سلام میشه با نرم افزارهای دانلود منیجر یه فایل پرحجم رو دانلود کنیم و در حالت دانلود کامپیوتر رو بزاریم رو حالت استندبای یا خاموشش کنیم ولی بازم دانلود ادامه داشته باشه؟ میشه راهنمایی کنین
سلام میشه با نرم افزارهای دانلود منیجر یه فایل پرحجم رو دانلود کنیم و در حالت دانلود کامپیوتر رو بزاریم رو حالت استندبای یا خاموشش کنیم ولی بازم دانلود ادامه داشته باشه؟ میشه راهنمایی کنین
دم بچههای محلتون گرم با این دسته گلی که دارن. عوضش تو خیلی بی حالی ولی عیب نداره بخند شاید فرجی بشه به شفا.
مهندس حداقل یه بار همون نقلقولی که از من گرفتی که در فشانی کنی میخوندی شاید یه ذره فسفر میسوزوندیو خدا نکرده مطلب برات جا میوفتاد.
در مورد شما هم باید عرض کنم که با همین مقدار سوادی که داری یه دور هم که شده پست آخر من رو بخون بلکه هم تفاوت فریزر و کامپیوتر برات جا بیوفته!
میگن هوای خوزستان خیلی گرمه و آفتاب بدی داره!!
کلا من موندم توکار کسی که برای شما سپاس زده میخوام ببینم چه چیزه مفیدی یاد گرفته که این دکمه مقدس رو برای شما دوتا پروفسور فشار داده. فقط یه سواله ها اصلا قصد جسارت ندارم.
گاهی برای کسایی که یه مطلب خیلی مفیدی رو میذارن و برای دانلود هم هست یه دفعه میبینی 60 نفر دانلود کردن ولی دریغ از یه سپاس خشک و خالی برای اون طرف که روحیه بگیره بهتر کار کنه ولی بعضی وقتام میبینی اینجوری تو یه مطلب اسپم به طرف سپاس میدن. شاید من خیلی گیرم ولی انصاف هم خوب چیزیه.
ویرایش توسط بارون : April 10th, 2015 در ساعت 02:51
با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصا باران جان
من فقط برای این ثبت نام کردم که بگم من روش باران جان رو رفتم و تونستم در حالت sleep دانلود کنم و برام خیلی عجیب بود که چه تفاوتی بین این مد و مد استندبای xp هست!!
تنها مشکل اینکه سرعت دانلود در این مو پایینتر از حد معموله(برای من که سرعت نتم 2مگ هست و دانلودش باید 220کیلو باشه در حد 160کیلو در ثانیه دانلود کرده)
خدمت باران جان بگم که من allow hybrid sleep رو در دو حالت on و off چک کردم و در دو حالت دانلود داشتم نمیدونم چرا شما گفتین off بزارم.
و عجیبتر اینکه حتی فن سیستم من خاموش میشه!! و این یعنی sleep کامل(خطاب به شخصی که میگه حالت lock هست)
و این نه شوخیه و نه دروغ.
میخواستم یه کلیپ با گوشیم بزارم تا کسانیکه مسخره میکنه ببینن.
در آخر بگم باران جان رفتن توی انجمنهای انگلیسی زبان و اونجا بررسی کردن تا بتونن کمکی برای منو شما باشن ولی آخرش چی..
یه نفر میاد یخچال و اجاق و... خونشون رو مثال میزنه. در جوابش میگم اونکه sleep هست مغز شماست که در این حالت نیشت تا بیخ گوشت بازه و دستت تایپ میکنه.
دوستان ارزش قائل بشیم
اگه رو سیستم شما نمیشه که دلیل بر انکار و مسخره کردن شما نیست.
اینجا جواب نگرفتی یا علی.... برو یه سر سایتهای خارجی ببینم اصلا میتونی یه پست رو تا تهش بخونی. زبان یه چیز تخصصیه.
من خودم لیسانس الکترونیکم یه دیتا شیت پروسسور(جدید ها رو میگم) ترجمه میکنم آخرش به سختی یه چیز دستگیرم میشه.
احترام بزارین به هم.
تشکر پیشکشتون. دیگه مسخره کردن چیه!!
من خاک پای همتونم
با تشکر از دوستان
ویرایش توسط s.b.a : October 28th, 2015 در ساعت 09:03
با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصا باران جان
من فقط برای این ثبت نام کردم که بگم من روش باران جان رو رفتم و تونستم در حالت sleep دانلود کنم و برام خیلی عجیب بود که چه تفاوتی بین این مد و مد استندبای xp هست!!
تنها مشکل اینکه سرعت دانلود در این مو پایینتر از حد معموله(برای من که 2مگ هست و باید 220کیلو باشه در حد 160کیلو در ثانیه دانلود کرده)
خدمت باران جان بگم که من allow hybrid sleep رو در دو حالت on و off چک کردم و در دو حالت دانلود داشتم نمیدونم چرا شما گفتین off بزارم.
و عجیبتر اینکه حتی فن سیستم من خاموش میشه!! و این یعنی sleep کامل(خطاب به شخصی که میگه حالت lock هست)
و این نه شوخیه و نه دروغ.
میخواستم یه کلیپ با گوشیم بزارم تا کسانیکه مسخره میکنه ببینن.
در آخر بگم باران جان رفتن توی انجمنهای انگلیسی زبان و اونجا بررسی کردن تا بتونن کمکی برای منو شما باشن ولی آخرش چی..
یه نفر میاد یخچال و اجاق و... خونشون رو مثال میزنه. در جوابش میگم اونکه sleep هست مغز شماست که در این حالت نیشت تا بیخ گوشت بازه و دستت تایپ میکنه.
دوستان ارزش قائل بشیم
اگه رو سیستم شما نمیشه که دلیل یر انکار و مسخره کردن شما نیست.
اینجا جواب نگرفتی یا علی.... برو یه سر سایتهای خارجی ببینم اصلا میتونی یه پست رو تا تهش بخونی. زبان یه چیز تخصصیه.
من خودم لیسانس الکترونیکم یه دیتا شیت پروسسور(جدید ها رو میگم) ترجمه میکنم آخرش به سختی یه چیز دستگیرم میشه.
احترام بزارین به هم. تشکر پیشکشتون. دیگه مسخره کردن چیه!!
من خاک پای همتونم
با تشکر از دوستان
سلام دوست عزیز من یک مطلب خوندم که می تونید از همین روش استفاده کنید منتهی بجای کامپیوتر یا لپتاپ از موبایل که همیشه روشنه استفاده میشه چون روشن نگه داشتن لپتاپ خیلی بدتر از روشن نگه داشتن گوشی های همراه هستش.
آدرس مطلب آموزشی اینه
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
موضوعش هم
چگونه از اینترنت رایگان نهایت استفاده را ببریم؟
امیدوارم بدرد بخوره.
در ضمن نگران اتصال مدام گوشی خود به شارژر نباشید چون طبق مطلب دیگه زیر
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] www.bigetek.com باطری موبایل ها هوشمند شدن و اتصال رو بعد 100 درصد قطع می کنن.
ویرایش توسط bigetek : October 28th, 2015 در ساعت 15:34
ویرایش توسط بارون : October 30th, 2015 در ساعت 04:04
salam.doste aziz in sleep k to idm migi kojashe daghighan man harchi gashtam peyda nmikonam mishe ye rahnamayi bokonin
به یه پرت دیگه وصل کناحتمال 90%جواب میده
سلام دوست عزیز دانلود مننجر هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)