کمتر که با وجود تعدد لینک هایی که خواهید دید باعث جلوگیری از شلوغی و بی نظمیش شده و حجمش رو هم کمتر کرده در عین این که کاربردش چند برابر شده (صرفه جویی هم برای من و هم شما ) فکر کنید 106 تا دکمه بخوام بزنم شونصد ( ) صفحه گجت میشه
    * ورود مستقیم به صفحه اصلی سایت با کلیک بر روی دکمه ی "سایت"
    * ورود مستقیم از روی دسکتاپتان به تمام شاخه ها ، بخش ها و حتی زیر بخش های انجمن با دکمه ی "انجمن ها" و انتخاب شاخه ، بخش یا زیر بخش مورد نظر.در این قسمت 166 لینک اعم از صفحه اصلی انجمن ، شاخه ها ، بخش ها و زیر بخش ها وجود داره!
    * ورود مستقیم به اکثر (تقریبا میشه گفت همه ! ) لینک های موجود در بخش های مختلف سایت و انجمن از طریق دکمه ی "سایر" و انتخاب صفحه ی مورد نظر.در این قسمت 106 لینک برای دسترسی به قسمت های مختلف انجمن وجود داره !
    * دسته بندی مناسب لینک های بخش "سایر" برای راحتی پیدا کردن لینک مورد نظر بین همه ی اون لینک ها (انشاالله بهتر هم بشه)
    * نمایش 50 ارسال آخر انجمن بر روی دسکتاپتان با کلیک بر روی دکمه ی "ارسال ها" ، برای رفرش و بازنگری نتایج هم به جای بستن و باز کردن صفحه ارسال ها فقط کافیه یکبار دیگه دکمه ی ارسال ها رو دابل کلیک کنید.
    * نمایش 20 ترفند اخیر سایت ترفندستان بر روی دسکتاپتان با کلیک بر روی دکمه ی "ترفند ها" ، برای رفرش و بازنگری نتایج هم به جای بستن و باز کردن صفحه ترفند ها فقط کافیه یکبار دیگه دکمه ی ترفند ها رو دابل کلیک کنید.
    * نمایش 10 مطلب جدید ارسال شده در وبلاگ های کاربران ترفندستان (بخش وبلاگ های ترفندستان) با کلیک بر روی دکمه ی "وبلاگ ها" ، برای رفرش و بازنگری نتایج هم به جای بستن و باز کردن صفحه وبلاگ ها فقط کافیه یکبار دیگه دکمه ی وبلاگ ها رو دابل کلیک کنید.
    * دکمه "درباره ما" توضیحاتی درباره سازنده و تشکر از کسری عزیز و کپی رایت و دکمه ورود به تاپیک پشتیبانی گجت (همین تاپیک) و یه سری چیزای دیگه هست.
    * قابلیت نصب بر روی ویندوز های Vista , 7 (عدم اجرا بر روی ویندوز XP )
    * تست شده بر روی ویندوز 7
    * احتمالا بر خلاف دیگری ، نیاز به نصب بودن Microsoft .NET Framework 4 بر روی ویندوز نیست (من چون خودم نصب دارم نمیتونم امتحان کنم)
    * استفاده از لوگوی ترفندستان در قسمت های مختلف
    * امکانات رو در تصاویر بعدی مشاهده خواهید کرد

تفاوت های Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0 نسبت به Tarfandestan Standalone Gadget 1.0 :
    عدم پشتیبانی از ویندوز XP و همچنین دکمه های کمتر
    جمع و جورتر بودن ، حجم یک چهارم دیگری ، امکانات چند برابر از جمله اضافه شدن نمایش آخرین ارسال ها ، ترفندها ، وبلاگ ها بر روی دسکتاپ ، اضافه شدن فهرست دسترسی به تمام شاخه ها ، بخش ها و زیر شاخه های انجمن ، و احتمالا اضافه شدن تعدادی لینک برای دسترسی به قسمت های مختلف انجمن (چون دوباره از اول لینک ها رو جمع کردم دقیق نمیدونم ولی بیشتر به نظر میاد) ، و احتمالا عدم نیاز به نصب
    Microsoft .NET Framework 4 بر روی سیستم بر خلاف دیگری و ...

تصاویر:
    منوی اصلی:

از این جا به بعد اکثر صفحات اگر دقت کنید اسکرول دارند و نمیشه همرو تو یه عکس نشون داد
    دکمه "انجمن ها"
    دکمه "سایر"
    دکمه "ارسال ها"
    دکمه "ترفندها"
    دکمه "وبلاگ ها"
    دکمه "درباره ما"

سوالات متداول:
    1 - من برای تست گجت در حالت آفلاین و بدون اتصال به اینترنت روی دکمه های انجمن ها و سایر که کلیک می کنم با موفقیت باز میشه اما دکمه های نمایش آخرین ارسال ها،ترفند ها،وبلاگ ها رو که میزنم اصلا چیزی باز نمیشه!چرا؟
    برای باز شدن
    آخرین ارسال ها،ترفند ها،وبلاگ ها باید به اینترنت وصل باشید.
    2- در بخش "سایر" برخی لینک ها در دو جا تکرار شده اند.چرا؟
    برای اینکه لینک های موجود در دسته بندی های انجام شده کامل و جامع باشند گاهی مجبور شدم لینک رو در دو یا چند موضوع کپی کنم.
    3- چرا برخی لینک ها مثل آدرس پروفایل و ... در این گجت نیست؟
    چون لینک صفحه پروفایل و امثال این صفحات برای هر فرد متفاوت است و نمیشه تو گجت گذاشت.
    4- برای رفرش و بازنگری آخرین ارسال ها،ترفندها و وبلاگ ها چکار باید کرد؟
    یا یکبار بستن و باز کردن اون صفحه یا راه ساده تر در همون حالت باز بودن صفحه دابل کلیک بر روی دکمه مربوطه.

5- آیا امکان استفاده بر روی ویندوز XP فراهم خواهد شد؟
    متاسفانه فعلا که امکانش نیست.
    6- برای نصب گجت ها بر روی ویندوز 8 چه برنامه ای در نظر گرفته شده است؟
    اول باید صبر کنیم تا نسخه نهایی و اصلی توسط خود مایکروسافت منتشر بشه (من خودم هنوز نصب نکردم) بعدا تصمیم بگیریم.اول اینکه شاید همون طور که قابلیت گجت در ویندوز ویستا گنجانده شد و در ویندوز 7 هم پشتیبانیش ادامه پیدا کرد توی ویندوز 8 هم بشه بدون مشکل استفاده کرد.اگر که نه شاید بشه از اون یکی گجت یعنی Standalone Gadget که فرمت اجرایی exe داره استفاده کرد و اگر این هم نشه باید دید خب وقتی مایکروسافت دسترسیو بسته ما چکاره ایم
    اگر برداشته بشه کلا ، باید ببینیم چه ویژگی جایگزین گجت ها میشه و اونوقت اونو بسازیم.به هر حال هنوز وقت هست
    7- چرا تو آخرین ارسال های گجت یه سری تاپیکایی هست که تو قسمت آخرین پست های پایین صفحه اصلی انجمن نمیبینم؟!یعنی گجت کامل تره؟!

تو گجت تمام 50 تاپیک آخری که توشون پست جدید داده شده یا کلا تاپیک جدیده لیست میشه چه خبری و چه غیر خبری در صورتی که قسمت
    آخرین پست های پایین صفحه اصلی انجمن فقط تاپیکای غیر خبریه.در واقع لیست تاپیک های گجت مجموع لیست آخرین پست ها و آخرین تاپیک های خبری در قسمت آمار انجمن (پایین صفحه اصلی انجمن هستش)
    8- چرا آخرین ترفندها و آخرین وبلاگ های گجت کمی دیر به روز میشه؟مشکل از چیه؟گاهی تو صفحه اصلی یه ترفند میاد و بعد یه مدت کوتاه اضافه میشه نه بلافاصله.چرا؟
    نه مشکل از گجته نه از ترفندستان
    ذات RSS این جوریه ، البته خداروشکر با زحمت کسری جان تو آخرین ارسال ها این مشکل نیست اما این دو تا هم تاخیرشون قابل چشم پوشیه تا راه حل جدیدی یافت بشه بهرحال از هیچی بهتره ولی سخت نگیرید خیلی نیست به خصوص این که به روز شدن ترفندها و وبلاگ ها به شدت به روز شدن پستای انجمن نیست و پست ها خیلی سریعتر تولید میشن که باعث میشه خود به خود اثر این مورد کمرنگ بشه.
    یه نظر شخصی:
    یه نکته ای رو باید بگم که نظر شخصیمه و اون اینکه ببینید الان با همون نرم افزار (که تو این نسخه عرض کردم فقط برای گرافیک و رابط لایه ها استفاده شد) فکر کنم میشه بهش موسیقی اضافه کرد که در حین اجرای گجت پخش شه و ... .اما به نظر من این چیزا یه سری تشریفات اضافیه که حجمو الکی زیاد میکنه در حالی که هدف اصلی یه گجت ساده و جمع و جور اما با بیشترین امکانات برای دسترسی راحت تر به ترفندستانه نه یک نرم افزار
    پس گفتم چیزای تشریفاتی که به خود ترفندستان مربوط نیست اضافه نکنم.انشاالله مورد قبولتون واقع بشه.

کپی رایت:

Copyright © Tarfandestan.com
    تمامی حقوق متعلق به سایت ترفندستان می باشد
    اجازه ی هرگونه ویرایش ، ارتقا ، برداشت یا کپی از همه یا بخشی از این گجت متعلق به سازنده می باشد
    به عبارت دیگه این گجت کد باز نیست.(مگر اینکه بعدا اعلام کنم)
    البته قطعا استفاده و انتشار همین گجت بدون تغییر و با حفظ منبع رایگان و بدون مانع است

دانلود:
    دانلود شما به منزله این است که توافق کپی رایت بالا و نیز موجود در گجت (قسمت درباره ما) را قبول دارید.

قبل دانلود لطفا یه صلوات هم بفرستید ثواب داره
    البته اگر احیانا مسلمون نیستید و پیرو ادیان دیگه اید که خب اشکال نداره

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] (در قسمت ضمیمه ها هم هست)
    فرمت فایل دانلودی : zip

حجم فایل فشرده: 439 کیلو (پس از استخراج محتویاتش میشه 446 کیلو)
    پسورد فایل فشرده:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

امیدوارم کاستی هاشو به بزرگی خودتون ببخشید و گجت مورد قبولتون واقع شده باشه.
    در ضمن از گرافیست های عزیز هم بابت جسارتی که در ساخت این جعبه ها برای گجت کردم پوزش میخوام.

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 1-png   3-png   10-gif  
    گجت ترفندستان - نسخه 1 (Tarfandestan Sidebar Gadget 1.0) - برای ویندوزهای Seven , Vista فايل هاي پيوست شده
    پست‌ها
    23,567
    Apple-iPhone-5S
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    38402
    سپاس (دریافتی)
    45128
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

خسته نباشید می‌گم بهتون [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] جان.
    جا داره بگم این گجت رو دوستمون زمان زیادی رو روش صرف کردند و یک سری امکاناتی داره که بسیار مفیده و با گجت‌های منتشر شده قبلی تفاوت‌های زیادی داره.
    .Always help someone. You might be the only one that does
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

خیلی جالب شده ، خسته نباشید
    واقعا عالیه
    راستی آموزش ساخت این نوع کارا رو میدید ؟
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    1,781
    Samsung-Galaxy-Y-S5360
    Google-Chrome Windows-7 IR-TCI
    نوشته ‌های وبلاگ
    21

خیلی گجت جالبی بود.ایول داره.

تا جایی که بتونم منتشرش میکنم.
    لینک تاپیک رو میذارم امضام تا بقیه هم استفاده کنن.
    پست‌ها
    1,327

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    437
    سپاس (دریافتی)
    3298
    نوشته ‌های وبلاگ
    152

سلام.
    من قرار گذاشته بودم با خودم منتظر باشم کاربرا نظر بدن پست ندم این جا شلوغ نشه پست "کبود" عزیز باعث شد دفاع کنم
    "کبود" جان ضمن تشکر از اینکه از 4 تا پست تاپیک تشکر زدی ولی آخه پستت یه جمله مرتبط به گجت نداره حتی یه انتقاد اول پستتونو دیدم تبلیغ و وعده گجتتون تو تاپیک یه گجت دیگه بود گفتم فدای سرت انشاالله زودتر بزاریش همه استفاده کنیم
    دوباره دیدم بعدا ویرایش کردین این دفعه دیگه چشم بسته گجتو کوبیدیا
    5-6 تا گجت داریم درست اما کدوما به 166 بخش لینک دارن و به 106 لینک امکانات فروم (تقریبا همه امکانات به جز اونایی که لینکش برای هر کس فرق داره) وصلند؟و کدوما آخرین ارسال ها و وبلاگ ها و ترفندها رو نشون میدن؟
    برادر اگه دانلود نکنی و فقط عکساشو هم ببینی این حرفو نمیزدی قطعا و انشاالله گجت جدید شما از این بهتر خواهد بود (به هر حال جدید باید بهتر باشه وگرنه پیشرفت نمیشه) ولی خب به بقیه هم میدون بده گجت ما رو نکوب عزیز
    با نهایت احترام

نقل قول نوشته اصلی توسط Kasra [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خسته نباشید می‌گم بهتون [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] جان.
    جا داره بگم این گجت رو دوستمون زمان زیادی رو روش صرف کردند و یک سری امکاناتی داره که بسیار مفیده و با گجت‌های منتشر شده قبلی تفاوت‌های زیادی داره.
    سلامت باشی کسری جان به شما هم باید خسته نباشید گفت واقعا
    ممنون از لطفی که به گجت داشتین و لینک رو هم دیدم تو امضاتون زدین که دیگه اساسی شرمنده شدیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خیلی جالب شده ، خسته نباشید
    واقعا عالیه
    راستی آموزش ساخت این نوع کارا رو میدید ؟
    سلام ممنون از لطفتون
    فعلا بزرگترین هنرم اینه که هر 4-5 روز جواب پروفایل و خصوصیامو بدم
    برای ساخت گجت برای شروع بهرحال جرقشو میزنم براتون (اینو دوستانی که دارن گجت میسازن میدونن ، برای دوستانی میگم که نمیدونن اینا با چی ساخته میشه و ... اساتید گله نکنن:دی) برای شروع شما میتونید از نرم افزار Ashampoo Gadge It 1.0.1 استفاده کنید که امکانات خیلی خوبی بهتون میده که بعضا حتی تو این گجت هم استفاده نشدن (البته به این دلیل که حس کردم لزومی نداره و شلوغ و سنگین میشه) میتونی آهنگ رو گجت بزاری یا با یه دکمه هر سایت ، فایل های روی کامپیوتر و ... اجرا کنی.لازم به ذکره گجت
    قبلی یعنی Standalone Gadget رو اگر پسندیدید اون کاملا با نرم افزار ساخته شده اما مسئله این جاس که دیگه شمایید که با همون امکاناتی که در اختیارتونه چی میسازی.
    اینم تاپیک دانلودش:
    اما یه نکته که ندیدم کسی اشاره کنه تو سایتا هم عموما عکسای نرم افزار انگلیسی بودن شاید متوجه نشدن یا اشاره ای نکردن که این نرم افزار زبان فارسی هم داره
    از بخوانیم و بنویسیم ساده تر یه پیغام داد تبلیغات یه محصولی یه گزینش بود "نه،ممنون" البته انگلیسیش اصلا پیچیده نیست! بزن فارسی سریع راه میفتی سختیش اینه که چی بسازی و چقدر زمان ببره وگرنه یادگرفتنش سادس.حتی اگر فارسیش کنی تو صفحه اول خودش فرق تفاوت های Sidebar نسبت به Standalone رو فارسی گفته.
    فعلا تا همین جا داشته باشید.
    همین نرم افزارم یکی دو جا گیر می داد که قصد داشتم درکنار یه آموزش منتشر کنم قبل از شروع به ساخت بدونن ملت تهش به بن بست نخورن
    ولی خب ببینیم تا کی فرصت پیش میاد به هر حال میدونید که تو یه ماهه آخر تابستون و شروع کلاسا کارا اوج میگیره + سفر و ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.amin50 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خیلی گجت جالبی بود.ایول داره.

تا جایی که بتونم منتشرش میکنم.
    لینک تاپیک رو میذارم امضام تا بقیه هم استفاده کنن.
    مرسی عزیز لطف داری ، شرمنده کردی

پست‌ها
    2,830
    Samsung-Galaxy-Young-S6310
    Norton Opera Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6394
    سپاس (دریافتی)
    4311
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

بسيار بهتر از نگارش قبلي شده.کم حجم تر ، ساده تر ، روون تر و زيباتر با امکانات بيشتر.واقعا دست مريضاد داره بهروز جان.اميدوارم هميشه شاهد نرم افزار هاي کاربردي و مفيدت در ترفندستان باشيم...
    آن جا که عقاب پر بريزد ... از پشّه ي لاغري چه خيزد؟ ...
    پست‌ها
    519
    Nokia-X2
    Apple-iPad-2
    Kaspersky Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    650
    سپاس (دریافتی)
    894
    نوشته ‌های وبلاگ
    7

پیش فرض f

حیف که برای XP نیست

كاش ترفندستان اين طوري بود!
    پست‌ها
    328
    Motorola-ZN5
    Norton Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-768 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    7868
    سپاس (دریافتی)
    647
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

دعوات نكردم كه دارم سعي ميكنم يه نميگم چون لو ميره واسه ترفندستان راه ميندازم
    پست‌ها
    417

Kaspersky Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    982
    سپاس (دریافتی)
    627
    نوشته ‌های وبلاگ
    5

واقعا عالی بود. دستت طلا
    پست‌ها
    281

Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    2153
    سپاس (دریافتی)
    643

ایوووووووول
    دمت گرم
    میگم فکر می خونی احیانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
    آخه تو ذهنم بود بسازم دمت گرم
    خدا کنه طرح بدیم رو بتونم بسازم. دعا کن دوست خوبم
    بوووووووووووس
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)