حل مشکلات Windows update تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 3 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 99

موضوع: حل مشکلات Windows update

نقل قول نوشته اصلی توسط ZzBb [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوست عزیز نگفتید با چه برنامه هائی کامپیوترتون رو اسکن کردید چون این مهمه. یعنی ممکنه هنوز الودگیهای روی کامپیوترتون موجود باشن و به همین دلیل یک انتی ویروس خیلی خوب به اضافه ملویر بایت انتی ملویر رو بهتون توصیه کردم یعنی استفاده از هر دو چون تا وقتیکه الودگی هست رفع اشکال بیفایده است و مشکل یا برطرف نمیشه یا دوباره بعد از مدتی برمیگرده. مثلا اگر با نود اسکن کردید حتما هنوز الودگیهائی وجود دارن که حذف نشدن.

اما اگر مطمئنید که هر چی الودگی روی کامپیوتر بوده رو کاملا حذف کردید به تاپیک زیر رجوع کنید و پست اول رو با دقت بخونید و بهتره ازش پرینت بگیرید و همه برنامه و مرورگر رو در زمان اجرای برنامه ببندید. اخرین نسخه برنامه رو هم میتونید از اخر پست تاپیک زیر دانلود کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    متشکر از سایت و راهنماییهاتون .
    پست‌ها
    1
    Apple-iPhone-4
    Norton Internet-Explorer Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    2

سلام خسته نباشید
    تازه ویندوز 7 نصب کردم و برای آپدیت که اقدام می کنم , وقتیCheck For Update میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و هینطوری خط سبز رنگ فقط میره و میاد
    حتی دوباره ویندوز ریختم ولی بازم درست نشد
    ممنون میشم راهنماییم کنین .

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_N95 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام خسته نباشید
    تازه ویندوز 7 نصب کردم و برای آپدیت که اقدام می کنم , وقتیCheck For Update میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و هینطوری خط سبز رنگ فقط میره و میاد
    حتی دوباره ویندوز ریختم ولی بازم درست نشد
    ممنون میشم راهنماییم کنین .
    سلام

دوست عزیز این نوار سبزی که میگین گاهی بسته به اپدیتها ممکنه خیلی طولانی بشه. شما حداقل نیم ساعتی شاید بیشتر صبر کنید چون در هر حال این مانع از کار روی ویندوز نمیشه. کارهاتون رو انجام بدید و بذارید اون نوار سبز کار خوش رو بکنه چون بالاخره یا خواهید دید که ناگاه درصد فایلهای دانلود شده رو نشون میده و یا اگر مشکلی باشه پیام خطا نشون میده پس فقط صبور باشید و بذارید کار خودشو بکنه.

درود
    دوستان لطفا راهنمايي کنيد
    من تازه ويندوز رو ريختم الان ميخوام آپديت کنم همين که پنجره آپديت رو بازي ميکنم
    CPU و RAM درگير ميشه 50% و داخل TASK نشون ميده svchhost درگيره و آپديت انجام نميشه
    و فقط در cheking for update ميمونه.
    svchhost رو که End ميکنم cheking for update هم بسته ميشه و سيستم نرمال ميشه.
    مشکل چيه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar-nima [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    درود
    دوستان لطفا راهنمايي کنيد
    من تازه ويندوز رو ريختم الان ميخوام آپديت کنم همين که پنجره آپديت رو بازي ميکنم
    CPU و RAM درگير ميشه 50% و داخل TASK نشون ميده svchhost درگيره و آپديت انجام نميشه
    و فقط در cheking for update ميمونه.
    svchhost رو که End ميکنم cheking for update هم بسته ميشه و سيستم نرمال ميشه.
    مشکل چيه؟

سلام

دوست عزیز چه ویندوزی دارید و چند بیتی؟ ایا راه حلهای پیشنهادی در پست اول این تاپیک رو ازمایش کردید ؟ ایا پیامی هم دریافت میکنید ؟ در قسمت تاریخچه بروز رسانیهای ویندوز رو نگاه کنید و ببینید اخرین تاریخ بروز رسانیهای ناموفق در چه تاریخی بوده. در لیست بروز رسانیها هم نگاه کنید و ببینید بروز رسانی های پیشنهاد شده کدومها هستن. میتونید تصویری کامل از ایندو اخری تهیه و اپلود کنید. در کنترل پنل و بعد administrative tools و بعد event viewer در قسمت ویندوز نگاه کنید و ببینید در مورد بروز رسانی ویندوز اپدیت ایا مشکلی که اعلام شده باشه میبینید ؟

سلام
    من تمام مراحل رو انجام دادم ولی هنوز مثل قبل فقط سرچ میکنه و فایلهای آپدیت رو پیدا نمیکنه.
    لطفاً راهنمایی کنید. ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirima156352 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    من تمام مراحل رو انجام دادم ولی هنوز مثل قبل فقط سرچ میکنه و فایلهای آپدیت رو پیدا نمیکنه.
    لطفاً راهنمایی کنید. ممنون
    سلام

دوست عزیز چه نسخه ای از ویندوز رو دارید ؟ در قسمت تاریخچه اپدیتهای ویندوز اخرین اپدیتی که با موفقیت انجام شده به چه تاریخی هست و اولینی که با شکست روبرو شده به چه تاریخی هست ؟ میتونین لطفا تصویری ازشون ارسال کنید ؟ وقتی میگین همه مراحل رو رفتید منظورتون مراحل دستی هست یا استفاده از برنامه ها و در صورت استفاده از برنامه ها از کدوم یکی استفاده کردید ؟

با تشکر

ویندوز دستگاه من نسخه هوم پرمیوم هست.
    دستگاه من asus هست با ویندوز اورجینال.
    دستگاه رو با سیدی های ریکاوری که همون اول از دستگاه گرفته بودم ریکاوری کردم و الان با مشکل آپدیت مواجه هستم.
    مراحل رو همونطوری که گفته بودید انجام دادم و آپدیتها رو دانلود کردم و بقیه ماجرا.
    تو قسمت آپدیت هیستوری هم آخرین آپدیتها همونایی هست که شما گفتید دانلود و نصب کردم.
    چطوری میتونم تصویر بفرستم؟
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 3 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)