به نام کسی که آفریننده جهانیان است.با سلامی دوباره خدمت بازدید کنندگان این تاپیک
با برگذاری اولین دوره مسابقات Need For Speed :Most Wantedدرخدمت شما هستم.
این مسابقه به همت خودم برگذار خواهدشد و جوایزی به صروت مجازی نیز اهدا میشود.
جوایز:
2000امتیاز برای نفر اول
1500امتیاز برای نفر وم
و500امتیاز برای نقر سوم
بایدها:
نحوه مسابقات:
- ورژن بازیتون باید 1.3باشه.
- همه ی شرکت کنندگان از فایل سیو زیربرای مسابقه دادن استفاده میکنند.
- برای شرکت در مسابقه حداقل باید یک هفته فعالیت مفید رد ترفندستان داشته باشید.
- ماشین های شرکت کنده رو خود شرکت کنندگان میسازن.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
مسابقات به صورت 3دورحذفی انجام خواهد شد
از هر گروه فقط2نفر بالا میان
نکته:نفراتی رو لازم دارم تا سرگروه گروه های دیگه باشه.
لیست ماشین های موجوددر این تاپپک اعلام میشه و اگر دونفر نظرشون روی یه ماشین باشه ظاهر ماشیناشونر و بایدتغییربدن.
نکته2:برای شرکت دادن ماشین خودتون بعد از این که سیوی از بازی که تمام ماشین ها رو باز میکنه رو که دادم وارد بازی شدین ماشین رو بسازین و همین جا اعلام کنین ماشینتون اسمش چیه.
دوستان عزیز برای تائین این که عضو کدوم گروه هستین توسط نرم افزار The Hatقرعه کشی میشه و دراین تاپیک و در پست اول گذاشته میشه.
تاریخ شروع و اتمام:
ثبت نام از امروز شروع و تا جمعه ی این هفته ادامه داره و مسابقات هم قبل از یک مرداد تموم میشه.
نحوه ثبت نام:
دراین تاپیک اسم ماشین در خواستیتون رو بنویسید و اسم یورزGame Rangerرو و تمام.
چه طور بازی ها انجام میشه؟
به [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] برین و همه چیر رو بخونین ونرم افزار گفته شده رو دانلود کنید.
کدوم یوزرو واسه بازی بایدانتخاب کرد؟
خب شما [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] رو دانلود کنید بعدش اون رو به محل سیوای بازی کپی کنیدو موقع شروع بازی با اون لود بشین.
محل سیوهای بازی:C:\Users\*You Username\Documents\NFS Most Wanted
*:اسم کاربری ویندوزتون
نکته مهم:هنگامی که من یا سرگروه دیگه بازی رو شروع کرد شما هیچ کاری نمیکنین فقط باید به یوزرانتخابی لود بشین و ماشینتون رو انتخاب کنین همه چیز اتوماتیک هستش.
نکته:برای این که بازی روان اجرا بشه لطفا در هنگام بازی هیچ نرم افزاری به جر موست وانتد رو باز نذارید البته نرم افزارایی که از اینترنت استفاده میکنن تاکید میکنم به هیچ وجه.
نکته2:اگه یه نفر وسط بازی کانکتش به اینترنت قطع بشه جزو سوخته های حساب میشه و البته در پایان سوخته های همه گروه ها دوباره گروه بندی میشن و دوباره مسابقه میدن با این تفاوت که جایزه فقط برای نفر اول و با امتیاز750خواهد بود.
امیدوارم با انجام چند دور از این بازی به لیست بازی های ثابت ترفندستان بپیونده
================================================== ========
بنرحمایتی از بازی:
لطفا این برن رو در امضاتون یا در پروفایلتون بزارین
ممنون