حل مشکلات Windows update تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 99

موضوع: حل مشکلات Windows update

Lightbulb حل مشکلات Windows update

برای بسیاری از شما پیش امده و یا ممکن است پیش بیاید که برای به روز رسانی ویندوز دچار مشکل شده یا بشوید. در اینجا به توضیح راه حل هائی برای رفع این مشکل میپردازیم.

بعد از انجام هر مرجله ویندوز اپدیت را ازمایش کنید و اگر باز مشکل ادامه داشت مرحله بعدی را انجام دهید.

توجه داشته باشید که از مرحله 11 به بعد فقط برای ویندوزهایVista, Windows 7, Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2 میباشد.

1 - ریستارت کرده و دوباره سعی کنید تا به روز رسانی کنید

2 - با [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] کامپیوتر خود را پاکسازی کنید. برای راهنمای ان [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

3 - به هنگام به روز رسانی ویندوز از به روز کردن برنامه ای دیگر همزمان با ان بپرهیزید

4 - تیک جلوی همه به روز رسانیها را برداشته و فقط جلوی یکی از انها را تیک زده و سعی کنید که دوباره به روز رسانی کنید. اگر بعد از مدتها به روز رسانی میکنید و این به روز رسانی ها در تاریخهای متفاوتی توسط مایکروسفت ارائه شده اند, جلوی به روز رسانی ای را تیک بزنید که قدیمی ترین تاریخ را دارد. اگر موفق به نصب ان شدید به تر تیب به همین صورت و هر بار یکی از به روز رسانیها را نصب کنید.

5 - اگر با انجام هر یک از روشهای بالا باز هم موفق به نصب به روز رسانیهای ویندوز نگشتید میتوانید از Fixitمایکروسفت استفاده کنید که بسیاری از مشکلات را یافته و برطرف میکند. این برنامه را باید مستقیما در اکانت ادمینیستراتور اجرا کنید.

6 - اگر دانلود به روز رسانی انجام شده ولی مشکل در نصب ان است موقتا برای نصب انتی ویروس خود را غیر فعال کنید

7 - روی Start کلیک کرده و سپس در کیسی که در پائین مشاهده میکنید cmd را تایپ کنید و روی cmd کلیک راست کرده و گزینه Run as administraor را برگزیده و سپس فرمان sfc /scannow را تایپ کنید. بعد از پایان انالیز دوباره ویمدوز اپدیت را ازمایش کنید.

8 - اگر باز هم نتیجه ای نگرفتید, کامپیوتر خود را با یکی از انتی ویروسهای انلاین اسکن کرده و یا از دیسک نجات انتی ویروسی غیر از انتی ویروس خودتان استفاده کنید.

9 - اگر ویروسی یافت نشده و مشکل همچنان پا برجا بودویندوز را ریستور کرده و به زمانی که مشکلی با اپدیت نبوده باز گردید.

10 - برای به دست اوردن اطلاعات بیشتر در رابطه با مشکل اپدیت, در پنجره ویندوز اپدیت و در منوی سمت چپ روی لینک View Update History کلیک کرده و در پنجره ای که باز میشود, در لیست به روز رسانیها, به روز رسانی ای که نتوانسته انجام شود را یافته و دو کلیک روی خط مربوط به ان بکنید. در پنجره کوچکی که باز خواهد شد, یک کد خطا مشاهده خواهید کرد. روی لینک اول به نام Get help with this error کلیک کنید تا در راهنمای ویندوز راه های حل این مشکل را مشاهده کنید. نام این به روز رسانی در بالای این پنجره قید شده است. با کمک نام بروز رسانی و خطای مربوطه میتوانید در موتور جستجوها به دنبال راه حلی برای ان بگردید. همچنین میتوانید با کد و نام برنامه ای که نصب نمیشود انرا روی سایت مایکروسفت یافته و دانلود کرده و انرا دستی نصب نمائید.

در ویندوزهای Vista, Windows 7, Windows Server 2008 and Windows Server 2008 R2 اگر همانطور که در قسمت 10 گفته شد یکی از کدهای خطاهای زیر را مشاهده کردید, میتوانید مراحل 11 تا 17 را انجام داده و بعد از هر مرحله ویندوز اپدیت را ازمایش کنید و اگر مشکل باقی بود مرحله بعدی را انجام دهید.

0xC80001FE
    0x80200010
    0x80070643
    0x80246002
    0x80070490
    0x80070420
    0x80073712
    0x80246007
    0x80000FFF
    0x80070424
    0x80248007
    0x8007064C
    0x8024D00C
    0x8007066A
    0x80245003
    0x8024402C

11 - فرمانهای زیر را در CMD تایپ کرده و بعد از هر فرمان Enter کنید

کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

تمام محتوای پوشه catroot2 را حذف کرده ولی خود پوشه را حذف نکنید.

سپس فرمان زیر را تایپ کرده و Enter کنید

Net start cryptsvc

پنجره CMD را ببندید و دوباره ویندوز اپدیت را ازمایش کنید.

12 - روی Stat کلیک کرده و در کیس جستجو تایپ کنید regedit و در لیست برنامه ها روی regedit.exe کلیک راست و سپس روی Run as administrator کلیک کنید.

کلید زیر را بیابید

HKEY_LOCAL_MACHINE\COMPONENTS

روی COMPONENTS کلیک راست کرده و روی Export کلیک کنید. سپس انرا با نام OMPONENTS روی دسکتاپ سیو نمائید.

سپس اگر سه کلید زیر را در این مکان مشاهده میکنید, روی انها کلیک راست کرده و سپس رو ی Delete کلیک کنید.

کد:
    کد:

13 - Command Prompt یا cmd.exe را به ترتیبی که بالاتر توضیح داده شده باز کرده و فرمانهای زیر را در ان وارد کنید

کد:
    کد:

و سپس ویندوز اپدیت را ازمایش کنید.

14 - Command Prompt را باز کرده و فرمانهای زیر را در ان تایپ کنید
    کد:
    کد:

و سپس ویندوز اپدیت را انجام دهید.

15 - Command Prompt را باز کرده و فرمانهای زیر را در ان تایپ کنید

کد:
    کد:

و سپس ویندوز اپدیت را انجام دهید.

16 - Command Prompt را باز کرده و فرمانهای زیر را در ان تایپ کنید

کد:

و نامpending.xml را با تایپ فرمان زیر تغییر دهید

کد:

17 - Command Prompt را باز کرده و فرمانهای زیر را در ان تایپ کنید

Chkdsk volume: /f /r

اما اگر با تمام انچه که گفته شد باز هم موفق به انجام به روز رسانیها نشدید ناچارید که ویندوز را مجددا نصب نمائید.

ترجمه از سایت مایکروسفت و کمان سمرش

***برای حل مشکل ویندوز اپدیت میتوانید از برنامه WindowsUpdateFixer نیز استفاده کنید. این برنامه از ویندوزهای XP تا 10 پشتیبانی میکند. برای دریافت اخرین نسخه این برنامه به اخرین پست این تاپیک رجوع کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

رمز عبور : Tarfandestan

همچنین میتوانید بخصوص اگر به دلیل الودگی ویندوز اپدیت دچار مشکل شده از اخرین نسخه (Windows Repair(All in One که [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] اما اگر فقط مشکل با ویندوز اپدیت است, تیک پیشفرض همه گزینه ها را برداشته و فقط جلوی ویندوز اپدیت را تیک بزنید.

همچنین میتوانید از اخرین نسخه [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]استفاده کنید.

***اخرین نسخه برنامه Reset Windows Update Agent را همیشه میتوانید از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] دانلود کنید.

Windows Update Troubleshooter ابزاری رایگان برای حل مشکلات ویندوز اپدیت برای ویندوز 7 و 8 و نسخه ای دیگر برای ویندوز 10 است. بعد از اجرای ان روی دکمه Next کلیک کنید. این برنامه خود مشکلات را یافته و در صدد حل انها بر میاید.

مشکل اپدیت در ویندوز ویستا و ویندوز 7

گاهی بعد از نصب مجدد ویندوز ویستا و یا 7 ممکن است ویندوز اپدیت قادر به دانلود و نصب بروز رسانیها نبوده و مرتبا در حال جستجوی بروز رسانیها باشد در حالیکه موفق به دانلود انها نمیشود. راه حل زیر میتواند این مشکل را برطرف کند.

در ابتدا در ویندوز ویستا از اینکه سرویس پک یک و دو نصب شده اطمینان یابید و در غیر اینصورت انها را از سایت مایکروسفت و لینکهای زیر دانلود نموده و در ابتدا سرویس پک یک (SP1) و بعد سرویس پک دو (SP2) را نصب کنید. توجه داشته باشیبد که پس از نصب اولی باید ریستارت کنید و سپس دومی را نصب کرده و باز هم ریستارت کنید.

در ویندوز 7 نیز حتما باید سرویس پک یک نصب شده باشد.

سپس فایلهای زیر را به ترتیبی که لینکهایشان در زیر قرار داده شده دانلود و نصب کنید. توصیه میشود بجای کلیک روی دکمه Save برای دانلود, انها را سیو نکرده بلکه مستقیما با کلیک روی دکمه Open انها را اجرا نمائید.

توجه داشته باشید که بعد از پایان نصب هر یک باید ریستارت کرده و بعد فایل بعدی را اجرا و نصب کنید و مجددا ریستارت کرده و باز فایل دیگر را نصب کنید الی اخر.

در صورتیکه احیانا یکی از انها پیشتر نصب شده باشد پیامی نمایش داده خواهد شد. در اینصورت فایل بعدی را نصب کنید.

برای ویندوز ویستا 32 بیت

برای ویندوز ویستا 64 بیت

برای ویندوز سون 32 بیت

برای ویندوز سون 64 بیت

بعد از انجام مراحل بالا و نصب انچه که گفته شده و ریستارت پی سی کارهای زیر را انجام دهید.

در ابتدا باید ویندوز اپدیت را غیر فعال کرد. برای اینکاردر ویندوز اپدیت روی Change settings کلیک کرده و گزینه Never check for updates را برگزیده و اوکی کنید. سپس پی سی را ریستارت کنید.

سپس به Control Panel و رفته و روی Administrative tools و سپس روی Services کلیک راست کرده و روی گزینه Run as administrator کلیک کنید. بعد روی Windows Update دو کلیک کرده و در پنجره ای که باز میشود در منوی کشوئی که در تصویر زیر نمایش داده شده گزینه Disable را انتخاب کرده و سپس در پائین همین پنجره به ترتیب روی دکمه های Apply و Ok کلیک کنید و سپس همه پی سی را رایستارت کنید.

سپس همه مراحلی که برای غیر فعال کردن ویندوز اپدیت انجام داده بودید را مجددا تکرار کرده و اینبار از منوی کشوئی گزینه Enabled را انتخاب و بعد Apply و Ok کرده و مجددا پی سی را ریستارت کنید.

اکنون به ویندوز اپدیت رفته و انرا اجرا کنید. اینبار دیگر مشکلی برای اپدیت نخواهید داشت اما با اینهمه عجول نباشید چون تعداد اپدیتها ممکن است بسیار زیاد بوده و در نتیجه دانلود و نصب انها طولانی باشد و تا مدتی روی صفر درصد باقی بماند اما پس از مدتی خواهید دید که این صفر در صد تغییر کرده و افزایش خواهد یافت.

این مقاله انحصارا برای ترفندستان تهیه شده و کلیه حقوق مادی و معنوی ان مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است. کپی این مقاله فقط با قید نام ترفندستان مجاز است.

Fix Windows Update Errors, اسیستان حل مشکلات ویندوز اپدیت ویندوزهای 7 و 8.1 و 10

مایکروسفت Fix Windows Update Errors, اسیستان رایگان حل مشکلات ویندوز اپدیت را ارائه کرد. این سرویس برای یافتن راه حلی برای مشکلات بروز رسانی سیستم او را کمک و راهنمائی خواهد کرد. پایگاه داده این سرویش شامل تعداد بسیاری راه حلهای عمومی که پاسخگوی اکثر مشکلات هستند میباشد. این سرویس تلاش میکند تا مرحله به مرحله مشکلات را حل کند.

این ابزار برای حل مشکلاتی که میتوانند در نصب بروز سانی ویندوزهای 7 و 8.1 و 10 و همچنین بسته های بروز رسانی ویندوز 10 پیش ایند میپردازد.

مایکروسفت اعلام کرد که این سرویس مراحلی برای حل مشکلات بروز رسانیها به هنگام نصب انها ارائه میکند که چند خطای نصب از ان میان 0x80073712, 0x800705B4, 0x80004005, 0x8024402F, 0x80070002, 0x80070643, 0x80070003, 0x8024200B, 0x80070422, 0x80070020 هستند و این خطاها و خطائی دیگر را برطرف میکنند.

اما این حلال مشکلات بروز رسانی محدودیتهائی دارد چون بیشتر راه حلهای پیشنهادی روی فرومهای مایکروسفت را ارائه میدهد و نمیتواند مشکلاتی خاص را حل کند. گاهی نیز حل مشکل به توصیه هائی چون نصب مجدد ویندوز ختم میگردد.
    مسلما این راه حل اخر اصلا توصیه نمیشود چون اغلب راه حلهائی شاید سنگین اما وجود دارند و به زمان و تلاش بیشتری نیاز است.

مایکروسفت قید کرده است که این سرویس در ابتدای خود است و مرتبا از بروز رسانیهائی برای بهتر شدن برخوردار خواهد شد.

برای استفاده از این سرویس [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و جلوی یکی از سه سیستم عامل 7 یا 8.1 یا 10 را تیک زده و مرحله به مرحله پیش روید.

این مقاله ژنژفو انحصارا برای ترفندستان ترجمه شده و سپس کاملتر شده است. کلیه حقوق مادی و معنوی ان مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است. کپی این مقاله فقط با قید نام ترفندستان مجاز است.

*** برای دانلود نسخه های جدید برنامه هائی که در این پست تاپیک معرفی شده و لینک دانلود انها ارائه شده, در صورتیکه نسخه جدیدی از انها ارائه شده باشد به پستهای بعدی رجوع کنید.

پست‌ها
    477
    Samsung-I9100-Galaxy-S-II
    Avast Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    949
    سپاس (دریافتی)
    889
    نوشته ‌های وبلاگ
    17

واقعا عالی هست
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی؟
    اما

چقدر خوب بود که میدادی به مدیر سایت تا جزوه ترفندهای ویندوز بزاره صفحه اول سایت همه استفاده کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedking2012 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    واقعا عالی هست
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی؟
    اما

چقدر خوب بود که میدادی به مدیر سایت تا جزوه ترفندهای ویندوز بزاره صفحه اول سایت همه استفاده کنند.

سلام

دوست عزیز از نظریه و تشویق شما ممنونم.
    فکر نمیکنم که این ترفند محسوب بشه و بیشتر راهنمائی برای حل مشکلی هست که اغلب دیدم بعضی کاربران باهاش روبرو هستن . به همین دلیل بود که تصمیم گرفتم راه حلهاش رو بذارم تا شاید مورد استفاده واقع بشه و کمکی برای افردی که با این مشکل برخورد میکنن باشه.

سلام.
    دوستان من تا 5 روز پیش راحت آپدیت می کردم اما چند روزه هر کاری می کنم آپدیت نمی کنه.
    وقتی check for updates را می زنم میگه مشکل داره و باید ویندوزو ریست کنم اما هر کاری می کنم باز میگه:
    windows update cant check for updates because the service is not running. you may need to restart your pc.
    وقتی توی change settings میرم هر تقیری که میدم میگه که نمیشه و بر می گرده به حالت قبل و میگه:
    to complete this task you need to sing in with an administrator account or ask an administrator to complete the task for you.
    لطفا کمک کنین.

نقل قول نوشته اصلی توسط samac [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام.
    دوستان من تا 5 روز پیش راحت آپدیت می کردم اما چند روزه هر کاری می کنم آپدیت نمی کنه.
    وقتی check for updates را می زنم میگه مشکل داره و باید ویندوزو ریست کنم اما هر کاری می کنم باز میگه:
    windows update cant check for updates because the service is not running. you may need to restart your pc.
    وقتی توی change settings میرم هر تقیری که میدم میگه که نمیشه و بر می گرده به حالت قبل و میگه:
    to complete this task you need to sing in with an administrator account or ask an administrator to complete the task for you.
    لطفا کمک کنین.

سلام

دوست عزیز اول با اکانت ادمینیستراتور تغییرات رو در تنظیمات انجام داده و اپدیت رو در تنظیمات برای همه یوزرها قرار بدین و جلوش رو تیک بزنین تا در زمانیکه در اکانت کاربری غیر از ادمینیستراتور هستید بتونید اپدیت رو انجام بدید.
    پست‌ها
    2
    Sony-Xperia-ZR
    NOD32 Firefox Windows-7
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    2

سلام
    من ویندوزمو دیروز اپدیت کردم.بعد وقتی اپدیتش تمام شد ری استارت کردم،ولی از اون موقع ویندوز بالا نمیاد!هر کاری میکنم همش میزنه configuring windows updates پونزده درصد کامپلیتد و همونجا ارور میده،یا خاموش روشن میشه یا هنگ میکنه کلا.چیکار کنم؟تو رو خدا یکی کمکم کنه ((((((

نقل قول نوشته اصلی توسط yushi [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    من ویندوزمو دیروز اپدیت کردم.بعد وقتی اپدیتش تمام شد ری استارت کردم،ولی از اون موقع ویندوز بالا نمیاد!هر کاری میکنم همش میزنه configuring windows updates پونزده درصد کامپلیتد و همونجا ارور میده،یا خاموش روشن میشه یا هنگ میکنه کلا.چیکار کنم؟تو رو خدا یکی کمکم کنه ((((((
    سلام

دوست عزیز من احتمال زیاد میدم که لیستی از اپدیتها با هم انجام میشن ولی بعضی از اونها نیاز به ریستارت کامپیوتر دارن و قبل از اینکه بقیه اپدیتهای لیست انجام بشن بطور خودکار کامپیوتر رو ریستارت میکنن و شما تا میبینید خاموش شده و یا روشن شده منتظر نمیشین که کاملا اون اپدیت نصب بشه.

بهتون توصیه میکنم که به لیست اپدیتها رجوع کنید و تیک همه رو بردارید و فقط جلوی یکی از اونها رو تیک بزنید و اگر برای هر اپدیت نباز به ریستارت بود اینکار رو بکنیدو بدون اینکه عجله کنین خوب صبر کنید تا خود کامپیوتر بعد از خاموشی مجددا روشن بشه. معمولا بعد از روشن شدن خودکار درصد پیشرفت نصب رو میتونید ببینید.

وقتی که نصب یک یا چند بار صد در صد شد چون گاهی یکبار و گاهی تا سه بار درصدها رو خواهید دید اونموقع دیگه مشکلی نیست. یعد میتونید جلوی اپ دیت دوم رو تیک بزنین و دوباره همونطور که گفته شد عمل کنید تا همه اپدیتها انجام بشن. از بین اپ دیتهائی که بطور خودکار ممکنه کامپیوتر رو ریستارت کنن مثلا یکی Net framework هست که خیلی هم طولانیه. پس صبور باشید.
    پست‌ها
    2
    Sony-Xperia-ZR
    NOD32 Firefox Windows-7
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    2

چیکار کنم تا صفحه ویندوز بالا بیاد؟چون وقتی روشنش میکنم تا آخرین مرحله روشن شدن پیش میره و توی مرحله آخر برای کانفیگر کردن اپدیت ها سر 15درصد متوقف میشه.بعد ارور میده و ری استارت میشه.به صفحه آبی پر از کد میاد که بالای نوشته ارور اکرد.یعنی اینم بخاطر نصب اپدیت هاست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yushi [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    چیکار کنم تا صفحه ویندوز بالا بیاد؟چون وقتی روشنش میکنم تا آخرین مرحله روشن شدن پیش میره و توی مرحله آخر برای کانفیگر کردن اپدیت ها سر 15درصد متوقف میشه.بعد ارور میده و ری استارت میشه.به صفحه آبی پر از کد میاد که بالای نوشته ارور اکرد.یعنی اینم بخاطر نصب اپدیت هاست؟
    دوست عزیز احتمال داره چون مکررا مانع نصب اپدیتها با ریستارت خودکار شدین مشکل بزرگتری پیش امده. البته این یک احتماله و تا زمانیکه متن خطا یا تصویری از اون رو نذارید نمیشه کمکی کرد.
    پست‌ها
    1
    Nokia-N97
    NOD32 Firefox Windows-XP IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    1

پیش فرض مشکل آپدیت

درود
    دوستان لطفا راهنمایی کنید من تازه ویندوز رو ریختم الان میخوام آپدیت کنم همین که پنجره آپدیت رو بازی میکنم CPU و RAM درگیر میشه 50% و داخل TASK نشون میده svchhost درگیره و آپدیت انجام نمیشه و فقط در cheking for update میمونه.
    svchhost رو که End میکنم cheking for update هم بسته میشه و سیستم نرمال میشه.
    مشکل چیه؟
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)