چگونه از Device Manager برای رفع مشکلات سیستم استفاده کنیم؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22

موضوع: چگونه از Device Manager برای رفع مشکلات سیستم استفاده کنیم؟

پیش فرض چگونه از Device Manager برای رفع مشکلات سیستم استفاده کنیم؟

چگونه از Device manager برای رفع مشکلات سیستم استفاده کنیم؟

همانطور که می دانید Device manager یکی از قسمت های مهم ویندوز می باشد که به شما اجازه ی دسترسی به تمام سخت افزارهای نصب شده بر روی سیستم شما، درایور های آنها و حتی غیر فعال کردن عملکرد یک سخت افزار را می دهد. برای آشنایی بیشتر با این قسمت و برطرف کردن برخی مشکلات سیستم بوسیله ی Device manager در ادامه با ما همراه باشید.
    باز کردن Device manager:

برای باز کردن Device manager در هر نسخه ای از ویندوز، کلید های ویندوز و R را با هم فشار دهید تا برنامه ی Run اجرا شود، سپس تایپ کنید devmgmt.msc و اینتر را بزنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

همچنین در ویندوز ۸ می توانید با راست کلیک کردن در گوشه ی سمت راست و پایین دسکتاپ و انتخاب کردن Device manager به آن دسترسی داشته باشید.

در ویندوز ۷ هم با باز کردن منوی استارت و راست کلیک کردن بر روی آیکون My computer و انتخاب گزینه ی Manage و سپس انتخاب گزینه ی Device manager، به Device manager می رسید.

با باز کردن کنترل پنل هم آیکون Device manager را مشاهده خواهید کرد.

مشاهده ی سخت افزارهای سیستم:

در Device manager سخت افزارها در دسته بندی هایی مرتب شده اند که شما با باز کردن هر دسته بندی به سخت افزارهای آن گروه دسترسی پیدا می کنید. اگر شما مدل دقیق کارت گرافیک، هارد درایو، دی وی دی رایتر یا هر سخت افزار دیگری را بخواهید می توانید این اطلاعات را در Devaice manager بیابید.

نکته ای که وجود دارد این است که برخی از سخت افزارها بطور پیش فرض در این لیست نمایش داده نمی شوند که با انتخاب گزینه ی View و سپس کلیک کردن بر روی Show hidden devices به آن ها نیز دسترسی پیدا خواهید کرد.

اما باز هم ویندوز برخی از سخت افزار را نمایش نمی دهد (با اینکه Show hidden devices فعال است) مثلا یک دستگاه USB که به کامپیوتر وصل نیست (یعنی شما آن را به کامپیوتر وصل کرده اید اما در ویندوز بالا نمی آید) و شما قصد دارید مشکل آن را از طریق Device manager حل کنید.

در ویندوز ۷، Vistaو XP برای دسترسی به اینگونه سخت افزارها که اصطلاحا به آنها Ghosted devices می گویند باید Device manager را از راهی دیگر باز کنید:

برای اینکار دوباره به همان روشی که در بالا گفته شد Run را اجرا کنید و تایپ کنید Cmd و اینتر را بزنید تا Command prompt باز شود.

در Command prompt ابتدا متن زیر را تایپ کنید و اینتر را بزنید:
    set devmgr_show_nonpresent_devices=1

سپس این متن را وارد کنید و اینتر را بزنید:
    start devmgmt.msc

اکنون اگر در منوی View دوباره گزینه ی Show hidden devices را انتخاب کنید تمام سخت افزارها قابل مشاهده خواهند بود.

شناسایی سخت افزارهایی که به خوبی کار نمی کنند:

شناسایی سخت افزار هایی که به خوبی کار نمی کنند بسیار آسان است; هرگاه علامت تعجبی مثل تصویر زیر در کنار یکی از سخت افزارها مشاهده کردید بدین معناست که این سخت افزار به خوبی کار نمی کند.

این مشکل می تواند نصب نبودن درایور، مشکل در اتصال به سیستم و یا هرچیز دیگری باشد. برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر درباره ی مشکل ، بر روی آن سخت افزار راست کلیک کرده و گزینه ی Properties را انتخاب کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    غیرفعال کردن یک سخت افزار:

حال اگر به هر دلیلی بخواهید یک سخت افزار را غیرفعال کنید برای مثال ممکن است بخواهید صفحه لمسی لپتاپ خود را غیرفعال کنید چون معمولا از موس استفاده می کنید یا برعکس، ممکن است به وبکم لپتاپ خود نیاز نداشته باشید و به دلایل امنیتی مثل جلوگیری از جاسوسی بوسیله ی وبکم یا قصد داشته باشد تا از صدای آزاردهنده ی مادربرد در هنگام استفاده خلاص شوید می توانید با غیرفعال کردن آن در Device manager مشکل خود را حل کنید.

مثلا برای غیرفعال کردن صدای مادربرد از دسته ی Non-plug and play drivers بر روی Beep راست کلیک کرده و به Properties بروید. سپس در تب Driver باید مطابق تصویر گزینه ی Disable را انتخاب کنید.

برای برخی از سخت افزارها می توانید با راست کلیک کردن بر روی آن، گزینه ی Disable را مشاهده کنید.

حل کردن مشکلات برخی سخت افزارها:

در بیشتر مواقع مشکلاتی که یک سخت افزار دارد مربوط به نصب نبودن درایور آن یا هر چیز دیگری که به درایور مربوط می شود، می باشد. پس برای همین دوباره باید در قسمت Properties آن دستگاه، به تب Driver بروید پس در آن قسمت گزینه هایی به شرح زیر خواهید دید:

Driver Details: برخی جزییات درباره ی درایور این سخت افزار را به ما می دهد.

Update Driver: به شما امکان نصب یک درایور جدید برای آن سخت افزار می دهد. شما می توانید آپدیت درایور مورد نظر را بصورت آنلاین جستجو کنید یا یک آپدیت درایور که در سیستم شما وجود دارد را انتخاب کنید تا نصب شود. ( آخرین ورژن درایور را نصب کنید)

Roll Back Driver: ممکن است شما درایور سخت افزاری را آپدیت کرده باشید اما سخت افزار شما با این درایور جدید سازگار نباشد و مشکل شما به همین دلیل باشد پس با انتخاب این گزینه، درایور جدید را غیر فعال می کنید و سیستم از همان درایور قبل از آپدیت، استفاده خواهد کرد.

Disable: همانطور که در قبل گفتیم می توانید با غیرفعال کردن درایور یک سخت افزار در واقع آن سخت افزار را غیرفعال کنید.

Uninstall: با این گزینه درایور از سیستم شما حذف خواهد شد و به تبع آن نمی توانید از سخت افزار مورد نظر استفاده کنید. (اگر قصد حذف کردن یک درایور را دارید بهتر است از کنترل پنل اینکار را انجام دهید چون از این طریق ممکن است درایور کاملا حذف نشود) پس از حذف هم بهتر است کامپیوتر را یک بار ریست کنید.

منبـــع : فنجون
    پست‌ها
    6,207
    LG-G3-Screen
    NOD32 Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    7762
    سپاس (دریافتی)
    9767
    نوشته ‌های وبلاگ
    50

سلام دوست عزیز
    احتمالا کارت صدای شما مشکل پیدا کرده،نرم افزاری که تو پست 8 پیوست کردم رو دانلود کنین و سیستم رو کامل آپدیت کنین

من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی

آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)

سلام تو راهنماییتون گفتی برم توHKEY.اینجا۶تا HKEYهست مرد مومن!!!!
    پست‌ها
    6,207
    LG-G3-Screen
    سپاس (اهدایی)
    7762
    سپاس (دریافتی)
    9767
    نوشته ‌های وبلاگ
    50

شما کدوم تاپیک رو میگین؟
    اگه برای حذف نرم افزار هست درسته،شما در هر زیر شاخه program باید ببینین اگه فولدری به نام نرم افزار هست delete کنین

آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)

نقل قول نوشته اصلی توسط Kasra [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره‌ی Run باز شود.
    در محیط Run عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید.
    پس از باز شدن پنجره‌ی ویرایش‌گر رجیستری ویندوز، به مسیر زیر بروید:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    روی DisabledComponents راست‌کلیک کنید و Modify را انتخاب کنید.
    Value data را بر روی 0 قرار دهید.
    سپس OK کرده و ویندوز را Restart کنید.
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. و لپتابم تبلتم رو نمیشناسه. این راه رو هم امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد. لطفا کمکم کنین. کد خطا هم دقیقا همین هست.
    device status code 10
    ویرایش توسط elec_202000 : March 18th, 2015 در ساعت 05:44
    پست‌ها
    24
    Nokia-6300
    NOD32 Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    4

پیش فرض مشکل نصب پرینتر HP Laser jet p1006

سلام دوستان
    یه مشکل برام پیش اومده وقتی میخوام درایور پرینترhp laserjet p1006 رو نصب کنم میگه که کابل usb پرینتر رو وصل نکردی وصلش کن
    وصلش کردم بازم ارور میده
    اگه کسی راه حل داره لطفا کمک کنه
    اینم عکس

پست‌ها
    23,567
    Apple-iPhone-5S
    360-Internet-Security Firefox Windows-10 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    38402
    سپاس (دریافتی)
    45105
    نوشته ‌های وبلاگ
    65

نقل قول نوشته اصلی توسط moreza00w [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام تو راهنماییتون گفتی برم توHKEY.اینجا۶تا HKEYهست مرد مومن!!!!
    داخل پست من درج شده بود HKEY_LOCAL_MACHINE.

نقل قول نوشته اصلی توسط elec_202000 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. و لپتابم تبلتم رو نمیشناسه. این راه رو هم امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد. لطفا کمکم کنین. کد خطا هم دقیقا همین هست.
    device status code 10
    روی سیستم‌های دیگر تبلت خودتون رو تست کردید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoud1374 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان
    یه مشکل برام پیش اومده وقتی میخوام درایور پرینترhp laserjet p1006 رو نصب کنم میگه که کابل usb پرینتر رو وصل نکردی وصلش کن
    وصلش کردم بازم ارور میده
    اگه کسی راه حل داره لطفا کمک کنه
    اینم عکس
    با سایر پورت‌های USB تست کردید؟ از عملکرد صحیح کابل USB اطمینان دارید؟
    چیزی که تحملش سخت است، یادآوری‌اش شیرین است.
    پست‌ها
    24
    Nokia-6300
    NOD32 Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    4

با سایر پورت‌های USB تست کردید؟ از عملکرد صحیح کابل USB اطمینان دارید؟[/QUOTE]

درست شد
    پرینتر قدیمی بود رو ویندوز 7 نصب نمیشد
    درایورشو برا ویندوز7 آوردم نصب کردم درست شد
    ممنون ازت

Exclamation عدم شناسایی DVD/CD-ROM و کد 10

با سلام

مدتی که به یکباره ویندوز 7 من، دی وی دی/سی دی رام رو شناسایی نمیکنه و بعضی مواقع هم که میشناسه، در دیوایس منیجر ارور کد 10 میده!
    بعضی مواقع که پورتها رو عوض و یا جابجا میکنم، شناسایی و کاملن درست عمل میکنه! اما به محض ری استارت یا شات داون کامپیوتر، همون پورت که درست بود، شناسایی نشده و داستان تکرار میشه!!!
    هر کاری هم که تا حالا دوستان راهنمایی کردن، انجام دادم، از جمله آپدیت؛ که هر روز چک میکنم با نرم افزار درایور بوستر.

دیگه واقعن ذله شدم !!!...

لطفن راهنمایی ام کنید ... سپاس یک عمرم را تقدیم میکنم

راستی مشخصات
    دی وی دی/سی دی رام من در دیوایس منیجر اینه:
    IDE\PLEXTOR_DVDR___PX-880SA_________________1.05____

البته بعضی مواقع که شناسایی میشه!
    ویرایش توسط morteza.mmm : July 30th, 2015 در ساعت 12:09
    پست‌ها
    188
    Samsung-I9000-Galaxy-S
    NOD32 Internet-Explorer Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    265

پیش فرض حل مشکل آپدیت نشدن خودکار از سایت مایکروسافت

سلام بچه ها بعد از کرک کردن ویندوز 10 یا ویندوز 8 دیگه نمیتونم از داخل device manager روی آپدیت بزنم یعنی میزنم ولی بعد از دو ثانیه میزنه درایوری وجود نداره کسی راه حلی پیدا کرده برای این مشکل دردناک من؟
    با مردم مشورت کن ولي خودت تصميم بگير.(ضرب المثل روسي)
    احسان کلهر ehsan kalhor
    پست‌ها
    6,207
    LG-G3-Screen
    سپاس (اهدایی)
    7762
    سپاس (دریافتی)
    9767
    نوشته ‌های وبلاگ
    50

سلام دوست عزیز
    شما اطمینان دارین که ورژن جدیدی از درایور مورد نظر اومده و سیستم نشون نمیده؟

+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)