soft organizer 3.04
لطفا کرکش رو قرار بدین. ممنون.
soft organizer 3.04
لطفا کرکش رو قرار بدین. ممنون.
بفرمایید دوست من
بعد از اینکه فایل رو دانلود کردید
اونو از حالت فشرده رد بیارید یه فایل متنی هست ویه فایل دی ال ال
اون دی ال ال رو کپی کنید و در مح نصب برنامه پیستش کنید
سپس برنامه رو اجرا کنید و با ساتفاده از کلیدی که در فایل متنی هست برنامه رو رجیستر کنید
بهتره که در این مدت زمان به اینترنت متصل نباشید
پسورد فایل فشرده:
Tarfandestan
ویرایش توسط justin breuning : July 26th, 2013 در ساعت 02:27
گر نکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش میشود هفتاد رنگ
چشمها را باید شستجوری دیگر باید دید
![]()
-تو کی هستی؟-مردی با نقاب!-اینو دارم می بینم-من به بینایی شما شک ندارم بانوفقط سوال شما تناقض دارد، شما دارید از کسی که ماسک بر چهره زده می پرسید : کی هستی؟
دوست عزیز شما فایل دانلود این سریال رو نزاشتی
لطفا اگه گذاشتی به من بگو کجاست
من این نرم افزار رو با ۳۷ تا سریال مختلف کرک کردم و برای اینکه اثرش نمونه دوباره نصبش کردم هیچ کدوم جواب ندادلطفا این سریال رو سریع بزارید
بینهایت ممنون![]()
ویرایش توسط APX : July 13th, 2018 در ساعت 23:59
این نرم افزار چی هست؟
سلام دوست عزیز
.
مشکل مشترکی که اغلب ما با آن مواجه میشویم این است که هنگامی که نرمافزارهای غیرضروری را آنیستال میکنیم، مسیرهای مختلفی بر روی سیستم از خود به جا میگذارند نظیر فایل ها و پوشه های بدون استفاده و کلیدها و دادههایی در رجیستری ویندوز. این مشکل حتی هنگامی که این برنامهها به صورت درست و با استفاده از انیستالر مربوط به خودشان حذف میشوند به وجود میاید. Soft Organizer برنامهای برای حل این مشکل میباشد. Soft Organizer به شما این امکان را میدهد تا برنامههای غیرضروری را به صورت کامل از سیستم خود حذف کنید. عملکرد اصلی این ابزار حذف کردن کامل برنامهها از کامپیوتر میباشد. Soft Organizer بر تمامی تغییرات صورت گرفته توسط فرآیند نصب هر برنامه در سیستم، نظارت کرده و با این کار به شما کمک میکند تا در موقع آنیستال کردن آن برنامهها به راحتی بتوانید فایلها و ورودیهای رجیستری برنامه را شناسایی و حذف کنید.
منبع:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)