سلام دوستان خوبین چطورین چه خبر ...
2 سال بود به این صفحه ( تاپیک جدید ) سر نزده بودم، گفتم دیگه نمیشه که اینجا فعالیت نکنی ... یه عمر اینجا چیز میز یاد گرفتی ... یعنی اینقدر بی مرامی پسر ... و تصمیمو گرفتم ... این تاپیک !
خوب اوّل بگم که اگر اونی که میخوام بنویسم و تو ذهنمه رو درست دربیارم تو سرتار وب همتا نداره ! پس ذوق زده بشین !
دوّم بگم تو همین پرتابل هایی که برای اینجا ساختم کلی سوتی دادم ... سوتیامو کاری نداشته باشین لطفا من هم آبرو دارم ... من اونموقهها هیچی بارم نبود ( البته الان هم اونقدر تعریفی نیستم ) ولی سرجمع بگم اونموقع حتی در مورد ساختار فایلهای ini هیچی نمیدونستم ( بعداً میفهمین یعنی چه فاجعهای میشه تو این کارا !!! )
سوّم هم بگم بین پستهای آموزشی کم تر پست بدین ... مشکلات رو تو تاپیک جداگوننهای مطرح کنین .
چهارم هم هیچ جای درست حسابی برای این سری آموزش بهتر از اینجا پیدا نکردم ( یه نگاهی به موضوع بندی سایت بندازین اصلا برای تولید محتوا نیست ) .
یه عرض کوچیک دیگه هم هست : این اوّلین سری آموزشی از منه، خواستم تست کنم ببینم شعور وب به جایی رسیده بدون استفاده از Watermark و اینها ملت با ذکر منبع کپی کنن . من دلم روشنه که مدتهاست که اینطوری شده . نمیخوام بحث کنم ولی وبلاگهای انگلیسی رو ببینین چه آموزشهای با کیفیتی رو بدون نگرانی از این فیلما میذارن .
خوب یا علی ...
پ.ن. : یه جای بهتر برای تاپیک پیدا کردم که اینجا باشه و از کسری جون خواستیم منتقل کنه، ایشون هم واقعا برامون سنگ تموم گذاشت و هم منتقل کرد هم تاپیک رو مهم کرد . همینجا از اسشون از صمیم قلب تشکر میکنم .