سلام
من توی مرحله 6 ای جی ای 1 گیر کردم جای اون منطقه 1 و 2 باید چه کار کرد ؟![]()
سلام
من توی مرحله 6 ای جی ای 1 گیر کردم جای اون منطقه 1 و 2 باید چه کار کرد ؟![]()
اگه میشه کد های تقلب رو بذارید
سلام
ewwwاز بین بردن تمام دشمنان
allammo تجهیزات بی نهایت
allgodضد گلوله
کجا باید وارد کرد رمزو؟![]()
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام میگم توی مرحله سه چرا کامپیوتره روی ساختمان بلنده کار نمیکنه؟؟؟؟
ویرایش توسط mohammadjavadabbasi : March 9th, 2017 در ساعت 13:46
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام بعد اینکه همه را کشتی باید داخل ساختمان ها بری که اون جا تو عکس فرستادی بری باید بری پیش میزا و یه کارت هست برداری و یا یه کامپیوتر را ویروسی کنی بعد بیا بیرون از پایگاه یه ساختمان بزرگ سفید رنگ میبینی که تو اول مرحله سه هم بودش باید بری اونجا از نردبون داخل اونجا بالا بری نزدیک یه دستگاه بشی و دسگاه ویروسی کنی بعد بیا بیرون اگه دوست داشتی میتونی با دکمه سی انگلیسی نقشه تو بزنی ببینی قرارگاه دوم کجاست یا میتونی خودت پیداش کنی بعد باید بری قرارگاه دوم ادمای بیرون قرارگاه را بکشی و بری روی علامت اچ که برای هلیکوپتره اونجا 1دقیقه واسی یه هلیکوپتر میاد دنبالت و میبرتت و مرحله هم تموم میشه
سلام دوست گرامی باید بعد این اردوگاه که به پناهگاه عقاب 1معروفه باید بری بالا ساختمون بلنده که تو عکس گذاشتی یه تفنگ تک تیر انداز هست برداری بعد باید از پشت خونه بیرون قرارگاه از برفا پایین بری یه برج دیگه رو میبینی باید بری اونجا ادم را بکشی بعد به راحت مستقیم ادامه بده دوباره یه ادم میبینی میتونی از پشت با چاقو بکشیش ولی کسایی که تازه کارن پیشنهاد میکنم با تفنگ بکشن بعد کشتن اون روبرو همون مرده رو نگاه کنی یه قرار گاه هست که قرار گاه دومه باید بری اونجا ساختمونا را دونه دونه بگردی ادما را بکشی بعد باید یه دکمه ای را کنار یکی از دستگاه بزنی یا با یه کامپیوتر کار کنی بعد اینکه کارت تو اونجا تموم شد باید از قرارگاه بیای بیرون و پشت قراگاه یه کوه یا تپه یا همچین چیزی هست باید بری بالا و پایگاه سوم اونجاست همه ادما رو بکش بعد یه تله کابین هست یکم اون ور ترش یه دسگاهه برو پیش دستگاه یه شیفت را بزن تا جونز یه دکمه ای را بزنه بعد بیا سوار تله کابین شو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)