دانلود کردن با کامپیوتر در حالت خاموشی یا استندبای تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 55

موضوع: دانلود کردن با کامپیوتر در حالت خاموشی یا استندبای

پست‌ها
    96
    Samsung-Galaxy-Y-Duos-S6102
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: GPRS
    سپاس (اهدایی)
    29
    سپاس (دریافتی)
    93

پیش فرض دانلود کردن با کامپیوتر در حالت خاموشی یا استندبای

سلام میشه با نرم افزارهای دانلود منیجر یه فایل پرحجم رو دانلود کنیم و در حالت دانلود کامپیوتر رو بزاریم رو حالت استندبای یا خاموشش کنیم ولی بازم دانلود ادامه داشته باشه؟ میشه راهنمایی کنین
    پست‌ها
    24
    Nokia-6300
    NOD32 Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط justin breuning [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

همونطور که دوستمون گفت سیستم روی حالت اسلیپ فنش کارنمی کنه و این موضوع کاملا روشن هست که سیستم شما حالت اسلیپش مشکل داره چون هیچوقت روی حالت اسلیپ فن کار نمی کنه
    درباره اون دو نفر شاید اون دو تا هم مشکل شما رو دارن و مشکل از سیستمشونه
    خلاصه در یه کلام نمی شه همچین چیزی وجود نداره و از کلی نظر اشتباه هست که سیستم توی حالت های اسلیپ و ... بتونه دانلود کنه فقط توی حالت لاک که دوستان اشره کردن سیستم قابلیت دانلود داره در بقیه حالت ها اصلا نمی شه و اگر سیستمی اینطوری باشه یعنی اون سیستم در حالت اسلیپ یا هر حالت دیگه ای نیست
    من اصن کامپیوترم تو کارتونش بوده ویندوز نصب کردم دانلود منیجر نصب کردم اومد بالا دیدم بــــــــــــــــــــــــ ـــــــله داره دانلود میکنه خود به خود
    پست‌ها
    24
    Nokia-6300
    NOD32 Firefox Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3
    سپاس (دریافتی)
    4

سلام دوستان
    یه مشکل برام پیش اومده وقتی میخوام درایور پرینترhp laserjet p1006 رو نصب کنم میگه که کابل usb پرینتر رو وصل نکردی وصلش کن
    وصلش کردم بازم ارور میده
    اگه کسی راه حل داره لطفا کمک کنه
    اینم عکس

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    825
    Samsung-Galaxy-Note-4-Duos
    NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1040
    سپاس (دریافتی)
    2201

نقل قول نوشته اصلی توسط smm1389 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دمت گرم دیشب مردم از خنده خیلی باحالی
    دم بچه‌های محلتون گرم با این دسته گلی که دارن. عوضش تو خیلی بی حالی ولی عیب نداره بخند شاید فرجی بشه به شفا.

نقل قول نوشته اصلی توسط smm1389 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    همچین چیزی امکان نداره و کامپیوترت استند بای نمیشه فقط مانیتورت استند بای میشه .
    مهندس حداقل یه بار همون نقل‌قولی که از من گرفتی که در فشانی کنی میخوندی شاید یه ذره فسفر میسوزوندیو خدا نکرده مطلب برات جا میوفتاد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoud1374 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    آره سر کاریه دیگه کامپیوتر خاموش باشه و دنلود کنی؟؟
    به حق چیزای ندیده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoud1374 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    مثلا فریزا خاموش باشه بعد بستنی توش آب نشه
    یا پرینتر خاموش باشه همینطور پرینت کنه
    اجاق گاز خاموش باشه و غذا بپزه
    تلویزیون خاموش باشه و فیلم پخش کنه
    موبایل خاموش باشه بت زنگ بزنن
    من همشو دیدم واقعنا
    من اصن کامپیوترم تو کارتونش بوده ویندوز نصب کردم دانلود منیجر نصب کردم اومد بالا دیدم بــــــــــــــــــــــــ ـــــــله داره دانلود میکنه خود به خود
    در مورد شما هم باید عرض کنم که با همین مقدار سوادی که داری یه دور هم که شده پست آخر من رو بخون بلکه هم تفاوت فریزر و کامپیوتر برات جا بیوفته!
    میگن هوای خوزستان خیلی گرمه و آفتاب بدی داره!!

کلا من موندم توکار کسی که برای شما سپاس زده میخوام ببینم چه چیزه مفیدی یاد گرفته که این دکمه مقدس رو برای شما دوتا پروفسور فشار داده. فقط یه سواله ها اصلا قصد جسارت ندارم.
    گاهی برای کسایی که یه مطلب خیلی مفیدی رو میذارن و برای دانلود هم هست یه دفعه میبینی 60 نفر دانلود کردن ولی دریغ از یه سپاس خشک و خالی برای اون طرف که روحیه بگیره بهتر کار کنه ولی بعضی وقتام میبینی اینجوری تو یه مطلب اسپم به طرف سپاس میدن. شاید من خیلی گیرم ولی انصاف هم خوب چیزیه.
    ویرایش توسط بارون : April 10th, 2015 در ساعت 02:51

پیش فرض دانلود در حالت sleep

با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصا باران جان
    من فقط برای این ثبت نام کردم که بگم من روش باران جان رو رفتم و تونستم در حالت sleep دانلود کنم و برام خیلی عجیب بود که چه تفاوتی بین این مد و مد استندبای xp هست!!
    تنها مشکل اینکه سرعت دانلود در این مو پایینتر از حد معموله(برای من که سرعت نتم 2مگ هست و دانلودش باید 220کیلو باشه در حد 160کیلو در ثانیه دانلود کرده)
    خدمت باران جان بگم که من allow hybrid sleep رو در دو حالت on و off چک کردم و در دو حالت دانلود داشتم نمیدونم چرا شما گفتین off بزارم.

و عجیبتر اینکه حتی فن سیستم من خاموش میشه!! و این یعنی sleep کامل(خطاب به شخصی که میگه حالت lock هست)
    و این نه شوخیه و نه دروغ.
    میخواستم یه کلیپ با گوشیم بزارم تا کسانیکه مسخره میکنه ببینن.
    در آخر بگم باران جان رفتن توی انجمنهای انگلیسی زبان و اونجا بررسی کردن تا بتونن کمکی برای منو شما باشن ولی آخرش چی..
    یه نفر میاد یخچال و اجاق و... خونشون رو مثال میزنه. در جوابش میگم اونکه sleep هست مغز شماست که در این حالت نیشت تا بیخ گوشت بازه و دستت تایپ میکنه.
    دوستان ارزش قائل بشیم
    اگه رو سیستم شما نمیشه که دلیل بر انکار و مسخره کردن شما نیست.
    اینجا جواب نگرفتی یا علی.... برو یه سر سایتهای خارجی ببینم اصلا میتونی یه پست رو تا تهش بخونی. زبان یه چیز تخصصیه.
    من خودم لیسانس الکترونیکم یه دیتا شیت پروسسور(جدید ها رو میگم) ترجمه میکنم آخرش به سختی یه چیز دستگیرم میشه.
    احترام بزارین به هم.
    تشکر پیشکشتون. دیگه مسخره کردن چیه!!
    من خاک پای همتونم
    با تشکر از دوستان
    ویرایش توسط s.b.a : October 28th, 2015 در ساعت 09:03

با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصا باران جان
    من فقط برای این ثبت نام کردم که بگم من روش باران جان رو رفتم و تونستم در حالت sleep دانلود کنم و برام خیلی عجیب بود که چه تفاوتی بین این مد و مد استندبای xp هست!!
    تنها مشکل اینکه سرعت دانلود در این مو پایینتر از حد معموله(برای من که 2مگ هست و باید 220کیلو باشه در حد 160کیلو در ثانیه دانلود کرده)
    خدمت باران جان بگم که من allow hybrid sleep رو در دو حالت on و off چک کردم و در دو حالت دانلود داشتم نمیدونم چرا شما گفتین off بزارم.
    و عجیبتر اینکه حتی فن سیستم من خاموش میشه!! و این یعنی sleep کامل(خطاب به شخصی که میگه حالت lock هست)
    و این نه شوخیه و نه دروغ.
    میخواستم یه کلیپ با گوشیم بزارم تا کسانیکه مسخره میکنه ببینن.
    در آخر بگم باران جان رفتن توی انجمنهای انگلیسی زبان و اونجا بررسی کردن تا بتونن کمکی برای منو شما باشن ولی آخرش چی..
    یه نفر میاد یخچال و اجاق و... خونشون رو مثال میزنه. در جوابش میگم اونکه sleep هست مغز شماست که در این حالت نیشت تا بیخ گوشت بازه و دستت تایپ میکنه.
    دوستان ارزش قائل بشیم
    اگه رو سیستم شما نمیشه که دلیل یر انکار و مسخره کردن شما نیست.
    اینجا جواب نگرفتی یا علی.... برو یه سر سایتهای خارجی ببینم اصلا میتونی یه پست رو تا تهش بخونی. زبان یه چیز تخصصیه.
    من خودم لیسانس الکترونیکم یه دیتا شیت پروسسور(جدید ها رو میگم) ترجمه میکنم آخرش به سختی یه چیز دستگیرم میشه.
    احترام بزارین به هم. تشکر پیشکشتون. دیگه مسخره کردن چیه!!
    من خاک پای همتونم
    با تشکر از دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط M.gh.2013 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام میشه با نرم افزارهای دانلود منیجر یه فایل پرحجم رو دانلود کنیم و در حالت دانلود کامپیوتر رو بزاریم رو حالت استندبای یا خاموشش کنیم ولی بازم دانلود ادامه داشته باشه؟ میشه راهنمایی کنین
    سلام دوست عزیز من یک مطلب خوندم که می تونید از همین روش استفاده کنید منتهی بجای کامپیوتر یا لپتاپ از موبایل که همیشه روشنه استفاده میشه چون روشن نگه داشتن لپتاپ خیلی بدتر از روشن نگه داشتن گوشی های همراه هستش.
    آدرس مطلب آموزشی اینه
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    موضوعش هم
    چگونه از اینترنت رایگان نهایت استفاده را ببریم؟
    امیدوارم بدرد بخوره.
    در ضمن نگران اتصال مدام گوشی خود به شارژر نباشید چون طبق مطلب دیگه زیر
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] www.bigetek.com باطری موبایل ها هوشمند شدن و اتصال رو بعد 100 درصد قطع می کنن.
    ویرایش توسط bigetek : October 28th, 2015 در ساعت 15:34
    پست‌ها
    825
    Samsung-Galaxy-Note-4-Duos
    NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1040
    سپاس (دریافتی)
    2201

نقل قول نوشته اصلی توسط s.b.a [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام s.b.a جان
    ورود شما رو به ترفندستان تبریک میگم

اگه طبق شکل زیر تنظیمات رو انجام بدی، اونوقت باید گزینه Hibernate رو تو گزینه‌های Shut down ببینی، و بعدش هم که تایمی که مربوط به خواب زمستونی هست برسه سیستم Hibernate میشه و دانلود هم متوقف میشه.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ویرایش توسط بارون : October 30th, 2015 در ساعت 04:04

پست‌ها
    3
    Nokia-N8
    Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

salam.doste aziz in sleep k to idm migi kojashe daghighan man harchi gashtam peyda nmikonam mishe ye rahnamayi bokonin
    پست‌ها
    3
    Nokia-N8
    Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

به یه پرت دیگه وصل کن احتمال 90%جواب میده

سلام دوست عزیز دانلود مننجر هست
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)